PTT 1. LİG 24. HAFTA | Adana Demirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 February 2014, 23:24:30

« önceki - sonraki »

cakir55

Kalpar soyle bir açıklama yapmıştır kesin;
Yediğimiz ilk gol ofsayt, 3. gol bireysel hata. Ama ona rağmen muhteşem savasan bir oyuncu grubumuz var. Deplasmanda alınan bir puan iyidir. Adnan ve manevi oğlum Serkan çok iyiydi, Turgayda kulubede görevini eksiksiz yaptı.

lato

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 08 February 2014, 19:14:41
Defans ve Sonerin akıllanması adına galiba bu şekilde golleri bir maçta yememiz gerekiyordu. Sezon başından beri geri paslar hep yüreğimizi ağzımıza getiriyordu, gol de yemiştik Fatih ve Sonerin anlaşmazlığından dolayı, bu maçta çok daha net gördük, defans ve kale tek tek değerlendirdiğimizde iyi ama birbirleri ile olan iletişimleri çok kötü, kaleci mi çıkıp topu alacak defans mı müdahele edecek derken hep aynı şeyi yapıyoruz, inşallah bu maçtan ders çıkarırlar. Bu kadar bireysel hata yaptığımız maçtan puan çıkarmak güzel oldu ama rahatça alabileceğimiz bir maçtı.

Aynen bu konuda Tuna'yı beğendim bugün. Riske girmedi önüne gelen topu taca yolladı. Soner'in hatası büyük ama orda öyle saçma bir pas atan Murat'ı da atlamamak gerekiyor.

fanatik samsunsporlu

yalnız orada soner pas verebilsin diye murat alan boşalttı.sonerin uzun vurması yada tekrar murata pas vermesi gerekirdi

samuray

maçı izleyemedim saatleri karıştırmışım 19.00 biliyordum meğer 14.00 miş şöyle bi yorum yapan arkadaşların yorumlarına göz atınca yine kalparın yanlış kadro seçimi ile maça başladığı aşikar bu takımda adiloviç umar ekgho üçlüsü her zaman oynamalı adnan ne yaptı orta sahada zafer veya arif neden oynamaz anlamış değilim bu adnan torpillemi arkadaşlar neyse ki deplasmanda kalparın yanlışlarına rağmen 3.1 den maçğı berabere bitirmek önemliydi

orhan

Maça istediğimiz gibi başlayamadık rakibin seyircinin desteğiyle ilk dakikalarda üzerimize geleceği belliydi fakat bizde onların hızına ayak uydurmak yerine oyunu soğutmalıydık.Malesef oyun soğutma konusunda eksikliklerimiz var.Maçta iki farklı geriye düştükten sonra maçı çevirebilecek pozisyonlarıda bulduk iyi mücadele ettik ve oyunu bırakmadık.Elbetteki bazı yanlışlar yapılıyor ama ben bugünkü oyun ve mücadeleden ötürü tüm takımı kutluyorum.Adana gibi bir deplasmandan geriden gelerek puan almak ve aradaki farkı korumak önemliydi.

amisos5506

3-1 den geri dönüş çok önemliydi.bu sene maçları bırakmıyoruz.evimizde de taraftarın muhteşem desteğiyle bir şekilde kazanıyoruz.dışarda 1 içerde 3 bizi ilk 6 ya sokar inşallah.serkan ı 18 e almam.bu arada zafer i neden 18 e almadı bu hoca.sakat mı?

Duško Milinković

Kaleci sonerin çok büyük hatasıyla bu maçı kaybettik. İlk golde yer tutuşu hatalı.Topa çift yumruk çıkmalıydı. 3. golü söylemeye gerek yok. 2. gol de hatalı bence.O kadar basit goller yememeliydi. Kalparın hatalı beraberliğe oynatması da tuzu biberi oldu.Yinede çok şükür berabere kalıp aradaki mesafeyi koruduk.

jurista

hocanın yanlış kadro çıkardığı konusunda hiç kimse fikir ayrılığında değildir sanırım ...buna rağmen deplasmanda 2 farkla geriye düşüp maçı kurtarmak gerçekten büyük iş .Bireysel hatalarla maçı kaybedecektik ama bireysel yeteneklerle maçı kurtardık ...

umar,ekigho ve her ne kadar müsait pozisyonda golü atamadıysa da musa sonra akıl dolu gol ile önemliliğini bir kez daha gösteren adil ...

bu arada soner bugün şanssız bir günündeydi ,yaptığı hata kalitesine ve tecrübesine yakışmadı fakat bu zamana kadar ki performansı ve birçok maçı sayesinde kurtardığımız gerçeğiyle düşünürsek bu maç ki hatalarını görmezden gelmek gerekir.

adnan için söyleyecek bir kelime bulamıyorum ...ona verilen paralarda tek kuruş hakkım varsa razı değilim !

son olarak ,maçı çevirmek için mücadeleyi bırakmayan oyunculara ve yüzlerce kilometreye deplasman yapan taraftarımıza teşekkür ederim ...

amisos5506

doðan

Oncelikle herkese selam
Ben mactaydim , hoca yanlış yada doğru kadro çıkarmış muhabbetini yokum. .
Sahaya çıkan SAMSUNSPOR du ben bunu bilirim..
Sonrasında 3-1 den sonra protokolle bende siyirdim ama tek inandığım maçtan puanla döneceğimizdi ...
ben 3 dedim 1 oldu
Detaylar sonra inşallah
Sevgiler
Saygılar

Forvetim

bizi küfürbaz ettin kalpar, bu kadar insanı kendine kötü söz söyletmeye özel itina mı gösteriyorsun, tamam hoca sensin ama biraz etrafına kulak ver hiç mi yok sana fikir veren, yanlışlarında bu kadar ısrar etmesen bir iki gömlek daha iyi hoca olabilirsin belki

CurvaSs

soner'in hatası tamam da, öncesinde murat'ın soner'e geri pas atış şekli daha büyük hata değil mi sizce? ben soner'e suç buluyorum bulmasına da, en büyük suç murat'taydı o pozisyonda.

amisos5506

ilk yarı dikkat edildiyse kalecimizin vurduğu degajlar hep onlarda kaldı.tamam hızlı adamlar var ama adilovic top tutuyor çabalıyor vuruyor topu biliyor hangi mantık serkan çalık ı oynatıp da adilovic i 15 dakika oynatır?

korayxyz

Bugün serkan çalık çok kötüydü ama son birkaç haftadır adiloviç hepsinden beterdi. Musa sinanın yokluğunda serkanla başlaması doğru bir tercihti ama bekleneni veremedi. Erken zamanda müdahale ederek ve doğru değişiklikler yaparak Hüseyin hoca bu maçı kurtarmıştır.Hüseyin hocaya sallamayı alışkanlık haline getirenler biraz insaflı ve vicdanlı yorumlar yapsınlar. İlk 20dk hariç oyunun kontrolü tamamen bizdeydi ve bence ligin en iyi maçlarından birini oynadık.Ama hem hakem hatası ( ilk gol çok net ofsayt) hem de bireysel hatalar yüzünden 1 puana razı olduk. Böyle oynamaya devam edersek play off garanti belki bir sürpriz yapıp ilk 2 bile olabilir

Duško Milinković

Mesele maçın kurtarılacak hale gelmeden rahat kazanılabilme ihtimali varken ancak beraberliğin kurtarılması.Milletin kalpara saydırma sebebide bu ve bence haklılar.