PTT 1. LİG 24. HAFTA | Adana Demirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 February 2014, 23:24:30

« önceki - sonraki »

berusa55

Bir puana üç puan almış gibi sevinilir mi? İlk yarıyı 3-1 geride bitirince sevinilir vallahi...

qunqor55

yenilmeyecek bi takım olmasada genel istatistik açısından yani deplasman 1puan içerde 3puan acısından önemli puan kalpar takımla mücadeleyi bırakıp gercekten oynaması gerekn oyuncuları oynaması gerekn mevki ve görevlerde oynatsa ilk 2den çıkmamız kaçınılmaz

isa55

İlk isabetsiz topları 26. dakikada idi. bizim mersin maçının tersi oldu.
Maç çok defa bize geldi ama değerlendiremedik. 
Günün özeti, gitti 2 puan.

Levent ÖCAL

Kadromuz kötü değil, bu kadronun 1.ligde yenemeyeceği takım yok. En büyük rakibimiz Kalpar. Önce onu yenmeliyiz.

furkan5534

beraberlıge sewınım mı kacan 3 puana uzulımmı.hepımız sasırdık kadroya.al dedık canberkı adılı.aldın maç döndü yazıklar olsun ya olcak iş değil gerçekten.ınsallah cıkarız superlıge bu puanları aramayız walla yazık ya

GençKozluklu

Hoca kafasina gore yakisir ve 1 puan icin gelmisti ve avian ulastim. Gitti 3 puanimiz

Integral

şunu öğrendik ki, ekigho bu takıma lazım.
2 asist ve 1 golü var.

ekigho-umar-adiloviç
bunların yeri ilk 11 ve en ileri uç. musa aydının yerinde ekigho çok güzel oynar.

soner'e de yüklenmeyelim bence, kurtardığı penaltıları unutmamak lazım.

brigand

Soner bugün şanssız birgün yaşadı. Kaybetsek bile kızmazdım. Her oyuncunun böyle günü oluyor. Bugün tek sinirlendiğim şey Kalpar'ın oyuncu tercihleriydi. Taktiğine hiçbir şey demiyorum. Bu ligin taktiği. Ama oyuncu tercihleri bizi frenliyor.

samsunum

Canberk Aydın 19 yaşında,Furkan Köse 20 yaşında,Umar 18 yaşında.. :o :o

teksas3455

Integral

ilk 6 ile oynayacağımız maçlar çok önemli.
ikili averajda önde olmamız lazım, lig sonunda bakarsın puanlar eşit olur, ki birbirine çok yakınlar.

samsunmania

Bizi önce gol yemeyeyim mantığı ile sahaya çıkardığı 11 le hoca yakıyor. Zafer veya arif süre alsa bugün 3 puan işten değildi. Biraz cesaretli olması lazım Kalpar'ın. 1 puana mı sevinelim 3 puan kaçtı diye mi üzülelim algılayamıyorum.

Kaya

Tamamen bireysel hatalardan kaybettiğimiz 2 puan yaşadık bugün.

İlk gol çok büyük kaleci hatası,stoper adamı kovalarken gereksiz bir çıkış sonrası geri dönmekte zorlanıp altı pasta çok rahat çıkıp alabileceği topu izledi,ikinci golde Adnan topu 10 metre uzağa gönderemedi adamın önüne bıraktı.Gelgelelim 3.gole.Soner bu sene çok iyi maçlar çıkardı herkes bunda hemfikirdir.Maç 2-1 e gelmiş oyun kontrolümüze geçmiş o yapılan bireysel hatadan çok terbiyesizlik,oyuncu arkadaşlarının emeğine ihanettir.

3.golü 75-80 dakikaları arasında bulabilseydik 4.golü atacağımızdan hepimiz emindik.Bunu Ads taraftarı bile düşünmüştür büyük ihtimalle.Kalpar'ın oyuncu tercihleri ile ilgili artık söylenecek bir şey yok.Bu adam bu yaştan sonra değişmez,destek verip(belki kanser olup) başarılı olması için dua edeceğiz.Tek ve en büyük üzüntüm Taha,Serkan Çalık gibi oyuncular bu takımda yer buluyorken Halil Pekşen,Mehmet Yılmaz,Doğan gibi gençlerin oynatılmıyor olmasıdır. :-X

Levent ÖCAL

Ekigho - Umar ikilisi bana hep Zenke - Agbetu ikilisini hatırlatıyor. Birinden biri oynamasa diğeri topa küsüyor. Sahada beraber oynadıklarında vitesleri hiç düşmüyor. Oyundan bırak düşmeyi direk maçı etkiliyorlar.

evolution55

bizim takımımız bence iyi ama oynatmayı da becereceksin arkadaş!! şu maçı 3-1'den sonra kazanacak duruma getirdik.az biraz cesaretli olacaksın,serkan çalıkla başlamayacaksın oyuna!!