PTT 1. LİG 24. HAFTA | Adana Demirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 February 2014, 23:24:30

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

mimar55

Valla kaçan 3 puana yanacağız 3-1 yenik olduğumuz maçta güler misin ağlar mısın halimize

twitter

cgr

seskat

cgr

Kaçan 2 puana mı üzülelim ? Yoksa 3-1'den alınan 1 puana mı ? Çok enteresan yönetilen bir takımız...

Levent ÖCAL

cezayir55

ne olursa olsun ikinci yarı büyük iş çıkardık  kaleci hataları ve defans hatalarına rağmen böyle bir deplasmanda puan almak büyük başarı

Shane_Falco

Forvetim

kendi kendimizle oynuyoruz rakiplerle değil, bir kıssa vardı, eşeği önce kaybettirip sonra bulduğuna sevinmeyle ilgili, bizim işimiz aynı o hesap.

samsunmania

bu maça 1 puana gelmişiz. Belli oldu. 25.dk dan sonra adamlara top göstermedik. Demek isteyince oluyormuş. Yine de mücadelemiz (25 den sonra) çok iyiydi.

brigand

Adiloviç, Canberk sağ bek, ortada Zafer veya Arif ikilisinden biriyle başlasa baştan sona bizim olacak bir maçı yine kanser eden bir 90 dk'ya dönüştürdün ya Kalpar daha da sana denecek bir laf yok.

Sol Açık

İlk yarıyı seyredemedim. İkinci yarı için yazabiliyorum. İlk yarı her ne oldu bilemiyorum, ama ikinci yarı Demirspor sahada yoktu. Oyun olarak belirgin üstündük, golleri de bulduk, daha da bulabilirdik.

Maç öncesi bana 1 puana razı olur musun deseler, "olur" derdim. İlk yarıyı görmeden rahatlıkla şunu söyleyebilirim, 1 puana razı olduk!

Ertuğrul Sağlam

Furkan

Bizim takımda iyi hocayla iyi oyuncular akreple yelkovan gibi nadir denk geliyor ah ulan şu takımın hocası erhan altın olacaktı ki

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free