PTT 1. LİG 24. HAFTA | Adana Demirspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 February 2014, 23:24:30

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bir maç kaybedilmek için bu kadar çaba harcanmaz ki.Serkan yedeğe giremeyecek adam ilk 11 de.Allah hepimize sabır versin arkadaşlar.

desperate1

bunu yazmaktan sıkıldım ama gerçekten anlamıyorum.canberk en ufak bi hata yapsa da oyundan kessem serkan çalık da en ufak bi şey yapsa da ilk 11 e alsam diye bakıyor adam.tamam bu takımı süper lige çıkarabilir belki de çıkaramıycak ama serkan çalık canberk ten iyidir diye bakan adam t.direktör felan değildir.inanmam.

korayxyz

Yav arkadaşlar; adana demire beraberlik yetmiyor,bunun için saldıracaklar. Tam kontra ataklık maç adiloviç 5 maçtır resmen dökülüyor,onun yerine serkan çalığı oynatması gayet normal. Murat meselesine gelince canberkin defansıf özelliği zayıf ve önünde hücuma yönelik bir umar oynuyor, o yüzden defansı sağlama almak için muratı oynatması gayet normal. Ama adnanı ben olsam düğünümde oynatmam, orası da ayrı bir mevzu tabi

Levent ÖCAL

Kalpar zannedilenin aksine bana göre çok zekice planlar peşinde. Gelecek seneye yatırım yapıyor. Eğer bu sene çıkarsa bu takım süper lige kendisinin gönderileceğini biliyor. O yüzden takımı üst sıralarda tutacak puanı toplayıp, 1 sene daha bu takımda kalır seneye de takımı süper lige çıkarır, doya doya emekliliğimi yaşarım diyor.

teksas3455

Arif Şahin, Elazığsporluların "Messi Arif" dediği Arif Şahin değil mi?
Adam geldi geleli yedekte    ???  ??? ???  ??? ???

brigand

2 hocanın kadro tercihleri bence sürpriz oldu. Efe,Erçağ ve Juninho'yu yedek başlatıyor Mustafa Uğur. Bizimkine birşey demiyorum. Ama yapmak istediğini biraz anladım. 1980 model bu anlayışı tutarsa kazanmayı düşünüyor. Onlarda Rostand'ın arkasını daha çabuk ve güçlü oyuncularla besleyerek ortasahayı kapmayı düşünüyor. Değişik bir maç olacak yine bizim için.

desperate1

murat sağ bek oynasın canberk sağ açık o zaman niye illa serkan a yer açıyosun ki

Forvetim

arif gibi bir adam neden yedektir, neyse hadi bismillah

korayxyz

canberk sağ açık oynayacak potansiyeli yok şuanda.Bence doğru tercih serkan, ama iyi olmazsa 2. yarı çıkarır bu kadar büyütecek birşey yok. Kalpar iyi hoca, artık sahip çıkın şu adama

furkan5534

yanlız bu adamların taraftarı çok iyi ya wallahi

furkan5534

bu adnanıda anlamıyorum her kart yenıldıgınde ılk o koşuyor.yaw murat adamı zaten bıcmıs sarı kart yemıs daha sen nıye gelıp ısrar edıyorsun kart mı yemeye calısıyor anlamıyorum ya

GurbetciFanatik

ne kadar basit bir gol yiyiyoruz   :kafa: :kafa: :kafa:

Sadece Samsunspor

furkan5534

samsunum