PTT 1. LİG 22. HAFTA | Fethiyespor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 19 January 2014, 20:17:10

« önceki - sonraki »

muzaffer4

mehmet yılmaz

Engin İpekoğlu, yıllar önceoynanan FB-BJK maçında da BJK'nin çizgiyie geçen ve gol olan topunda, hakem Ahmet Çakar golü verince demediğini bırakmamıştı. Futbolu bıraktıktan sonra da hem o hem de topu çizginin gerisinden çeviren Semih Yuvakuran, gol itirafı yapmıştı. Şimdi de aynı taktik. Fethiye'den ayrılınca bariz gol olduğunu söyler. Eğer şuna gol değil diyorsa yazık senin yıllarca yaptığın kaleciliğe İpekoğlu.

supernatural_55

Yok yere giden puanlarımız arasına 2 puan daha eklendi...Ama bu akşamki değişiklikler gerçekten eşine rastlanılmayacak cinstendi, anlamak mümkün değil...Ekigho'nun nasıl bilerek oynamadığını canlı gözle gördüm ama Adnan-Serkan nedir yahu? Ekigho'yu sildiysen 18'e de alma biz de çıldırmayalım bu değişiklikleri görünce...

Ollivanders

Hüseyin kalpar bugun fantezinin dibine vurdu . Kadromuz tavşanlıdan da Fethiye'den de kötü değil . Burada fark hocalardan kaynaklanıyor . Tavşanlı 10 kişi kaldı . Yarı sahadan çıkamadın . Fethiye de seni gerdi . Artık düşün arkadaş düşün . Ben nerde ysnlış yapıyorum de . Bıktık ulan usandık salaklıklarından

cakir55

Adana 17. sırada ama vallahi bizden daha iyi top oynuyorlar bu hafta özetlere baktım adamlar Manisa karşısında tek kale oynamışlar ama şansızlık bir türlü golü bulamamışlar. Hiç bir şey oynamıyoruz bam güm uzun toplar, organizasyon sıfır vs

Sioux

Süleyman Abay. tam bir malsın. Buz gibi golü vermedin. Allah cezanı versin senin, lanet herif.

oguz_5528

Süleyman Abay'a haftaya maç verilcek mi onu merak ediyorum.

ChucKeR

ekigho olayını halletmemiz lazım, eğer tamamen silindiyse neden hala kadroda. ?
son 20 dakika beraberliğe yatacaksak ve adil çıkacaksa musa gibi sene başından beri temposunu tutturamamış 45 dakikalık kondüsyonla oynayan biri yerine burhan gibi her topa basacak genç birini koyup pres yaptıramak daha mantıklı değl mi ?
musayı seviyor sayıyoruz ama dünyada bu kadar temposuz uç adam var mı hiç acaba ?
tecrübe bu kadar değerliyse kral dediğimiz adamlar neden bırakıyo futbolu ?

Sioux

Deplasmanda galibiyete prim var, beraberliğe de var. O yzden Kalpar beraberlik peşinde. Adamın tek derdi para.

maviay55

Yeter biktik artik Adilovici cikarip Ednan'i kurtarici almak neyin kafasidir be adam!

ngonge

Önce hakemden başlayalım, maalesef akıllanmıyoruz. 2 sezon önce Hüseyin Gökçek kaç defa bizi yaktı ama ligin son maçında gene onunla maça çıktık ve yönetim buna hiçbir müdahele yapmadı. Sonuçta penaltımız verilmedi ligden düştük...

Süleyman Abay ben bildim bileli bize karşı özel bir negatif motivasyonla çıkıyor. Ve gene aynı komedi yaşanıyor. Eminim ki kimse gıkını çıkarmayacak. Başka bir takım olsa federasyonun altını üstüne getirir.

Ekigho'yu Kalpar istemiyor kesinlikle yönetim de tutmak istiyor sonunda da böyle bir inatlaşma çıkıyor ortaya. Ekigho bu zeminde oynayamazdı zaten ama Adiloviç'in çıkıp Adnan'ı girmesi nedir Allah aşkına? Musa desen onun da bu zeminde işi yoktu hele ki forvete çekilmesi nasıl bir mantık?

Çok şaşırmadım oyuna, Samsunspor bu 1 maç iyi, 1 maç kötü. Bu kadar puan kayıplarından sonra da 1 puanlar artık 0'dan farksız. Fethiye rakibimiz değil ki deplasmanda 1 puana sevinelim?

elexir

Kalpar maçı katletti, bizide kanser edecek bu gidişle, sanki karşımızda lig lideri var, adamlar 17. Sırada biz defans yapiyoz, gerçi bizden on kat daha organizelerdi oda bir gerçek,

cgr

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 26 January 2014, 23:39:41
Süleyman Abay, 2005'te Malatyaspor ile oynadığımız lig maçını resmen katletmişti. Son dakika golüyle 1-0 kaybetmiştik o maçı. İlk defa o gün tanıdık kendisini. Bu kadar kötü bir hakem olmasına rağmen neredeyse 10 yıldır maç yönetiyor. Sonrasında 2009'da Konya deplasmanında son dakikada yakmıştı bizi. Tarifi imkansız bir körlük sergilemişti ve 2-1 kaybetmiştik. Ne zaman bizim maça atansa hep içimizde kuşkular olurdu. İlla bizi yakacak diye değil, adam çok kötü bir hakem. Deniz Çoban'la birlikte açık ara en kötü 2 hakemden biri. Nitekim şu vermediği gol. Olacak iş değil. Çünkü tamamen Fethiye kalecisinin hatası. Bizimle alakası yok. Hatayı yaptı, Tuna'ya ayağını uzattı ve gol. Aradaki mesafe en az 2 metre. Müdahale alanı değil, ilgisi yok. Üstelik yardımcı da golü verip ortaya koşuyor. Önce golü veriyorsun, sonra iptal. İyi hakemler bu gibi pozisyonları çözebilen hakemlerdir. Yoksa taç, aut, faul çalmak değil-ki onları da beceremiyor ya... Yazıklar olsun.

Dün gibi aklımda. 2005 yılında gereksiz yere Adnan ve Kais'e kırmızı kart göstermiş. +5 dakika uzatma verdiği halde, +7 dakika'da 100 defa vursa girmeyecek bir top ile golü yemiştik.

Deniz Çoban, Süleyman Abay ve Tolga Özkalfa... Gerçekten bu 3 hakemin sorgulanması gerekiyor...

mehmet yılmaz

Süleyman Abay'ın sahne aldığı maçlarımızdan birisi.

Önce Kais'i sonra da Adnan'ı oyundan atmış, son dakika golüyle yenilmemize sebep olmuştu. O zaman başkanımız İsmail Başkandı ve maç bitiminde isyan etmişti bu beceriksiz insana.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=10192

mimar55

Abay + kalpar = 1 puan cok büyük takımız cok