PTT 1. LİG 22. HAFTA | Fethiyespor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 19 January 2014, 20:17:10

« önceki - sonraki »

ChucKeR

biraz daha baskı uygularsak mhk bugunun hakkını başka gün iade eder gibi bence.

orucreis

Hüseyin kalpara 1 abaya 2 artık yeter da bu nedir ya.
Forvetsiz bir takım,ağır zeminde taha tercihi ki bu zeminde arif oynardı, 6 orta saha ile anlamsız bir taktik ve süleyman abay
Sukretmeliyiz 1 puana 

jurista

Bu maç için Süleyman Abayın adını ilk duyduğumda kesin pisliğini yapar demiştim ...İlk yarı umara gözlerinin önünde arkadan girişilmesini görmeyip devam çalınca ahabda bu adam yine kafayı bozmuş dedim netekim son dakika yaptı yapacağını ...bizimkiler oyun oynamadı ki şöyle penaltı pozisyonu olsaydı vermeseydi,kırmızı kartlık mücadele olsaydı vermeseydi olmadı rahat oldu onun açısından son dakika koydu bombayı gitti allhsız kitapsız ******* haysiyetsiz adi köpek herif ...

çaldığı puanlar zehir zıkkım olsun koskoca şehrin kaderiyle bu kadar kolay oynayabilecek cesareti nerden buldun be aq çocuğu ...ağzımı da bozdum.

hayatımda etmediğim küfürü senin yönettiğin maçlarının tamamında ettim onun bunun çocuğu

furkan5534

gitti resmen 2 puan göz göre göre.. al beşiktaş paşa maçının peşini bırakmadı maç tekrar oynanacak.. bizimki ne olacak tabiki hiç bişi.. soysuz hakem :kafa: :kafa:

Sioux

Forumda küfür yasak olduğu için ben bu aşağılık herife sadece gerizekalı diyeyim, devamını dilediğiniz gibi doldurabilitrsiniz.
Türkiye'de yanlış yapanın kar kalıyor, olan hakkı yenmişe oluyor.
Bazıları da diyor ki, zaten iyi oynamadık.
İyi oynamadık diye golümüzü iptal etme hakkı mı var arkadaş?

furkan5534

zafer özden takıma yeni katılmasına ragmen 40 yıllık samsunlu gibi konuşuyor.valla helal olsun

https://www.youtube.com/watch?v=CqpWARZG2lA

King1965

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 26 January 2014, 23:43:35
Engin İpekoğlu, yıllar önceoynanan FB-BJK maçında da BJK'nin çizgiyie geçen ve gol olan topunda, hakem Ahmet Çakar golü verince demediğini bırakmamıştı. Futbolu bıraktıktan sonra da hem o hem de topu çizginin gerisinden çeviren Semih Yuvakuran, gol itirafı yapmıştı. Şimdi de aynı taktik. Fethiye'den ayrılınca bariz gol olduğunu söyler. Eğer şuna gol değil diyorsa yazık senin yıllarca yaptığın kaleciliğe İpekoğlu.

16 Kasım 1991 Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı

furkan5534

valla inşallah pesını bırakmayız su macın.her yerde bangır bangır gol dü diyor ya

teksas3455

Zafer süper konuşmuş. Ayrıca hocamın da dediği gibi daha farklı bir görüş duymadım yorumculardan.
Konu ile ilgili kim konuştu ise hepsi goldü diyor. İnşallah hakkımızı alırız.

Stoper

Kac saattir sovuyorum.Yikim oldu bizim icin.. Kalpar kadrosunu verimli kullanamiyor.Inaniyorum  ki Emin baskan da bu durumdan rahatsiz ama elden de birsey gelmiyor.Yenilsek bu kadar koymazdi.

CurvaSs

buz gibi golü yedi adam, bu iki puan bizim kaderimizi belirlerse nasıl ödeyeceksin bunun hesabını abay, ki öyle bi derdin olduğunu da düşünmüyorum. kötü oynadık. hatta rezalet oynadık. hoca hiçbir şekilde deplasmanda saldıran taraf olmak istemiyor, hep savunma savunma. arada denk getirirsek 1 gol atıp kazanıyoruz işte. bu maçta da atacak pozisyonları bulduk ama atamadık. hocayı anlamıyorum biraz saldırsa, adili alıp adnanı oyuna sokmasa, ne bileyim oyunculara biraz gaz verip saldırın dese bu maçı alırdık belki. ama tek hedefi bir puan, şansa da 3 puan olursa tadından yenmez mantığında.

cgr

Şu maçta Hüseyin Kalpar, tercihleri veya oyuncuları konuşacaktık ne güzel. Ama Süleyman Abay, ailesi hakkında konuşmamızı sağladı ya la...

jean

Harika olcakti golu iptal etmeseydi sahane bir galibiyet alcaktik

ult55ras

yönetimin bir girişimi olacakmı, haberi olan varmı ? bir bjk örneği var. ve herkesi ortak bir açıklaması var buz gibi gol.

samuray

bariz gol kaleciyle tunanın arasında 3 metre mesafe var neredeyse ne engellemesi yönetim bu konuda gerekli şikayetlerini yapmalı kalpara gelince satnrafor çıkarıyorsun adnanı alıyorsun tipik bir puana razı zaten ekigho niye girmez oyuna anlamak mümkün değil kötü oynuyoruz hala doğru dürüst bir taktiğimiz yok bu kalparla bi mok olmaz samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x