PTT 1. LİG 22. HAFTA | Fethiyespor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 19 January 2014, 20:17:10

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

İki takımın kadrosu aynı sadece teknikdirektörleri değiştirilmiş olsa ve oynasalar yani engin ipekoğlu bizde bizimki onlarda olsa bu maçı rahat alırdık.

Kais

biz hiç iyi oynamadık ama fethiyede cok ıyı oynadıgı soylenmez takımımız 2 pas yapamadı forvet yetersız harbıden ayrıca abay bır daha kı maca kadar bu mactan aldıgı parayla evını barkını gecındırecek resmen hakkımızı yedı kazandıgı para suphelı murat da canberk ıyılestıkten sonra forma sansı bulabılcegını sanmıyorum kısacası kotu oynadıgımız mactan aldıgımız bır puana sevınelımmı yoksa verılmıyen 2 puana uzulelımmı bılemedım  :(

Ellibeş Numara

Süleyman Abay, Senin Olduğun Heryerde Bir OLAY Var.. Yıllardır Samsunspor'u Sevmeyen, Yönettiği Maçlarda Samsunspor Aleyhine Art Niyetli Karar Veren Hakemler; Süleyman ABAY, Hüseyin GÖÇEK, Serkan ÇINAR, Kuddusi MÜFTÜOĞLU. Benim Şuan Aklıma Gelen Bunlar..

orhan

Biz bu tip ağır sahalarda özellikle deplasmanda iyi oynayamıyoruz.Çünkü hızlı adamlarımız kontratağa çıkamıyor ve top süremiyor.Bizi bügün en çok saha etkilediğini düşünüyorum.Oyunun genel yapısına bakarsak bir puan iyi puan.Bu hakemi bundan sonraki maçlarımıza istemiyoruz diye federasyona yazı yazılmalı ve protesto edilmelidir. Hüseyin göçek ne ise buda aynı benim için.

Duško Milinković

Burada kural hatası olabilir.Hakem önce golü verdi. Beşiktaş gibi bizde itiraz etmeliyiz.

55.hakan

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 26 January 2014, 23:09:03
Burada kural hatası olabilir.Hakem önce golü verdi. Beşiktaş gibi bizde itiraz etmeliyiz.
Tekrar maç başlayana kadar hakem kararını iptal edebilir.Maç başladıktan sonra golü iptal etseydi kural hatasıydı.

mimar55

Tekrarında kazanacağımız garanti mi beraberlik alacağımız garanti mi
İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki fark cok fazla mactan öncede düşündüğüm gibi kalpar skoru belirledi biz beraberlik istedik oldu yensek ilk iki için büyük avantaj sağlayacağız ama oluyor. İkinci yarıya arif zafer ekigo bunların ikisi ile başlasak yada musaların ikisininde cıkarılmasını anlamıyorum helede alınan o oyuncu adiloviç cıkar musaları cıkar sonra galibiyet bekle beraberlik iyi sonuc gözüyle baktı yönetime itiraz etmeyin 1 puan iyidir bile diye bilir kalpar hoca

55.hakan

Kalpar maçı vermek için ikinci yarı her şeyi yaptı.Forvet aldı ön libero koydu.Gelin üstümüze dedi.Serkan Çalık yine kurtarıcı olarak girdi ki yeteneği malumunuz.Dolayısıyla maçı kaybedeceğimizi düşünüyordum ben.Ayrıca şu Fethiye yi ilk 6  da olan takımlardan biri şu oyunuyla çok rahat yenerdi.O sebeple ben yineliyorum Kalpar olduğu sürece bir zıplar iki zıplarız tam potaya girecek maçta tökezleriz.İlk 6 için istikrar şart.Hele hele böyle maçları kazanmak için oynayacaksın ama biz beraberliğe hatta son bölümde yenilmeye oynadık.Bu şekilde olacaksak play off u ilk 2 yi hiç düşünmeyelim.

cembaba

Gözlemci, hakem Samsunspor'un golünü vermedi yazar. Süleyman'ın notu düşer bu kadar. Kimse yeniden oynama falan beklemesin. Hakem hatası var. Kural hatası yok.

Sadece Samsunspor

mehmet yılmaz

Süleyman Abay'lı Maçlarımız
2014 Fethiye: 0-0
2013 Buca: 0-0
2012 G.Antep: 0-0
2012 G.Birliği: 1-1
2011 A.Gücü: 2-2
2011 Ç.Rize: 1-2
2011 Denizli: 1-0
2009 Konya: 1-2
2009 Erciyes: 0-0
2007 Uşak: 0-0
2005 G.Antep: 2-3
2005 Malatya: 0-1
2005 Konya: 0-3
O 13 G 1 M 5 B 7 A 8 Y 14

mimar55

evolution55

Ya süleyman abay git belanı allahtan bul bizden bulma

mehmet yılmaz

Süleyman Abay, 2005'te Malatyaspor ile oynadığımız lig maçını resmen katletmişti. Son dakika golüyle 1-0 kaybetmiştik o maçı. İlk defa o gün tanıdık kendisini. Bu kadar kötü bir hakem olmasına rağmen neredeyse 10 yıldır maç yönetiyor. Sonrasında 2009'da Konya deplasmanında son dakikada yakmıştı bizi. Tarifi imkansız bir körlük sergilemişti ve 2-1 kaybetmiştik. Ne zaman bizim maça atansa hep içimizde kuşkular olurdu. İlla bizi yakacak diye değil, adam çok kötü bir hakem. Deniz Çoban'la birlikte açık ara en kötü 2 hakemden biri. Nitekim şu vermediği gol. Olacak iş değil. Çünkü tamamen Fethiye kalecisinin hatası. Bizimle alakası yok. Hatayı yaptı, Tuna'ya ayağını uzattı ve gol. Aradaki mesafe en az 2 metre. Müdahale alanı değil, ilgisi yok. Üstelik yardımcı da golü verip ortaya koşuyor. Önce golü veriyorsun, sonra iptal. İyi hakemler bu gibi pozisyonları çözebilen hakemlerdir. Yoksa taç, aut, faul çalmak değil-ki onları da beceremiyor ya... Yazıklar olsun.

Bu arada maçla ilgili de birkaç şey yazayım. Hüseyin Kalpar, bu takımı ancak bu kadar kötü sevk ve idare edebilir. Oyuncu değişiklik tercihleri ve zamanlamalar fecaat. Bir puana tav olarak geldiği çok açık. Şu pozisyon olmasaydı Kalpar hoca konuşulacaktı. Ancak o kadar şanslı ki yine sıyrıldı aradan.

ali ihsan

Bunu hakem yapanın da buna düdük verenin de bu yavşağı ısrarla bizim maçlara verenin de ....