PTT 1. LİG 21. HAFTA | Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan berusa55, 11 January 2014, 17:16:13

« önceki - sonraki »

samuray

galibiyet güzel tabiki oyundan mennun değilim istenilen oyunumuzu bi türlü yansıtamadık sahaya üstelik rakip on kişi kalmışken rakip sahada bir türlü baskı kuramadık yine yüreğimiz ağzımızda bir maç izledik sanki kareografi çok güzeldi emeği geçenlere teşekkürler

berusa55

Ağlattınız resmen hüngür hüngür. Böyle bir hissi daha önce bu tribünlerde çoğumuz yaşamamışızdır kesin.

Bu mükemmel koreografidae emeği geçen başta Engin abi olmak üzere madi ve manevi destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Var olun...

usare

Çok kapandılar bence, 4-5 kişi hiç çıkmadı. Ve maalesef bu tip oyunları açabilecek kanat varyasyonlarını yapamıyoruz...

Lusage

samsunum

uzun zamandır bu kadar medyada yer aldığımızı  hatırlamıyorum

King1965

FANATİK GAZETESİ FACEBOOK SAYFASI KAPAK FOTOĞRAFI OLARAK BİZİM KOREOGRAFİYİ KOYDULAR

ondestan_11

furkan5534

ngonge

2 hafta ardarda galip gelmek güzel. Kırmızı doğru karar, Allah korusun direkt bileğe hareket. Bir de bu hareketi yapan adam 10 numara, inceci bir adam, hiç mi düşünmez kendi başına gelebileceği.

Taha'nın golü güzel, gene 2-3 net pozisyon bulmuşuz. Ne olursa olsun: Taha ≥ Turgay ≥ Adnan.  En azından genç adam.

80lerden

Çok kötü oynadık. Önemli olan 3 puandı ama futbol umut vermiyor sıkıntı verici. İnşallah fethiyede de yenilmeden devam ederiz. Taraftarımız müthiş ama buna gruplarımız dahil degil. O maraton nasıl kötü kullanılır çok güzel örnek oluyorlar. Bu kadar boş bir tribün yoktur heralde.

cakir55

İyi oyun istemiyorum 1-0 olsun bizim olsun. Pek etkili oynamadık ama kazanmak güzel. Maçtan öncede çok güzel görüntüler vardı. Emegi geçen abilerime teşekkür ediyorum.

Uğur Yıldız

Maç sırasında kaza yapan takım kadrosu sayılırken ki bölümün videosu elinde olan varsa paylaşabilir mi?