2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

kuzey55

Ercan adina sevindim çünkü kalpar oynatmayacakti cocugu.insallah Urfada kendini gösterebilir. Ekigo gider ve yerine uyi bir yabanci alirsak tadindan yenmez ama bu konuda tereddutlerim var.

ngonge

Ekigho'nun gitmesi çok iyi olur, ne takım taktiğine uyuyor, ne de bir şey yaptığını gördük. Adiloviç sakatlansa bile forvette bir alternatif olamıyor maalesef.

Ekigho yerine bir yabancı joker hakkımız olması çok iyi olur. Süper ligde 5 yabancı sınırlamasından bir sürü iyi adam kadroya giremiyor, kiralık olarak düşünülmeli... Özellikle konya'nın ortasahası çok iyiydi, Kibong gelirse mükemmel olur.

Ercan da bir alt lige ya da iddiasız bir takıma kiralanmalı, bile bile lades olmayalım.

cakir55

Atila cebeci aradı başkanı Ekigho kalacak demiş başkan.

* tapatalk

Arkeomen

Ercan Adına Çok Sevindim İNŞ Urfada Şans Bulu Ve Kendini Gösterme Şansı Bulur

doðan

Arkadaşlar Artık takım samsunda olduğu için transferlerden haberim yok   ::) :-X
Ercan konusuna gelince , eğer urfa istediyse super ,
Ercan şu an için takımda direk oynayamıyacak gibi , çünkü 3. stopper alındı , kiralık olmak kaydıyla direk oynayabileceği bir takıma gönderilmesi çok mantıklı gibi görünüyor .. Bu kişisel bir fikirdir 

Shane_Falco

Ercan işide bir tuhaf .Urfa'ya bakarsan çok para var. Hedefleri de playoff. Ee rakiblerinde bu sezon hiç oynamamış şuan 4. stoper hatta 5. stoper olarak tercih edilecek bir adamı alacaklar :S

Fethiye,Maraş istese anlarım da Urfa'nın istemesi ilginç geldi bana.

evolution55

Hüseyin kalpar 1 tane santrafor alacağımızı söyledi,bizim şartlarımıza uyması gerek diyor,uyarsa alacağız olmazsa alamayacağız diyor

Ollivanders

Alacakmışız gibi konuştu sanki . Bu arada ekighoyu gözden çıkarmış duayen öyle böyle değil

kuzey55

Ekigho yu gozden cikarmis hoca yerden yere vrdu resmen.idmanda bile sorun yasiyoruz dedi.Buca macinda kacirdgi golu ornek verdi.

evolution55

Evet öyle gibi konuştu ama yine işi maddiyata bağladı.

Ekighodan da olmaz dedi açıkça,antremanlarda da maçlarda da olmuyor diyor

teksas3455

TRT Spikeri maçta şöyle dedi : Kalpar ile görüştük. Kalpar şu anda görüştükleri oyuncu olmadığını söyledi.
Ancak transfer yapılırsa da forvet mevkiine transfer yapmak istediklerini belirtti.

amisos5506

beşnumara

Eğer kibong'u alabilirsek orta sahaya her maç vur kır parçala bu maçı kazan olur ;)

amisos5506

kibong bize 1 derece sınıf atlatır.
                       soner

canberk     fatih        tuna        abs
   (murat)     (cemil)                   (şaban)         

umar       kibong      musa-sinan       erdem          musa-aydın
            ADİLOVİC                                (zafer)             (arif)

amisos5506

forvete bence 1 adam şart.adilovic e çok sert giriliyor.play off hedefimiz olacaksa forvet gerekli bana göre.