2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

cezayir55

rakiplerimiz devre arasında çok iyi transferler yaptılar biz maalesef geride kaldık onlardan bu kadro yapımızla play -off çok zor inşallah orta sahaya ve forvete takviye yapılır

doðan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 21 January 2014, 07:36:44
rakiplerimiz devre arasında çok iyi transferler yaptılar biz maalesef geride kaldık onlardan bu kadro yapımızla play -off çok zor inşallah orta sahaya ve forvete takviye yapılır

sana sonuna kadar katııyorum rakipler hakkında ..
bununla birlikte Biz kendi takımımızı kazandık asıl sahada kimliklerini ortaya koyan çok mücadeleci bir ekip var artık , birde stopper transferi nokta oldu...
güzel bir ışığı gösteriyor ilerisi ...

Ayberk

Futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yapsalar yeter. Ama sıkıntı orada, ruhlarını koyacaklar mı ortaya? Zaten bir tek bizim değil herkesin sıkıntısı aynı, Urfanın kadrosu da çok iyiydi sezon başı ama durum ortada.

cezayir55

kahe denizliden ayrılıyor tam aradığımız oyuncu hemde türk vatandaşı

samuray

kahe iyi olsa denizli bırakmaz halleri ortada eski kahe olsa amenna

sadece55

Bize daha çok yedekte oturabilecek bir isim lazım.Bence Kahe bu konuda sıkıntılar yaratabilir.

55.hakan

jean

Kahe cok maliyetli diye yollamak istiyorlar ne kadar iyi bilemem

doðan

Ben hocalarla konuştum geçen hafta , hiç göndermeye niyetleri yok. .hatta bir iki takviye yapmaya çalışıyorlar. ..

Jnr.Serkan

elazig da koksal kadro disi kalmis. gorkem gork de serbest birakilmis.ikisini bankasyada alan takim cok iyi is yapmis olur

kuzey55

Köksal Yedek çok beğendiğim bir oyuncu ama bu lige gelmez diye düşünüyorum.en azından bizim verebileceğimiz paraya oynamaz.

cakir55

Köksal iyi adam gelse iş yapar ama çok para ister, Gorkeme ihtiyacımız yok şuan.

##kdc##

Adiloviç'e birşey olsa malesef Ekigho girer oynar, ortasahamızda alternatifi var, savunma da Ahmet Burak'ın forma bulmasıyla tamamlandı diyebiliriz.
Yani iki transfer ve Ahmet Burak'ın kazanılmasıyla alternatifli bi kadro yapımız oluştu diye düşünüyorum. Tabi rakiplerimize göre oyuncularımızın kaliteleri tartışılır ama şimdilik bi sorun yaşamadık çok şükür.
Bence Serkan Çalık'ın sözleşmesi sonlandırılıp transferi kapatırız =)

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ollivanders

Sorunun takım kadrosunda değil de oyun anlayışımızda oldugunu düşünüyorum. Fethiye'den daha kötü bir kadromuz yok veya Tavşanlıdan. Ama sahaya futbol anlamında bir şey koyamıyoruz. Bu da hüseyin Kalpar'dan kaynaklanıyor. Orta saha ve forvette çok kopuk oynuyoruz. Doğaçlama oyun anlayışı ile bu kadar. Fethiye'de de eminim böyle bir futbol ortaya çıkacak. Atarsak yenecegiz  atamazsak 1 puan iyidir diyecegiz.

55.hakan

Bence hızlı bir forvete ihtiyacımız var 1 adet.Adil'in indirdiği toplara koşacak. Ekigho bu görevi görebilir ama Kalpar O'na kafaya taktığı için bu konuda istekli olmayabilir.