2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

Desiqner

Şöyle bir haber ama umarım doğrudur.Zafer'in iyi bir ortasaha olduğunu söylüyorlar.Pek izlediğim bir futbolcu değil.
Hayırlı olsun diyelim şimdiden...

kuzey55

09 January 2014, 21:38:22 #376 Son düzenlenme: 09 January 2014, 21:46:50 kuzey55
Zafer bizim orta saha oyuncularinin hepsinden daha etkili.ama yas ve hedef itibariyle yetersiz bir transfer olur

Furkan

Zafer nasıl takip eden var mı? Bu twitter hesabının sahibi kim ayrıca klüpten birisi mi?

cembaba

Orta sahada top tutamıyoruz. Bence iyi transfer olur. Oyunun her iki yönünü oynayabilen oyunculardan. Bu kıtlıkta bence iyi transfer. Kibong, Lawal tarzı bir oyuncu alamıyorsak Zafer iyi transfer.

Sadece Samsunspor

ChucKeR

geçmişine baktım anladığım kadarıyla bu ligdeki ilk yılı. maraştın da durumunu görünce sor işareti duruyo, gerçi benim anladığım kadarıyla maraş sistemini oturtamadığından bu kadar kötü durumda.
bu tecrübesizliğinin olumlu yanı başarı için istekli olacaktır.

iki yönü oynayabiliyosa cidden kim olursa olsun fayda sağlar, çünkü mevcut kadroda o işi yapabilen kimse yok:(  ayrıca cembaba kıtlık demiş, doğru demiş.

kuzey55

Diger bi yonu ise sahada yuregini koyup oynamasi.gerek izledigim maclarda gerekse hakkinda soylenenlere bakinca bunu gorebiliriz.

Sadece Samsunspor

Bir forvetle ilgileniyormusuz gizli yurutuluyormus bakalim dogru mu

berusa55

09 January 2014, 23:15:18 #383 Son düzenlenme: 10 January 2014, 05:36:17 berusa55
Tuna Üzümcü ve Zafer Özden transferleri kulübümüze hayırlı olsun. Armanın hakkını sonuna kadar verirler inşallah...

cakir55

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah bir Hakan Bayraktar etkisi yaratır.
Öyle alıcı gözle izlemedim vallahi.

* tapatalk

MeL_55

Dogandan veya kemal sabriden iyimi yani. adam hayatinda ilk defa pttde oynuyor bu sene

Ertuğrul Sağlam

Zafer ozden'in twiter hesabinda bayagi duygusal mesajlar var  mesajlardanda anlasilacagi gibi hem ahlaki hemde futbolculugu kalite kokuyor. Hayirli olur Insallah.

amisos5506

ercan0655

Hadi hsyirli olur diyelim ve basarili olmalarini bekleyelim

FaTiH_HaN

Twitter Haber beşnúmero 'Tüyo; Rakiplerimizden birinin golcüsünü elinden alacağız:))'