2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Agbetu bugun bosa cikiyormus evet eskilerden pek yana degilim ama agbetu iyi topcu

Integral

bizim karaoğlanın twitter hesabına bakın, samsunspor özlemi çekiyor heralde.  :D
https://twitter.com/de_zenke17

bu arada devrim çetin agbetu'nun boşa çıktığını yazmış.

cakir55

Zenke ve Agbetu ikiside işe yaramaz. Sadece bizde oynadıklarında iyiydiler hala onun ekmeğini yiyorlar.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Berat Dere - 31 December 2013, 13:35:44
Twitterda okuduğum bir yazı

Mr.Çato ‏@Bay_Cato
Samsunspor, Beşiktaş'tan Gökhan Süzen ve Muhammet Demirci'yi kiralık olarak istiyor...

muhammed artistin teki doğan canberk kemal sabri var

SametYılmaz55

gs İzet Hajroviç diye Boşnak bir oyuncuyla ilgileniyormuş.buraya kadar bizle hiç bir ilgisi yok fakat ilginç olan oyuncunun yerli statüsünde oynayıp oynamayacağı yönünde federasyondan bilgi istemiş herhalde.şimdi federasyon o oyuncu için yerli statüsünde oynar derse aynı durum bizim Adiloviç için geçerli olur mu acaba?

cakir55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 31 December 2013, 17:00:12gs İzet Hajroviç diye Boşnak bir oyuncuyla ilgileniyormuş.buraya kadar bizle hiç bir ilgisi yok fakat ilginç olan oyuncunun yerli statüsünde oynayıp oynamayacağı yönünde federasyondan bilgi istemiş herhalde.şimdi federasyon o oyuncu için yerli statüsünde oynar derse aynı durum bizim Adiloviç için geçerli olur mu acaba?
Ailesi Türkiyeden göç etmiş mi öyle birşey. Kasimpasada Malki oynuyor Türk statüsünde işler biraz karışık.
Ancak Türki uyruklu oyuncuları düşünebiliriz.

* tapatalk

kuzey55

Ekigho takımda kalmış anlaşılan transfer işi zor :( :(

cezayir55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 January 2014, 13:28:23
Ekigho takımda kalmış anlaşılan transfer işi zor :( :(
bu gerçekse transfer yapmayacağız gibi

Shane_Falco

Devre arasında transfer zordur.Özellikle bir de yabancı transferi iyisini bulmak felan çok daha zordur.Umar'ı alırken ne zorluklar yaşamıştık.Yerli oyuncu transferleri daha önemli şuan.Yabancı kumarı oynayamayız.

amisos5506

Oktay delibalta diyorum baska da birsey demiyorum arkadaslar.ona bir tweet kampanyasi duzenleyelim derim.

kavak_55

ekigho nun kalması doğru karar. 2 ayda alacak oyuncu bulamadık 15 gündemi iyi oyuncu alınacak üstelik maçlar oynanırken transfer yapılacak kimse iyi futbolcusunu vermez o yüzden ekigho nun biraz daha toparlanmasını bekleyeceğiz inşallah hayırlısı olur 2 veya 3 iyi yerli alırsak yeter de artar bence

ismail

ekigo süper ligdeyken geç açılmıştı. çok gol kaçırdı ama beğendiğim bir oyuncuydu. bu sene de toparlanacağına inanıyorum ben

beşnumara

Şu kimse iyi futbolcusunu vermez lafına da hastayım. Samsunspor hem sezon başı hem de devre arası transfer doneminde kimsenin iyi futbolcusunu alacak güce sahip degil zaten ama devre arası dönemlerinde daha verimli transfer yapıyoruz. Bize iyi futbolcularini mı veriyorlar hayır. Ya ödemesini alamıyor serbest kalıyor ya da bizde dikiş tutturuyor daha verimli oluyor.
Abdülkadir bize geldiginde nasıl geldi dimitrov,fatih şen, cemil,Kayabaşı...
Kendi Kulüpleri için iyi futbolcu degildi ama bizim için iyiydi veya parasını alamadı serbest kaldı. Tavsanlidan cafercan ve sol bek Sakıp iyi oyuncu paralarını alamazlarsa serbest kalır alırsın.
Son olarak nalet olasıca ekingo sal bizi daa yeter. Hem oynamiyorsun hem gitmemek için pislik yapiyorsun. Sen ve umar yüzünden zenci düşmanı oldum BSG artık  >:(

amisos5506

Konya dan murat akin ve rizeden cenk ahmet alkilic alinabilir

Musti

Tavşanlı'dan Cafercan alınabilse çok iyi olurdu. Duran top kullanır, pas yüzdesini arttırır, asist yapar, yeri gelir gol de atar.