2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

Sioux

ekighoyla yollar ayrılacak galiba.
bence bir önlibero alabilirler yabancı veya stoper.
a.kadir olursa çok iyi olur. 

samuray

ekighoyu genderiyorlar da adnan bu takıma ne katkı yaptı hala tutuyorlar anlamak mümkün değil ya öncelikli gitmesi gereken adnan  :kafa: :kafa:

ChucKeR

ekigho gidiyosa mersindeki lawal gibi, urfadaki sankoh gibi bi zenci ortasaha  :deli: olur

samsun 55

melihözkan

koskoca SAMSUNSPORUN dustuguhallere bak transfer yapmak ıcın para ara kamp yapmka ıcın para ara istedigin topcuyu alamaa .....caresızlık kadar kotu bı durum daha ollmaaması lazım uzuluyorum bu taraftara bu kadar futbol aşığı bı  şehirin  oldugu durum ıcler acısı ....SAHİPSİZ SEHRİN SAHIİPSİZ TAKIMI ...milletten  gelecek yardımı topa vurmayı bılmeyen ınsanlardan devalı bıseyller beklemekten sıkıldık kalıcı bir cözümmmm...................????????????????????

kuzey55

Yarin bakan gelecekmis bakalim bi gelisme olacak mi

cgr

Beşiktaş'tan 2 oyuncu kiralık isteniyormuş :)

Biri Sol Bek'e Gökhan Süzen, diğeri orta saha'ya Muhammet Demirci der bombayı bırakıp giderim  8)

kuzey55

Alıntı yapılan: cgr - 31 December 2013, 03:55:27
Beşiktaş'tan 2 oyuncu kiralık isteniyormuş :)

Biri Sol Bek'e Gökhan Süzen, diğeri orta saha'ya Muhammet Demirci der bombayı bırakıp giderim  8)

pek ihtimal vermemiştim buna ama özellik gökhan süzen bomba olur :)

cakir55

Ekighonun gitmesi bence yanlış onun yerine kimi alacak ki ?
Gokhan süzen gelmez ayrıca Muhammet belki

* tapatalk

cezayir55

arkadaş gençlerbirliğinden ve ertuğrul sağlamdan gelen oyuncuların hayrını hiç görmedik

cakir55

Hakan Aslantas -> Bu sezon hiç forma giymedi, hem sağ hem de sol bekte oynayabiliyor, sert iyi savunma yapan oyuncu gelirse çok iyi transfer olur.Bursa ile yollarını ayıracak büyük ihtimal.

Tanju Kayhan -> Eskişehir'e kiralık gitmişti bu sezon ama mevkisinde daha iyi oyuncular oldugundan Tarık, Veysel, Dede, Özgür vs forma şansı bulamadı ve tekrar Beşiktaş'a döndü.Tanju'yu Wien'de iken çok beğeniyordum bir Porto maçı oynamıştı efsaneydi resmen. Gelirse sol bek eksikliğmizi giderir diye düşünüyorum.
https://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=205987872842695

Engin Bekdemir ->
Genç oyuncu Psv alt yapınsında yetişmiş daha sonra Porto'ya transfer oldu ordan Kayseri kaptı ve Türkiye'ye getirdi fazla forma şansı bulamadı ama. Çok hızlı ve teknik bir oyuncu forvet arkasında görev yapıyor neden Kayseri şans vermiyor anlamıyorum eğer bir form tutturursa çok iyi işler yapar, tek eksiği fiziğinin biraz zayıf olması. Ancak Anıl Taşdemir'in iyi oynadığı bir ligde Engin'de iyi işler yapacaktır.
Engin Bekdemir 2013 HD

Abdulkadir Özgen -> Birşey yazmaya gerek yok  ;) Sivas bırakacakmış ama Abdülkadir yarım sezon için 600.000 tl istiyor diye haberler dolaşıyor o parada bizi aşar büyük ihtimal.

Timur Özgöz-> Sezon başı istemiştik ama Sivas'a gitti fazla forma şansı bulamadı, Sivas yolları ayıracakmış Ankaragücü'nde oynadığı maçları biliyoruz, ikinci forvet ve forvet arkasındaki eksikliğimizi giderir. Abdülkadir ile paket yapalım :D

Bir de Fener'den Salih Uçan için kiralık falan bir nabız yoklasak, büyük ihtimal olmaz ama tek başına çıkarır bizi Süper lige.

Dartagnan

valla tmur ve abdulkadir diyorum ama bize bırakmazlar.Bırakmayı gecelim bizim paramız oldugunu da hic düşünmüyorum zaten .

beşnumara

Abi ne Salih Uçanı yaa biz süper ligde olsak bile vermezler o da gelmez zaten.

ali ihsan

Berat Dere

Twitterda okuduğum bir yazı

Mr.Çato ‏@Bay_Cato
Samsunspor, Beşiktaş'tan Gökhan Süzen ve Muhammet Demirci'yi kiralık olarak istiyor...