Devre arası politikamız ve ikinci yarı stratejimiz neler olmalı?

Başlatan beşnumara, 29 December 2013, 23:27:53

« önceki - sonraki »

beşnumara

Devre arasi transfer politikamız ve ikinci yarı stratejilerimiz neler olmalıdır?

Kulübün iç yapısını bilmiyorum ama bazı futbolcuların sağda solda konuştuklarına bakılırsa ödemelerde sıkıntı var demek ki ekonomik durum iyi değil. Eğer para bulup transfer yapabilirsek ilk olarak yapılması gerekenler nelerdir alınacak oyuncular kimler olmalı burdan bir fikir havuzu olusturabiliriz.
İlk yarı attığımız gollere bakarsak forvet oyuncularından pek istifade ettiğimiz söylenemez. Görevlerini yapmadıkları gibi takım savunmasına yardım da etmiyorlar.Bu sezon sadece Balıkesir maçında o görevi yaptılar sonuç 3-0 başka bir örneği de yok.
İlk etapta yakaladığını atacak Abdulkadir gibi yakaladığını yakalamadığını affetmeyecek :) bir golcüye, Bucadaki umut sivastaki hakan arslan,Erciyesten Murat Akın, antalyadan zeki Yıldırım, konyadan kibong tarzı bir oyuncu, savunmanın göbeğine bir oyuncu solakel gonderilecekse bir sol bek kanatlara da rizede oynayamayan ve devre arası transferlerinden sonra hic oynatilmayacak  cenk ahmet ve akhisarda pek şans bulamayan Erkan Taşkırani kiralama yöntemine gidebiliriz.
Gecen yıl 14. Siraya kadar düşen Konyaspor devre arası orta sahaya murat akın ve forvete Ars'ı alarak playoffa ordan da süper lige yükseldi.
Bizdeki sorun hocası da dahil birçok futbolcu kafadan sakat. İlerde orta kesilmesi gereken oyuncu varken yerden ve kişisel oynayan oyuncu grubumuz var.Kanatlara Erkan taskiran ve cenk ahmet tarzı oyuncu lazım.

Arkadaşlar ikinci yarı Oynayacağımız maçlar incelendiğinde deplasmandaki maçlar iç sahadaki maclarimiza göre hayli zor. Deplasmandan alabilecegimiz her puanın değeri çok büyük. Playoff grubundaki takımların neredeyse hepsine deplasman yapacağız. Sadece son beş deplasmanimiz Balıkesir,Ankara,Adana,Ordu ve Manisa. Bunun yanında ibb ve Ads deplasmanlari da var. İçerde ne yapacağız ne edeceğiz her geleni kesinlikle yenmeliyiz çünkü deplasmanlarimiz çok zor ve birçoğu bizim rakibimiz.
Camia olarak ikinci yarı kenetlenmeye ihtiyacımız var. Özellikle icerdeki maçlardan fire vermemeliyiz.Herkes üstüne düşeni yapmalıdır diye düşünüyorum.

cakir55

Takımı yönetecek bir beyin lazım orta sahada. Ciktigimiz sene hakan o işi çok iyi yapıyordu. Ordunun balikesirin falan bizden farkı yok bana göre. Akhisarda mesela bilal takımı yönetiyor bize de o tarz teknik bir adam. Yeri gelecek gol atacak assist yapacak oyunu yönlendirecek önde olduğumuz zaman topu ayağımızda tutmayi sağlayacak bir oyuncu bizi çok iyi yerlere götürür.

Bir diğer eksigimiz sol bekte. Şaban çok vasat. Ne ofansta ne de defansta iyi. Düşünüyorum da oraya Muratı çekip Canberk ile devam etsek nasıl olur.

Hazır spor bakanı değişti yapsin bir güzellik işte. Bu takıma orta saha şart yoksa hayal olur süper lig.

* tapatalk

kuzey55

takıma Anıl Taşdemir tarzı bir adam lazım.eğer böyle bi orta sahamız olsaydı şuan ilk dört içinde olurduk.takımda bi yer aksadığı zaman diğer bölgelerde buna bağlı aksıyor o yüzden aksayan yönümüzü tam tespit edebilirsek şuan kötü olarak görünen oyuncuların da performansı artar.mesela Arif sağlam bir orta saha oyuncusuyla iş yapar.Adiloviçin yanına arkasına sağına soluna nereye olursa olsun bitirici bir forvet şart.bir de malum sol bek bölgemiz çok zayıf.sonuç itibariyle en az 3 takviye şart diye düşünüyorum.

maddi konuya gelirsek şuan takıma gram faydası olmayan Ekihgo,Taha,Haluk,Serkan gibi takımdan azımsanmayacak para alan takıma yük olan adamlar gönderilirse bu konuda katkı sağlar.gönül ister ki Adnan da gönderilsin ama çok zor bir ihtimal.bir umut bekleyeceğiz artık.

55.hakan

Taha,Serkan Çalık,Haluk,Adnan,Şaban gönderilmeli.Ben iki transferi yeterli görüyorum.Birincisi forvet bu mevki için gönlümden geçen Abdülkadir bir de bu lig için yeterli bir sol bek.Fazlalıklar atılsa onlara vermeyeceğin parayla bu transferleri yapabilirsin zaten.Bu şekilde bir politika uygulanırsa Kalpar'a rağmen play off a kalabiliriz.Çünkü saçma sapan 11 çıkarma saçma sapan değişiklikler yapma şansı kalmaz....

cakir55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 December 2013, 00:38:47
takıma Anıl Taşdemir tarzı bir adam lazım.eğer böyle bi orta sahamız olsaydı şuan ilk dört içinde olurduk.takımda bi yer aksadığı zaman diğer bölgelerde buna bağlı aksıyor o yüzden aksayan yönümüzü tam tespit edebilirsek şuan kötü olarak görünen oyuncuların da performansı artar.mesela Arif sağlam bir orta saha oyuncusuyla iş yapar.Adiloviçin yanına arkasına sağına soluna nereye olursa olsun bitirici bir forvet şart.bir de malum sol bek bölgemiz çok zayıf.sonuç itibariyle en az 3 takviye şart diye düşünüyorum.

maddi konuya gelirsek şuan takıma gram faydası olmayan Ekihgo,Taha,Haluk,Serkan gibi takımdan azımsanmayacak para alan takıma yük olan adamlar gönderilirse bu konuda katkı sağlar.gönül ister ki Adnan da gönderilsin ama çok zor bir ihtimal.bir umut bekleyeceğiz artık.
ekigho falan hep keş para alıyor yani o parayı hertürlü alacak gitse bile. O yüzden tam şekilde faydalanmaliyiz. Ekigho aslında iyi oyuncu ama bazı sıkıntıları var onları cozmesi lazım.

* tapatalk

doðan

Beş numaranın a dediği gibi , önceile mali yapı neye müsade ediyor buna bir bakmak lazım , takımdan gönderilmesi gerekli futbolcular kısmına kesinilkle katıyorum , en az 5 kiş gönderilmeli , yerlerine onların üst seviyesinde olmak üzere en az 4 adam alınmalı , bunlardan biri stoper, biri forvet, bir solbek , ve bir sağlam orta saha , isimler konusunda gelince devra arası hangi takım iyi oyuncusunu satmak ister sizce , gençlerbirliğinden oktay delibalta olabilir orda huzursuz olduğunu duydum devre arası kiralık gidecek ve neden bu biz olmayalım , abdülkadir gelmeli ama sivas bırakırsa ,ilk 18 e alıyor carlos onu , balkes bıraksa keşke muhammet reis,tavşanlıda cafercan gibi mesala ....

cezayir55

bizim en az dört transfere ihtiyacımız var  stoper,ön libero,orta ofans ve forvet sıkıntımız ortada   özellikle orta sahaya en az iki oyuncu şart

Ollivanders

Öncelikle performansı yeterli olmayanlar ile yollar ayrılmalı. Takımın ahengini bozdukları gibi takıma bir şey de katmıyorlar. Serkan çalık , Ekigho , Arif Şahin , Haluk , Taha , Adnan , Turgay gönderilmeli.  Bunların yerine üst düzey olmayan ama takım oyunu oynayabilen futbolcular alınmalı. Bu sene süper lige çıkmak - playoff gibi bir hedef beklenmemeli. Gelecek senenin yatırımı yapılmalı. Tek çıkış yolumuz seneye etkili oturmuş bir kadro ile hazırlanmak. Hüseyin Kalpar da olur ama mantıgımız seneye lige damga vurmak olmalı. Bunun oluşumu sağlanmalı

brigand

Alıntı yapılan: Serpico - 30 December 2013, 17:29:36
Öncelikle performansı yeterli olmayanlar ile yollar ayrılmalı. Takımın ahengini bozdukları gibi takıma bir şey de katmıyorlar. Serkan çalık , Ekigho , Arif Şahin , Haluk , Taha , Adnan , Turgay gönderilmeli.  Bunların yerine üst düzey olmayan ama takım oyunu oynayabilen futbolcular alınmalı. Bu sene süper lige çıkmak - playoff gibi bir hedef beklenmemeli. Gelecek senenin yatırımı yapılmalı. Tek çıkış yolumuz seneye etkili oturmuş bir kadro ile hazırlanmak. Hüseyin Kalpar da olur ama mantıgımız seneye lige damga vurmak olmalı. Bunun oluşumu sağlanmalı

Ben bazı noktalarda katılmıyorum kardeşim sana. Bu ligde dengelerin ne kadar kısa zamanda değişebileceğini hepimiz biliyoruz. Bu takıma gerekli olan 2 takviye + teknik ekip dahil ciddi bir konuşma ile uyarıdır. He sonrasında çatlak ses çıkarsa anında yolu ayırıp olayın ciddiyetini kavratmak gerekir. Ben herşeye rağmen bu takımın bir şekilde play-off potasında kalacağını düşünüyorum. Ve inanın kafamızdaki takviyeler ve mental yapısı düzelmiş bir takımla daha da değişik işler yapabiliriz. Tüm bunlar olmayacaksa isim ayırmadan koyun bütün gençleri zaten bir şekilde kalır ligde bu takım.

Sioux

stratejiyi açıklamış büyük futbol adamı nihat soğuk
hedef ilk 6.
şansımız yaver giderse oradan çıkcakmışız. ;)

erkutdem55

Öncelikle Adnan gönderilmeli.Böylece 2. yarıda oluşabilecek kaosların önü alınmış olur.Samsundaki her maç için Adnan artık pimi çekilmiş saatli bombadır.Kaptanlık yaşı ve tecrübesi gereği oynadığı maçlar için Turgay'a yok ise Musa Aydın'a verilmelidir.

Atakumlu

Adnan'ı gönder, Taraftarın gönlünü al, yersiz giderler yapma zaten taraftar takımı play off potasına yakın tutar bi kaçda akıllı takviyeyle en kötü play off oynarız ...

Ayberk

1-ugur tutuneker
2-abdulkadir
3-plase atilla aybars
4-bucali umut
5-cenk ahmet
6-sol bek?
bunlar alinip, taha,haluk,serkan,adnan,ekigo gitmeli.stoper de lazim. ha,bunlardan kaci alinir bence hicbiri.kaci yollanir, 1-2si.hoca zaten kalir.sonuc ligi 8-10 arasi bitiririz

desperate1

adnan ve serkan çalık gitmeli.tabi yerine yeni Trabzonlu futbolcu alınmazsa!

altunay

Roberto Carlos " 5 kişi takımdan ayrılacak Rengifo, Murat, Timur, Abdulkadirgüzel haber.