Devre arası politikamız ve ikinci yarı stratejimiz neler olmalı?

Başlatan beşnumara, 29 December 2013, 23:27:53

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: altunay - 31 December 2013, 00:11:46
Roberto Carlos " 5 kişi takımdan ayrılacak Rengifo, Murat, Timur, Abdulkadirgüzel haber.

Madem oynatmayacaktın, oynatmayacağın da belliydi niye sezon başında vermedin birader?  >:( :kafa:

80lerden

Stopere murat Akça düşünülebilir.  Daha önce gsden ikinci lige Adsye gitti sivastan bize de gelir.

samsunmania

Alıntı yapılan: 80lerden - 31 December 2013, 00:39:18
Stopere murat Akça düşünülebilir.  Daha önce gsden ikinci lige Adsye gitti sivastan bize de gelir.

Hocam acayip faullü oynayan bir stoper. Bizim süperligdeki kabus Sivas maçında Uğur Boral'ı düşüren futbolcu. Fazla dağınık gibi geliyor bana.

Ollivanders

maviay55

cakir55

Beşiktaştan Tanju Kayhan olabilir mesela sol bek için ideal bir isim.
Salih Uçanı kiralamaya nasıl bakar fener acaba. Zaten tek kulvardalar çok orta saha oyuncuları var zor forma şansı buluyor bir nabız yoklanmalı bence.

* tapatalk

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico - 31 December 2013, 04:09:42
Murat Akça is yapar abi . O  maçta da iyiydi bence

Bana çok dağınık ve saatli bombaymış gibi geliyor kardeşim. Zamanlama sıkıntısı var. Ama bu iş tecrübe işi. Kumaş iyidir belki. Ben hala Sivas maçındaki penaltısındayım. ayrıca bir kırmızı kartını da sir köçek pas geçmişti. Objektif olamıyorum.  >:(

amisos5506

Antalya da onur tuncer e kulüp bulmasi soylenmis.forvet emre torun da kiralanacakmis.gecen sene rize 2.yari kazak bir stoper getirmisti.fena degildi.o da olabilir erdem abi dikkate al.stoper orta ofans ve sol tarafa adilovice pas atacak bir oyuncu.