Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

bi orduspor gibi olamadık arkadaş urfa ilk yarı 2-0 öndeler helal olsun

Sadece Samsunspor

Miy in sahasini goren oldumu orta saha ve ceza alani cizgileri yamuk resmen nasil oynatiliyor bu sahalarda anlamiyorum

Berat Dere

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor amq :x((

kuzey55

Mehmet Yıldız yine döktürüyo :( :( beceremiyoruz transfer işini malesef

furkan5534

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 December 2013, 21:35:38

malesef reis malesef.. süperlig'dende bu yuzden dustuk ya zaten.neydi o domingez bance aklıma gelmeyen o kadar isim  :-X bu sene haluk serkan şaban adnan taha of of  :'(

cembaba

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 December 2013, 21:35:38

Bence Mehmet Yıldız ile Adilovic aynı tarzda isimler. Ayrıca Adilovic daha ucuz. Mehmet Yıldız 1 trilyona oynuyor MİY'de. Ayrıca bu tarz adamlar hep sorun teşkil ediyor. MİY'i TFF'ye şikayet edenlerin başında bu isim geliyor.

kuzey55

sorun çıkarma konusunda haklısın ama Mersine baya faydalı oldu.tabi Mersin takımının kalitesi de etkili bunda.

cembaba

Kardeşim iyi bir orta saha bizim takımı toparlar. Topu tutamıyoruz ayağımızda. Sağa sola atacak ve kontra atağa çıkaracak bir isim lazım. Tek bir isim takımımızın çehresini değiştirir.

kuzey55

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 December 2013, 01:34:51
Kardeşim iyi bir orta saha bizim takımı toparlar. Topu tutamıyoruz ayağımızda. Sağa sola atacak ve kontra atağa çıkaracak bir isim lazım. Tek bir isim takımımızın çehresini değiştirir.

o konuda sonuna kadar katılıyorum sana.Adiloviç kesinlikle faydalı.biz kaybettiğimiz birçok maçta topu ileride ve ayağımızda tutamamanın zaman geçirememenin zararını fazlasıyla gördk. örneğin mersin maçında durum dk 85 öndeyiz takım atağa çıkıyo top adiloviçte gidiyo orta yapıyo.topu çizgiye çekip zamana oynamak topun bide kalmasını sağlamak yerine topu rakibe vermek mantıksız.işte bu yönden bakacak olursak sadece futbol anlamında katkı yetmeyebiliyor maalesef.ama senin söylediğin konu çok önemli maddi konu bizim en hassas noktamız.

brigand

Daha önce bir arkadaşta yazmış Cafercan'ı. Bu yıl bir kaç maçını izledim. Özetlerden de göründüğü kadarıyla bu yıl daha iyi durumda. Duran top kullanabiliyor. Hızlı çıkışlarda dahil olmak üzere oyunun yönünü değiştirebiliyor. Temposu da gayet yeterli lig için. Takımının durumunu da göz önüne alırsak maliyet olarak imkanlarımıza uygun olabilir.

Forvetim

manisa bu akşam bucayı yenerse ilk 6 ile aramızda 5 puan fark oluyor, bu farkın açılmasını önlemeli ve oraya kendimizi atmalıyız. hoca şu maçların kayıtlarını izlesin yaptığı hataları bir izleyici olarak görsün artık, nerdeyse her maç ilk devre iyiyiz ikinci devre kopuyoruz skoru garantiliyemiyoruz. önce takıma bir dinamo orta saha lazım bu bariz. hoca efendinin de taktik anlayışında değişiklik yapması şart. 1 gol at geriye yaslan tarzı oyun şekli bitti artık, ha uygulayacağın maçlar olabilir ama 10 maçta 1 tane çıksın böyle. her maç aynı anlayış olmaz, maça göre oyuna göre strateji oluşturursun, anlık müdahalede bulursun. mersin maçında hocası anlık müdahale ile maçı çevirdi görsün baksın.

Sadece Samsunspor

Gekasla mesut bakkal kavga etmislerdi birbirlerini gormek istemiyorlardi hatta konyanin basina bakkal gelince gekas sehri terketti denmisti ama 2 haftadir 11de oynuyor bizemiydi gareziniz aq

kuzey55

Hüseyin Kalpar'a zizim ruhsuz yavşaklara manisa-buca maçını izletmek lazım.Buca takımının yaş ortalaması 19 ve en önemli oyuncuları cezalı.izlesinler de deplasmanda oynadıkları futbolu görsünler.kadro kalitesi vs hikaye karakter olmalı.Hocanın söylediğinin aksine karaktersiz bi takımımız var.

atakan

Bende maci izliyorum.yahu bu ligin en kotu top oynayan takimi bizmiyiz kardesim.millet coluk cocukla catir catir top oynuyo paslasiyo.
Ben daha bir tane rahat mac izlemedim.
OrtasHada birtanemi adam olmaz.bu adnan lar tufgay lar bedavami oynuyor.
Bukadar gereksiz faydasiz oyunculara para odencegine iki uc tane bdcerikli oyuncu alinsa fenami olur.