2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

cembaba

Takviye şart. Bence de ilk transfer Abdülkadir olmalı. İkinci olarak da orta sahaya top yapıp, kanatlara dağıtabilen bir orta saha. Bir stoper bir de sol bek aldık mı bizim iş tamam sayılır. Mehmet Abi'nin dediği gibi eldeki fiyaskolardan kurtulabilirsek kurtulalım. Boşuna para veriyoruz. Transfer süresi de çok dar. Lig oynarken transfer yapacağız. Allah yardımcımız olsun.

kuzey55

Abdülkadir Mersin'le anlaştı diye duymuştum.

##kdc##

mehmet yılmaz

Samsunspor'un en büyük ara transferi 'para' olmalıdır. Onu bulamazsak diğerleri zaten olmaz :)

##kdc##

Mümkünse yönetim bu tabloyu geri getirsin, bunun akabinde başarı zaten gelecektir...

doðan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 29 December 2013, 01:45:11
Mümkünse yönetim bu tabloyu geri getirsin, bunun akabinde başarı zaten gelecektir...

Bunu engelleyen ne gibi unsurlar soz konusu ki...

cezayir55

Sene basindan beri butun maclari izledim bizim stoper,on libero, orta ofans ve forvet  ihtiyacimiz var kadromuz eksik gereksiz oyuncuda cok

lato

Transfer edip hiçbir hayrını görmediğimiz Taha, A. Burak Solaker, Adnan gönderilmeli. Yanına Şaban, Serkan Çalık, Haluk üçlüsünü de koyun. Bu adamların yerine 3 transfer yapılsın ona da razıyım boş beleş kalabalık yapmasınlar. Biraz olsun gençlerin şans aldığını görürüz en azından.

kuzey55

Abdulkadir olmazsa kahe is yapar mi bizde.denizliden ayrilmis

bir de takimda suan faydasiz adamlari gonderirsek zaten onlara verdigimiz parayla saglam 3 transer yapilir.taha,serkan,saban az paraya oynamiyo

Tufan

Ekigho, Arif Şahin, birde o malum topçu müsveddesinin kesinlikle sözleşmesi feshedilmeli. Kadroya giremeyen boş transferlere de maaş vermeye gerek yok kadro küçültülmeli sakatlık durumunda gençlere güvenilmeli.
kalbur üstü öyle 2 tane orta saha 1 stoper tranferiyle bu takım anca bir yerlere gelir.

cezayir55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 December 2013, 12:39:41
Abdulkadir olmazsa kahe is yapar mi bizde.denizliden ayrilmis

bir de takimda suan faydasiz adamlari gonderirsek zaten onlara verdigimiz parayla saglam 3 transer yapilir.taha,serkan,saban az paraya oynamiyo
Kahe cok faydali olur

55.hakan

Taha,Serkan Çalık,Haluk,Adnan,Şaban gönderilmeli.Ben iki transferi yeterli görüyorum.Birincisi forvet bu mevki için gönlümden geçen Abdülkadir bir de bu lig için yeterli bir sol bek.Fazlalıklar atılsa onlara vermeyeceğin parayla bu transferleri yapabilirsin zaten.Bu şekilde bir politika uygulanırsa Kalpar'a rağmen play off a kalabiliriz.Çünkü saçma sapan 11 çıkarma saçma sapan değişiklikler yapma şansı kalmaz....

Sadece Samsunspor

kimse gönderilmez paradan dert yanıyoruz bide oyuncu yollamazlar hayal kurmaya gerek yok

cakir55