Emin Kar: Adnan'a Yapılan Bana Yapılmıştır

Başlatan kuzey55, 24 December 2013, 13:41:32

« önceki - sonraki »

##kdc##

Geçen sezon Dobi Hasan ile başlayıp bu sezon Adnan'la devam eden süreç dünyada hiçbir futbol takımının başına gelmemiştir...
Emin Kar sürekli "beni taraftarla karşı karşıya getiremezler" dedi ama artık bu lafına kendisi de inanmıyordur büyük ihtimalle.
Gerçek Samsunsporluların gözünde daha da değeri düşmeden inşallah tez zamanda istifa eder..

red_white

adnanı neden bukadar savunuyorsun? Geçen sene dobi hasanıda nasıl savunduğunuda herkes biliyor. İkisininde ortak noktası hayallerinin takımı trabzon.
Bir kişiyle sorun yaşanıldığında konu ts olunca neden bu kadar savunmaya geçiyorsun Emin başkan? T

Emin Aslantuğ

AlıntıADNAN'A YAPILAN BANA YAPILMIŞTIR

Maraton tribünündeki bir grup taraftarın Kaptan Adnan Güngör'ü ıslıklamasının üzücü olduğunu söyleyen Başkan Emin Kar, "Adnan'a yapılan bana yapılmış demektir. Kaptanın her zaman arkasındayım. Bende o protestoculara tavır alacağım" dedi

ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
Samsunspor, Manisaspor'u evinde 2-1 mağlup ederken, Kaptan Adnan Güngör'ün ıslıklanması ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın çarpıcı açıklamaları karşılaşmaya damga vurmuştu. Başkan Emin Kar, tüm bu yaşananları değerlendirdi. İlk olarak kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Başkan Emin Kar, "Zirveden kopmamak için kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Bu galibiyetle üstte tutunmayı da sağladık. Geriye düşmemize rağmen iyi bir reaksiyon gösterdik. Futbolcularımızı alınlarından öpüyorum. Ancak bir teşekkür de taraftara etmeliyim. Takımı çok iyi ateşlediler. Tabiki maç başında rakip erken gol atınca bir tepkileri oldu ama haklılardı. Sonra 90 dakika takımı destekleyip galibiyetin baş mimarı oldular" diye konuştu.

ÇOK İYİ SAMSUNSPORLU
Maraton tribünündeki bir grup taraftarın Kaptan Adnan Güngör'ü ıslıklamasına da değinen Başkan Emin Kar şunları söyledi:  "Tepkilerin nedenini biliyorum. Maraton tribününün sadece bir kısmı bu tepkiyi gösteriyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Adnan'a gelen her laf, bana gelmiş demektir. Bende ona göre tavır alacağım. O bizim takım kaptanımız. Kaptanlıktan öte inanılmaz bir Samsunsporludur. Herkes gibi o da hata yapabilir ama hata yaptığına da inanmıyorum. Takım içinde kaptanlığını da yapıyor, ağabeylik yapıyor. Takım olma yolunda, Adnan tek başına mücadele ediyor. Oyunculara kardeşlik duygularını aşıladı. Geçen yıl bunları görmemiştik. Kaptanın her zaman arkasındayım. Çıkıp sahada da sonuna kadar mücadele ediyor."

KALPAR GÖRÜŞME ODASINA
Maçın bitmesiyle futbolcuların, hemen soyunma odasına girmesinin, Adnan Güngör'e yapılan protestoyla alakasının olmadığını söyleyen Başkan Kar, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Maçtan sonra oyuncuların direkt soyunma odasına gitmesi, Adnan'a yapılan protestoyla alakalı değil. Manisalı futbolcular çok gergindi. Herhangi bir tatsızlık olmasın diye içeri girdiler. Seyirciye böyle bir tepki koymamız mümkün mü? Biz Manisa'yı seyirciyle yendik. Taraftar herşeyimiz."

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın açıklamalarına ilişkin olarak ise Başkan Kar, "Yönetim kurulu toplantımıza hocamızı da çağırıp, detayları öğrendik. Yönetim olarak hocamızın verdiği bilgiler doğrultusunda gerekli değerlendirmeleri yapacağız" diye konuştu.

Selçuk KAYA

Ben bu basından hiç bir şey anlamadım. Haberexen.com'daki haberle bu haber uyuşmuyor. Hangisine inanacağız? Ben bu açıklamadan anlıyorum ki bir kısım taraftar dediği, maratondaki grup. Adnan'a yapılan bana yapılmıştır derken de bundan bahsediliyor. Islıklayanlar bence kötü futboldan dolayı ıslıkladı.

Ayrıca Adnan'ın bu tür şeylere daha çok dikkat etmesi gerekiyor. Zaten hangi şartlarda Samsunspor'a geldiği belli. Daha çok mücadele edip, koşup emek sarfetmesi gerekiyor. Göz boyamayı bırakıp, çalışması gerekiyor. Hele hele alkışlamak falan yakışmadı.

celebi

Alıntı yapılan: ##kdc## - 24 December 2013, 15:53:37
Geçen sezon Dobi Hasan ile başlayıp bu sezon Adnan'la devam eden süreç dünyada hiçbir futbol takımının başına gelmemiştir...
Emin Kar sürekli "beni taraftarla karşı karşıya getiremezler" dedi ama artık bu lafına kendisi de inanmıyordur büyük ihtimalle.
Gerçek Samsunsporluların gözünde daha da değeri düşmeden inşallah tez zamanda istifa eder..

SametYılmaz55

Balıkesir maçında büyük kaptan diye bağırdıklarında kime bağırıyorlar  Musa da sakat kim ki büyük kaptan diye tribünde mala bağlamıştım,adnan tribünlere oley çektirmeye gelince ikinci bir şoku yaşamıştım resmen :rulet: bazı şeyler çok çabuk unutuluyor ne yazık ki Samsunda.unutmayanlar,hafızalarından çıkartmayanlar ise Samsunspor düşmanı gösteriliyor :(

kuzey55

herşeyi bir kenara bırakalım sahada yaptığı hatalardan ve kötü oyundan dolayı taraftar tepki gösterdi diye başkanın taraftarı karşısına alması ne demek? ben Adnan'ın sahada artistlik yapacağım diye takımı sabote etmesini izlemek zorunda değilim sayın başkan.

özkan

24 December 2013, 18:01:57 #21 Son düzenlenme: 25 December 2013, 00:14:32 özkan
İsmail Uyanıklardan kimlere geldik..Ya Rab;güldür yüzümüzü,günahımız ne ?

Uğur Yıldız

Maratonda belli bir kısım yuhluyor dediyse eğer gerçekse bu hakkaten çok yazık. Hedef olarak sanırım direk bizim loca gösterilmiş. Adnan için geç kalınmış bi olaydı. Tüm tepkilere rağmen bu takıma geliyosan sahada canını dişine takıp oynaman lazım ama sen sezon başından beri takıma hiç bişey veremedin hala artislik derdindesin. Ha hakkını yemeyelim çok güzel hakeme itiraz ediyosun.

GökhanÇağlar

Bu Adnan neymiş bu kadar anlamak güç, sahada geziniyor, kaçak güreşiyor. O kadar çakal ki Adana maçında onun yüzünden gol yediğimiz pozisyonda rakibin hiç müdahalesi olmadığı halde yerde yatıyor tepki çekmemek için. Manisa maçında sanki bana hatrick yapmış maç 1-1 ken uyuşuk uyuşuk taraftarı alkışlıyor. Bir de bu adama bizzat başkan tarafından inanılmaz sahip çıkılıyor, taraftarı bile karşıma alırım diyor başkan. Bence geçen seneki Dobi olayı ve bu seneki Adnan olayı kasıtlı olarak taraftarı ezmek için yapılıyor. Kafalarına göre siz ne kadar söğerseniz söğün bu lobiye katlanmak zorundasınız deniyor.

Desiqner

O maratondaki grup kimmiş başkan açıklada bizde bilelim.Çorbacılar sana sövmeye başladığında seni savunanda bu gruptu.Herşeye rağmen arkanda duranda...
İnşallah ben yanlış anlıyorumdur.
Yoksa bu kadar kırıcı bir söz söylemesi çok fazla olmuş.

serkancengiz

koltuk çok ağır galiba başkan kaldıramıyor

mimar55

İlk defa samsunda samsunsporluyum diyenlerin samsunsporlulukları tartışılır oldu bizi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun başkada diyecek birşey yok
samsunda samsunspor için görev yapanların samsunsporlulukları tartışılıyor ya yazıklar olsun

lato

adnan bu saatten sonra bu tepkiden çok daha fazlasını alır. emin kar da bundan nasibini alır. bir kere de taraftarına hak ver be adam sonra niye boş tribünlere oynuyoruz diye yaygara yapıyorsunuz

mimar55

Başkan gerekeni yapacağım derken ne yapacak merak ettim vallahi ...
Ciddi olarak yapabileceği ne var taraftara karşı ????

kuzey55

24 December 2013, 23:48:55 #29 Son düzenlenme: 25 December 2013, 00:17:11 kuzey55
bu yavsakların yaptığına karşı kendi sahamızdaki ilk maçta maçtan önce ve sonra bunları tribüne çağırmayalım.taraftarı aptal yerine koymamayı öğrensinler