Emin Kar: Adnan'a Yapılan Bana Yapılmıştır

Başlatan kuzey55, 24 December 2013, 13:41:32

« önceki - sonraki »

jurista

başkanın bu zamana kadar bir kere olsun samsunspor aleyhine yapılmış bir eylemin karşısında durduğunu görmedim ...

1461 maçından sonra alevlenen, dobi hasan ısrarıyla körüklendikçe körüklenen, bordo mavi renklere gösterilen müsamaha ile devam eden adnana verilen destekle iyice belirginleşen inadın; bu  taraftarın emin kar sevdasına ne kadar da zıt ..., tapacak kadar sevilen büyük başkan emin kar tanımlamasına ne kadar da aykırı , bu sevgiye bu ilgiye bu sahiplenişe bu olmamalıydı !!

keşke hiç girmesiydi bu işe ,sonsuza dek hepimizin abisi,büyük başkanı ,büyük emin karı olarak kalacaktı ...

sosaka

sahada gram mücadele etse de bizde sezarın hakkını sezara versek ama yok !!!

FaTiH_HaN

Adnan'a sezon başında verilmesi gereken tepki, ilk yarının sonunda verildi. Bunda bile Samsunspor taraftarının büyüklüğü var, sezon başında takımın huzurunu bozmama adına Adnan'a herkes göz yumdu, bekleyelim gereken tepkiyi gerektiği zaman veririz süper lig yolunda takımın önüne taş koyan taraf biz olmayalım dedi. Peki Adnan ne yaptı? Samsunspor forması ile ilk çıktığı maçtan itibaren sırf taraftara şirin ve hırslı görünmek adına sahada 5 yaşındaki çocuğun bile kanmayacağı hareketler yaptı. Bütün toplara kayarak müdahale etme çabası, yalandan pres yapıyormuş gibi boş deparlar. Takıma transfer olduğu dönemi zaten konuşmaya bile gerek yok ama taraftara karşı Başkanın Adnan'ı savunması ve bütün maraton tribününün Adnan'a gösterdiği tepkinin küçük bir gurubun hareketiymiş gibi gösterilmesi hakikaten yakışmadı. Samsunspora maçı aldıran taraftardı Adnan'a tepki gösteren, haklı tepkiyi..

Stoper

Bitik durumda,düşüş içinde olan Adnan,takıma hiç birşey vermedi.
Sırf para kazansın diye transfer edildi.Adnan'a verilen tepki yönetime dönerse işler karışır sayın Kar..

teksas3455

03 January 2014, 03:30:52 #34 Son düzenlenme: 03 January 2014, 03:35:18 teksas3455
Sezon başında deplasmanda oynadığımız ve 3-0 kazandığımız Tavşanlı linyit maçı sonrası aşağıdaki yazıyı yazmıştım.
O gün bana kızanlar olmuştu. Aynı yazıyı zamanı gelmişken tekrar paylaşmak istiyorum. Hocam iyi demiş Adnan'a şu anda
verilmesi gereken tepki sezon başında verilmeliydi diye. Hakikaten öyle.

Alıntı
Bundan iki sene önce "Adnan Güngör 55 Numara giyecek, Kaptan olacak" deseydim herhalde ne anam kalırdı ne sülalem
dümdüz giderdiniz. Daha düne kadar Adnan Güngör'ün sülalesine kadar küfür edenler bugün Adnan'da Adnan diye tutturmuş.

Bir iki küçük olaydan bahsetmek istiyorum. İki sezon önce Samsun'da Trabzonspor maçı öncesi dostluk havası estiren
Sayın Bakan, Trabzondaki maçta Kazım Yılmaz'ın korumasının kafasına musluk atılırken piyasada yoktu. Geçen sene 1461 Trabzon
deplasmanında taraftarımıza ve kulübümüze yapılanlar ortada. İçerdeki 1461 Trabzonspor maçını hiç hatırlatmak istemiyorum.
Hani şu kadınlara bile jop vurulduğu, çocuklara biber gazı sıkıldığını, bildirinin kaldırılmasını, sonra teşekkür mektubu gibi bildiri yazılmasını.
Dobi vakası derken Adnan vakası son olarak da Ercüment gül'ün postalanması. Örnekler çoğaltılabilir, dikkat edilmesi gereken nokta Trabzon ve Trabzonspor'a karşı ezildiğimiz.

Şimdi bunları niye anlattın ne alakası var diyeceksiniz? Bitti mi sanıyorsunuz? Daha çooook örneğini göreceğiz maalesef bu olayların.
Ne kadar da çok ezilmişiz demi? Peki hiç oturup düşündük mü bunlar niye oluyor diye? Süper Lige çıkışımızı hatırlıyor musunuz? Sahadaki mücadeleyi geçin, sezon öncesindeki tepkiye bakın. Binlerce Samsunsporlu yürümüştük Çiftlikte. Herkes çeki düzen vermek zorunda kalmıştı kendine. Şampiyonluğu getiren o tepkidir, yürüyüştür. Ve dikkat ettiniz mi o günden sonra bi tepkisizlik ve suskunluk havası
ve sürekli eziliyoruz.

Biz tepkisiz kalmaya devam edelim. Şunu anladım ki üzülerek söylüyorum Samsunspor'un forma renklerine inceden mavi şerit
çekseler kimsenin gıkı çıkmayacak demek ki? Noldu da Adnan'a küfür edenler bir anda sustu, yada susturuldu mu?

Maçı az buçuk izleyebildim, bakamadım çünkü. Ne zaman Adnan'ı görsem kendimi zor tuttum küfür etmemek için.
Kızdım ama kendimize kızdım. Tepkisiz kalıyor diye.

Şimdi çok zamansınz yazdım bu yazıyı. Ne güzel galibiyeti kutluyorduk. Süper Lig hayalleri kurmaya başlamış ne güzel abiler.
Şu mantalite ile Süper Lige çıksak ne olacak acaba çok merak ediyorum? Duruşu olmayan bir taraftar, taraftarı kaale
almayan bir yönetim.
İçinde Trabzon ve Trabzonspor geçen her konuda ezileceğimiz kesin de sonu ne olacak acaba?

Neyse boşverelim bu konuları. Böyle gelmiş böyle gider. Samsunspor'u aşağılayarak gitmiş, kolbastı şovlar yapmış,
Trabzonsporlu 55 Numara giyen bir kaptanımızın olduğu maçta Tavşanlı Linyit'i 3-0 yenmişiz daha ne olsun.

Galibiyetimiz hayırlı uğurlu olsun. Daha nice başarılara Samsunsporum!