Emin Kar: Adnan'a Yapılan Bana Yapılmıştır

Başlatan kuzey55, 24 December 2013, 13:41:32

« önceki - sonraki »

kuzey55

24 December 2013, 13:41:32 Son düzenlenme: 25 December 2013, 18:59:42 salihcakir
Baskan son noktayi koymus.adnan a laf soyleyen karsisinda beni bulur demis.helal olsun.

özkan

kamuri

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 December 2013, 13:41:32
Baskan son noktayi koymus.adnan a laf soyleyen karsisinda beni bulur demis.helal olsun.
nerde demiş

celebi

vay be emin başkan gözümde bir kez daha büyüdü. :(

kamuri

ne adnanmış ne buyuk samsunsporluymuş arkadas :(

Sadece Samsunspor

Emin kar sana yazıklar olsun bir adnan için bu kadar taraftarı karşına aldın seninde sonun geliyor

cany

biz de yollasın veya kaptanlığı alsın diye bekliyoz he? :(

Duško Milinković

24 December 2013, 15:12:28 #8 Son düzenlenme: 24 December 2013, 15:15:49 Duško Milinković
Kalpar o kadar lafı kime söyledi?Cezası ne oldu?

Ollivanders

Adnan yüzünden taraftarı karşına alabiliyorsan diyecek bir şey bulamıyorum sana başkan. Yazık.

ibo055

berusa55

AlıntıMaçın bitmesiyle futbolcuların, hemen soyunma odasına girmesinin, Adnan Güngör'e yapılan protestoyla alakasının olmadığını söyleyen Başkan Kar, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Maçtan sonra oyuncuların direkt soyunma odasına gitmesi, Adnan'a yapılan protestoyla alakalı değil. Manisalı futbolcular çok gergindi. Herhangi bir tatsızlık olmasın diye içeri girdiler. Seyirciye böyle bir tepki koymamız mümkün mü? Biz Manisa'yı seyirciyle yendik. Taraftar herşeyimiz."

Şu kısım hiç inandırıcı olmamış be Emin abi. Manisalı artistler de içeri girdikten sonra Musa sahadayken tribünler "Musa takımı buraya getir" diye bagırdı fakat Musa bey oralı bile olmadı; kafasını tribüne çevirmedi bile...

Ollivanders

24 December 2013, 15:38:33 #12 Son düzenlenme: 24 December 2013, 15:43:16 Serpico
Hoca yönetime saydırıyor. Pişkin pişkin "Ben de illa burada çalışacağım diye bir sıkıntım yok. Ben her yerde her şekilde çalışabilirim"  diyebiliyor. Başkanımız da gerekli değerlendirmeyi yaptık diyor. Samsunspor'un maglubiyetine üzülenler kim peki ? Onu da açıklasaydın emin başkan ? Eğer böyle birisi yoksa ki açıklamadan bu anlaşılıyor. Hüseyin Kalpar'ın cezası ne olacak ? 

Ahmeti

Seni bağrına basmış taraftarı önce dobi sonrada Adnan için karşına aldın. Bugün adnan'ı yuhlayanlar yarın senide yuhlar başkan.

Gorkem