TFF 1.Lig, 13.Hafta | SAMSUNSPOR 1-3 Kartalspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 November 2007, 18:39:55

« önceki - sonraki »

tolga

melih 55 yücel hocayı tanımam sadece yerel gazetelerden izliyorum çok beyefendi bi hocaya benziyor geçen senekiler gibi su kurnazı değil adamın elindeki kadroyu görüyorsun yinede sonuçlar iyi bence geçen sezon herşey vardı para futbolcu yönetim ama sonu hüsran bitti busene 3 ay önce bu kulüp kapanma noktasına geldi ama sağolsun sezgin gümüş ve yönetim sahip çıktı yücel hocada geldiğinde transfer zamanı yoktu adam ne yapacak ki

Kadir ÇELEBİ

Şukurler olsunki burada tartışabiliyoruz.. sezon baslamadan once kulup kapatılmıs olsaydı diyen kac kisi var aramızda? fakir ama gururlu, yurekli insanlarla yolumuza ilerlemeye calısıyoruz.. kimsenin LUKS'u yok bunlar gitsin bunlar kalsın demeye...

Ben bu takımı yıllar once 2nci ligde sevdim amatordede olsa bu devam edicek...

bırakalım artık gunul verenler olarak çekişmeleri  giresun baslıgında yorumlarımızla destegimizle yolumuza devam edelim..

US

sevgılı sol acık ve korfez55 nıohayet aklı basında adam akıllı bı yorumla kardılasdım yaw..hoca gonder gonder gonder dıyenler nereye gonderıyonuz hocayı?? paramı warda gonderıyonuz..ayrıca tanju gelsın dıyonuz tanju adammı da samsunsporun basına gelıyo..??..trabrumspor ersunu basa getrmek ıcın 1,5 trılyon para verdı..bı hocayı getrmek ole kolay deıl arkadaslar..

Yucel hoca takıma macı akzandırdıgında adam gibi adam..mac kaybedıldıgnde ıstıfaya davet edılmemelıdır..lıga bu sonucda hıcbı takımda ıstıkrar dıye bısey yok..sene basında playofa oynaması beklenen ıstanbulspor bugun nerelerde...

ıllakı ık uc mac ustuste yenılecegız bunda kımseye suc bulmamak lasım..dar kadro sıkıntılı ortamla ancak bu oluyo..ıstıkararımız yok cunku kadromuz dar..hocamızı gonderemeyız cunku paramız yok..

bir baba hindi

kardeşim herkes burda düşüncesini söylemiyor mu, beğenmiyorsanız beğenmezsiniz ama bu adam akıllı yorum ötekiler saçmalık demeyin. o zamana kadar yazan herkes boş mu yazdı yani. böyle laflar gereksiz.

bence de hoca kalsın ama kredisi azalıyor bi yandan da

Gurbetci Bülent

Eger gercekten Yücel Ildiz gidecekse sahsen zannetmiyorum ve suan dogru bulmuyorum adamin elindeki malzeme bu kadar , belki oyuna ve skora en fazla yüzde 10 olarak pay sahibi düser.

Onun icin Yücel Ildiz istifa bence mantiksiz ve kimi getircen sunada bildigim kadara bosta iyi 2 antrönör var

Yilmaz Vural
Sakip Özberk
ve onlarin gelecegini zannetmiyorum onun icin istifa istifa sesleri suan erken ve yanlis tabiki BENCE

ozkan17

arkadaslar bende yucel hocanın bı an once ıstıfa etmesı yonunde yorumda bulunuyodum cunku macdan hemen sonra yaptıgım ıcın bu yorumları dusunmeden o sınırle soledım..surda yazılan mantıklı seylerden sora bende yucel hocayla devam edılmesı gerektıgıne ınanıyorum..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "ozkan17"arkadaslar bende yucel hocanın bı an once ıstıfa etmesı yonunde yorumda bulunuyodum cunku macdan hemen sonra yaptıgım ıcın bu yorumları dusunmeden o sınırle soledım..surda yazılan mantıklı seylerden sora bende yucel hocayla devam edılmesı gerektıgıne ınanıyorum..

ha şunu bileydin be kardeşim  :wink:

celebi

Alıntı yapılan: "MeL_55"
:D yok cnm... istedigim kisi TANJU COLAK

melih Tnju çolak olamaaaazzzzzzz :evil:  :evil:

veis

dere geçerken at degiştirmekden yana degilim ama yücel hoca oyunu okuyamıyor hedefi olan bi hoca degil kaç hafta geçti ama samsunsporumuz net bi galibiyet alamadı rahat bi maç asla seyredemedik ilk yarı maçı koparan skoru bulan bi takım olamadık.savaşamıyoruz kartal bile sahada herşeyi yaparken bizim sadece seyircimiz maçı yönlendiriyor.örnegin malatya maçında takım topmu oynadı sanki resmen samsunsporun büyük seyircisi maçı aldı malatyada ogün sahada başka takımda olsa o atmosferden etkilenirdi.oyüzden ben istikrardan yanayım ama oldum bittim yücel hocanın samsunsporumuzun hocası olmadıgını düşünüyorum.

ali ihsan

Bence Yücel Hoca Lig A standartlarında yeterli bir hoca.takımın başına geç geldi ve istediği oyuncuları alamadı.ayrıca takım sene başı iyi hazırlanamadı.Maçlar oynanırkende oyunculara ciddi anlamda kondüsyon yüklemek zor,çünkü özellikle adale sakatlıkları ortaya çıkıyor.devre arası bu eksikleri giderip,eğer imkan olur oyuncu takviyeside yapabilirsek bence play off grubuna kalırız.bu nedenle kalan maçlarda alabileceğimiz en fazla puanı almaya çalışmalıyız.hocanın istifası kesinlikle çözüm olmaz.

MeL_55

Alıntı yapılan: "Celebi"
melih Tnju çolak olamaaaazzzzzzz :evil:  :evil:

ya aklima birsi gelmemisti attim iste kafadan öyle tabi tanju olamaz--..

cembaba

körfez55

bence 10.olalım yine de tanju çolak gelmesin.geçenlerde bi programda ısrarla gsliyim fanatiğim diyodu.zamanında neler yaptığını söylemeye zaten gerek yok.kişiliği hakkında yorum yapmaya gerek yok zaten.böle bir gelişme de yok zaten sadece heyecanlı bi kardeşimiz yazmış.

tolga

arkadaşlar rahat olun yücel hoca kalan 4 maçıda kaybetse burada merak etmeyin devre arasını bekleyin ve görün bakın nasıl bir SAMSUNSPOR geliyor az kaldı sabredin

berusa55

sevgili tolga nasıl bir samsunspor geliyor??? önemli duyumların mı var yoksa sadece içimizi rahatlatmak icin mi söylüyorsun? paylasırsan seviniriz!