TFF 1.Lig, 13.Hafta | SAMSUNSPOR 1-3 Kartalspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 November 2007, 18:39:55

« önceki - sonraki »

salihcakir

Alıntı yapılan: "MeL_55"hadin cocuklar 3-2 yaptin da sevinelim surda yaa

mel bu nedir allah aşkına. maçı seyretmeden oyunu görmeden(oyunun iyi olduğunu kesinlikle söylemiyorum) istifada istifa. yücel hoca orduda da böyleydi demişsin de orduspor'un yücel hocalı dönemindeki istatistiklerinden pek haberin yok gibi. son bombanda adam gidi adam ertuğrul'un gelip bizi kurtarmasını söylediğin satırlar.

şimdi ben de eleştireceğim hocayı ama oturaklı bir şekilde. sağlam temellere dayandırarak.
Zafer gibi bir adamı geçen hafta mumla ararken bu hafta yanında oturtmak da neyin nesiydi hocam. ne furkanın ne de sefanın ortasahada organizasyon yeteneği yok. bunu geçen haftada gördün zaten. fatih aytekin son topları olumlu kullanamasada ileriye hızlı ve iyi top taşıyordu bence, onun çıkması yanlış oldu zaferin yerine.

serkansız bu takım hücum anlamında çok büyük güç kaybediyor. konu hücumdan açılmışken bugün caneri de kemali de beğendim, ama maalesef saha içi organazasyonu yapamadığımız için pozisyon bulmakta zorlandık. bulsakta atamadık maalesef.

emre balak gerçekten çok ama çok kötüydü. 50 metreden attığı şut tam anlamıyla komediydi. çok dengesizdi savunmada. kenan bir parça daha iyiydi. savunmanın sağında murat vasattı. keşke yücel hoca rakibin hızlı adamlarına karşın orada feridunu deneseydi. belki bu kadar bulvara dönmezdi sağ tarafımız.

can için ise ayrı bir paragraf açmak lazım bence. çok ama çok iyiydi. her haliyle övgüyü haketti. mücadelesi ve saha içerisinde yaptığı işler üst düzeydi. çizgisi tek başına savunmasına rağmen hücumada önemli ölçüde katkıda bulundu.

son gol dışında hatası yok mehmetin. ama çok yetersiz. asla güven vermiyor. tamam ilk iki golde hatan yok ama bir kere de ekstra şeyler yapması gerek sanırım.

takımın genel gidişatını değiştirebilecek tek şey bence oyuncu takviyesidir. herhangi bir değişiklik değil. ne kadar para o kadar köfte.

kartalsporu antalya'dan bile diri gördüm. geçen seneki oftaş'a benzer yapıları var. kimse kendini takımın üstünde görmeden mücadele ediyorlar. 60-70 arası oyunu çirkinleştirdiler ama yinede tebrik edilesi bir futbol oynadılar.

evet, son sözde hakemlere. hakemlerde en az bizim takım kadar kötüydü. ben henüz iyi bir hakem göremedim bizim maçlarda. aynı pazardaki gibi, sanki seçmece gibiler.

Sadece Samsunspor

"samsunkopat" sana olumsuz yönde bir eleştirim olacak dediğin herşey doğru fakat 1 yanlışın var kaleci sadece son golde yediği bütün gollerde hatası var adam köşeyi kapatmayı bilmiyor daha - haa birde bu kaleci hiç kale çizgisini geçmezmi ya adam geliyor hiç ileri çıkma yokya az ileri çıksa bişe yapsa anca kale çizgisinde bekliyor ya - ercüment bundan 1000 kat dah iyi  :wink:

körfez55

öle hoca gitsin bu gitsin şu gitsin diye sallamakla olmuyo malesef.belkide sene başında olacağımızı tahmin ettiğimiz yerdeyiz.
söylenecek çok şey var belki ama en önemlisi forvetsiz kalecisiz bir maç nasıl kazanılır?gecen hafta yaptığı hatayla belki 1 belkide 3 puandan olduk.bu hafta maçı elleriyle verdi resmen.takım kötü dediysekte kalede bir kaleci olsa sonuç daha iyimser olabilirdi.defans iyiyken top gelmiyodu ama bugün defans aksayınca neler olduğunu gördük.ayrıca sen karşı karşıya boş keleye göndermek yerine topu havaya dikersen senin kapasitenden şüphe ederim kemal akbaba.bunun yanında caner yine artistlik yaparken gecen hafta eses maçında görmesi gerekn sarı kartı bu hafta gördü.

zaten mücadelemizin ilk 6 için olduğunu düşünürsek kendimiz çok fazla kahretmeye gerek yok.
bildiğimiz bişey var ki kapasite bu kadar.umarım küme düşme gibi bir korku yaşamayız.

Çaðrý55

maça gittik ilk yarı olmadı berbat oyun dedik 2. yarı hep berbattık kartalspora başarılar ne diyelim adamlar oynadı sesim şuan ksik boğazım yanıyor acıyor bağırmaktan kaleci ve forvet şart celilde hiç iş yoktu ayağına geleni maffetti gerçi takımın hepsi öyleydi.
bence bukadar erkenden HOCAYA İSTİFA DEMEYİN durun bekleyin takımdaki oyuncularda ruh yoktu istifa diyerek saçmalamayın şuan kötü bir durumda değiliz bir iki maç alsak yine üstlerdeyiz sanki sezon başından bundan iyisini bekliyordunuz

yaman55

dünyada bizim kadar istikrarsız bi takım daha varmı çok merak ediyorum

maviay55

maçı kanal-a da haydi maça prog.takip ettim..samsuna baglanınca 0-2ydi skor ümit aktan şöle yorum yaptı yaşlı futbolcular agır defans bunu yapabilirkaç kere izlediyse samsunsporumuzu a.q herifi..

ilk 10 dan geriye düştük bu maçı alıp ilk 6 hedefimizi iice geliştircektik olmadı ama herşey bitmiş de diil yücel hoca bence de çok pasif bi hoca ama gerekeni yönetim bilir die düşünüorum..arada takviye mutlaka yapılmalı başka çıkar yolu yok..yoksa Allah muhafaza küme düşme potasına gideriz..saglam nokta takviyeler yapılırsa da ilk 6 bu ligde kesindir :roll:

edmontdante

Fazla foto çekemedim.Takım 2.yarı bizim bulunduğumuz tarafa oynayacağı için ilk yarı çekmedim 2.yarıda da 2 gol üstüste gelince bütün hevesim kaçtı bende ŞİRİNLER tarafında  birleşen grupları çektim.

berusa55

iyi de seyirci varmıs yazık yazık cok yazık :(

Forvetim

çok önemli bir maçtı, yukarılardan kopmamak adına alınması mecburdu ama olmadı. istikrar adına hiçbir şey yok bu takımda. bu kadar mı dengesizlik olur. devre arasına kadar en az hasarla ulaşıp mutlaka kesin tedbirler alınmalı yoksa hedef medef kalmayacak. yönetimin de hocayı karşısına alıp bir brifing istemesi lazım. yani bütün suç oyuncularında hoca ak kaşık mı? ortada ardarda kaybedilen maçlar varsa herkesin bir kusuru vardır. hocanın ben gerekenleri yaptım demesi yeterli değil. devre arası takıma çekidüzen verilsin yoksa gidişat iyi değil.

edmontdante

Kartalspor'un Sakarya maçını izleyen bir arkadaşım hafta içi telefon açıp bana " Oğlum bu takım sizi yener" demişti.Bende "hadi lan" diye cevap vermiştim.

Kartalspor'u tebrik ediyorum.Hakettiler bence.Futbol oynamaya gelen temiz bir takım.Etkisiz olmasına rağmen kalemize ilk yarıda attıkları 6-7 şut var.Gelen diğer takımlar gibi çirkeflik yapmadılar,defansif oynamadılar.

Tüm bunlara rağmen defansları çok kötüydü aslında.Orta sahası etkili,araya iyi paslar atabilen her takım bugünkü Kartalspor'a gol atardı.

Takım çok kötü günündeydi.Sadece CAN ve birazda Furkan iyiydi.Orta sahada her topa müdahale etmeye çalıştı,çok top kesti.Ama hoca beğenmedi galiba oyundan aldı.

En kötüler Sefa,Fatih AYTEKİN ve Murat DUMAN'dı.Murat DUMAN'ın 2.golde oyunu neden bıraktığını anlamış değilim.Acaba bana mı öyle göründü uzaktan.Tabiki Mehmet BÖLÜKBAŞI'nı atlamamak lazım.1.ve 3.golde bence çok hatalıydı.Altı pasa yapılan iki ortayada müdahale etmeliydi.

Fatih AYTEKİN bir maç top oynadı diye havalara girmiş.Aldığı her topu  kaptırdı.Kaptırması sorun değil önemli olan gereksiz ikili mücadeleler nedeniyle kaptırmış olması.Belki o topları hemen kullansa pozisyona dönüşebilirdi ama o tutarak buna izin vermedi.Bu haliyle bu takımın formasını zor görür.Anlamadığım nokta şu.SAMSUN'lusun ve 26-27 yaşından sonra SAMSUNSPOR formasını yakalıyorsun,rüya gibi ama bunun ne demek olduğunu hala anlamış değilsin.

Maç boyunca 2 tane atağımız var.Birisi gol.Diğeri de uzatma dakikalarında Caner'in getrirdiği top.Bu bile maçı özetlemeye yetiyor.Bu da takımın bugün hiçbirşey yapmadığını ortaya koyuyor.

Lazoli

@mel

samsunspor taraftari oldugun buradan belli oluyor. hemen hocayi istifaya cagiriyorsunuz. acaba daha iki hafta önce MALatyayi 2-0 yendigimiz macta kim yücel hocayi ve futbolculari kutluyordu? ama bu sadece samsunspor taraftarina has bi hareket degil. hatta sadece futbola has bi hareket degil. hayatin her alaninda bu böyle basarili olursan sevilirsin kötü olursan kovulursun.

bakin hakan süküre adam resmen bi efsane (suan türkiyenin gelmis gecmis en cok gol atmis futbolcusu)ama kimse begenmiyo. basarilari suanki durumunun gölgesinde kaliyo.

acaba siz yücel hocanin üstlendigi görevi üstlenirmiydiniz?

ve samsunspor taraftari niye HIC BIR HOCAYLAN bagdasamiyor?

ertugrul saglam samsunspora ancak manager oyunlarinda gelir. biraz gercekci ve realist olun. agzinizdan cikani kulaginiz duysun biraz.

cembaba

MeL_55

AlıntıKaradeniz'de Kartal fırtınası: 1-3

TFF 1. Ligi'nde 13. hafta karşılaşmasında Samsunspor ile Kartalspor karşı karşıya geldi. Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda arka arka puan kayıpları yaşayarak ilk iki sıradan uzaklaşan Kartalspor kötü gidişe dur dedi ve Samsunspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Kartalspor'a galibiyeti getiren goller 51. ve 76. dakikada İskender, 56. dakikada Yaser'den geldi. Samsunspor'un tek golünü ise 67. dakikada Caner kaydetti. Kartalspor'da İskender, Samsunspor'a attığı 2 golün ardından TFF 1. Ligi'ndeki gol sayısını 8'e çıkarttı. Kartalspor aldığı bu galibiyetin ardından TFF 1. Ligi'nde puanını 23'e çıkararak zirve takibini sürdürdü.

MAÇTAN DAKİKALAR:
21.dakikada Celil'in pasında ceza sahası üzerinde topla buluşan Sefa'nın sert şutunda top üst direkten geri döndü.
31.dakikada Mesut'un altı pastan attığı şutu kaleci Mehmet köşede son anda bloke etti.
40.dakikada Sefa müsait pozisyonda topu kaleciye teslim etti.
51.dakikada Yaser'in soldan ortasına bomboş pozisyondaki İskerder ayağının içi ile dokundu.Top ağlara gitti: 0-1
52.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Yaser sert vurdu. Top yandan auta gitti.
57.dakikada sahneye Yaser çıktı. Muhammed'in soldan ortasına Yaser ayağının içi ile dokundu. Top ikinci kez ağlarla buluştu: 0-2
60.dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Celil, bomboş pozisyonda topu üstten auta attı.
66.dakikada Can'ın soldan ortasına iyi yükselen Caner kafa ile köşeye vurdu. Meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-2

75.dakikada Kartalspor'un kazandığı korner atışını Muhammad Şeker kullandı. İskerder arka direkte topa gelişine sert vurdu. Kaleci Mehmet'e çarpan top filelere gitti: 1-3
85.dakikada Samet'in sert şutunu kaleci Soner çizgi üzerinden son anda kornere

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Mesut Çakır, İsmail Şencan, Gökmen Arda
Samsunspor: Mehmet Bölükbaşı, Kenan, Caner, Furkan  (Dk. 60 Marciel ), Fatih  (Dk. 37 Zafer Şakar ), Can, Sefa  (Dk. 80 Samet), Emre, Kemal Akbaba, Murat Duman, Celil
Kartalspor: Soner, Yüksel, Fuat, Ufuk, Muhammet  (Dk. 80 Ali), Erdem  (Dk. 73 Zafer Çelik ), Gökhan, Timuçin, Mesut  (Dk. 70 Bilal ), İskender, Yaser
Goller: Dk. 66 Caner (Samsunspor), Dk. 51 ve 75 İskender, Dk. 57 Yaser (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 89 Caner (Samsunspor), Dk. 47 Yüksel, Dk. 55 Ufuk, Dk. 59 Mesut (Kartalspor)

Kadir ÇELEBİ

Yegenimin nisanı vardı bugun aynı zamanda aklımdan cıkmayan birsey samsunsporumuzun macı dayanamadım gidip dsamart olan bir yerde macı izlemem gerekiyordu kapalı bir mekanı rica minnet adamlara actırdım nisan icin gittigim yerde bulunan tek dsmart bulunan yer icimde bir heycan kesin alıcaz bu macı o kadar guveniyordum... mac icin solucem birkac sey olcak bu gibi husranlarla cok karsılastık cok yıkıldık.. hoca icin soylenen hic bir soz dogru degildir acık ve net konusuyorum mehmet bolukbası samsunsporumuzu satan tek adamdır...

Alıntı yapılan: "berusa55"
yazıklar olsun! play-offu bile rüyamızda görürüz biz ancak! bu nedir ya!..
haklısın kardesim ancak ruyamda gormusum bu macın galibiyetini...

mehmet yılmaz

Maçtan sonra yolumuz tesislere düştü. Bir yönetici abimiz ve başkanla görüşme imkanımız oldu. İnsan onların o üzgün ve kahrolmuş halini görünce ne diyeceğini bilemiyor doğrusu. Bizim farkında olduğumuz eksikliklerin onlar da farkındalar. Ancak kulübün mali yapısı hakikaten pek içaçıcı değil. Başkan mağlubiyet kadar Celil'e üzülmüştü. Celil'in sakatlığı ciddi görünüyor. Yarın MR çekilecekmiş. Dizde de bir yarılma söz konusu imiş. İkisinin de söylediği şey "taraftar ortamı harika idi" oldu. Harbiden üzümüşler. Yönetime kızmak zaten şu aşamada hiçbirimizin haddine değil ancak bugünkü maçta Yücel İldiz'in eleştirilmesinden daha doğal birşey de olamaz. Emre Balak'ın oynatılması gerektiğini ben de düşünüyorum lakin bu Hakkı'nın kesilmesiyle olmamalıydı. Ayrıca Feridun'dan neden sağ bek olarak faydalanılmıyor? Tamam, sağ açıkta dengesiz bir oyun sergiliyor Feridun ama onun kademeye girişleri ve sürati sayesinde bugünkü ilk iki golü asla yemezdik. Murat Duman zaten ofansif yönü zayıf bir futbolcu, bugün çabuk iki forvet karşısında çok aksadı. Ayrıca oyuna Zafer ile başlamamak büyük bir hatydı ama Yücel Hoca hata üstüne hata yapmaya devam etti. Öncelikle fena oynamayan Fatih'i aldı oyundan. Sonra da onun boşalttığı yere hangi akla hizmetse ağır bir adam olan Sefa'yı koydu. Hiç değilse Sefa ortada Furkan sağda olabilirdi. Sonra kurtarıcı olarak gitse de kurtulsak gözüyle baktığımız Marciel girdi oyuna.

Neticede yenip 5. olabilecekken yenildik ve 11. olduk. Maalesef çok büyük bir fırsatı daha teptik. Devre arası olması gerekenleri hepimiz az buçuk biliyoruz zaten.