TFF 1.Lig, 13.Hafta | SAMSUNSPOR 1-3 Kartalspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 November 2007, 18:39:55

« önceki - sonraki »

samet

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: "samet"bu takım kimi yenecek...

kendi aralarında kendilerini yener   teknik direktör başta olduktan sonra antremanda kendimizi yeneriz

ozkan17

samsunının dedıgı gıbı yonetıme kımsenın bısey dıcegı yok..dıyemezlerde zaten..ancak yonetımden eger maddı acıdan sorun olmazsa bızım ıcın bu hocayla yolları ayırmak gerektıgını hatrlatmak geekır..sımdıı arkadaslar hepımız gonderelım gonderelım dıyoruz hocayı tamam ama bu haysıyetsız adam ya tazmınat ısterse..? ayrıca yenı gelen hoca bole bı takıma geldıgı ıcın bu rıske bu sorumluluga karsı ona gore bı ucret taleb edecekdır.. bence maddı acıdan bunun olurunu bulmak lasım..

bugun tanju colagı kımımız samsunludur has cocukdur..kımımız de .... onde gidenı dıyoruz..fakat bılınen bısey war bu adamın futbol bılgısı samsun bılgısı samsunspor bılgısı bıseylerı becerecek gucde..bı yerlere geleceksek bıseyleri görmezden gelmelıyız dıye dusunuyorum..

kovulması an meselesı olan ertugrul veya tanjunun ben samsunsporumuzun basına gelmesını temennı edıyorum..

eger takımınız ıkıncı lıgde bı yerdeyse bırıncı lıge ancak kendı memlektınızın tozunu topragını yutan ınsanlarla cıkarsınız dıye dusunuyorum ben..

Elden gelen Öğün olmaz..O da her zaman bulunmaz..

King Of The North

Gene sıradan bir takım hüviyetine büründük,devre arası takıma takviye şart,geçen yıla göre nispeten daha diri bir takımız,üsttekiler de kopma olmadı geçen yılki gibi ancak biz Samsunsporuz bir etiketimiz var,ağırlığımızı lige koymalıyız.Celil'in sakatlanması çok kötü oldu.

jean

dun milli mac ve bugunku samsunspor maclariyla beraber cok heyecanlandim bu kadar heyecani kaldiramam iki macada baktim bugun bosuna maglup olduk taa 11. lige dustuk celille serkanda haftaya olmazssa darbede giresundan yersek isimiz cok sakat olur

bregenz

HoliganSamSunLu

yazık bu taraftara bu taraftarı hak etmiyor bu takım

cem 55

hemen karakteristik türk taraftar profili ortaya cıkmıs yenilgiden sonra hoca istifa söylemleri bazıları macı televizyondan bile izleme gayreti göstermeden yorum yapmıs hoca gitmeli demiş sahada hiç bişey yapmayan topcuları suclamadan bu işler öyle kemal akbabalarla sefalarla olmaz beyler sanki hoca cıkıp oynayacak adam kimi oynatsın yedeklerde kim var kenara bakıyosun oyunu cevirecek bizi heyecanlandıracak adam  yok zafer girdi oyunada ne yaptı gecen hafta bas bas nıye kemal akbaba oynamadı diye hocaya kızılıyodu kemal bu hafta oynadı da ne oldu altı pastan topu daglara taslara vurdu kabul edelim bu takımın kapasitesi bu  siz bu takımın basına mourinho yu getirseniz bu takımla bundan fazlası olmaz  bi fatih aytekin var 1 mac oynadı diye havalara girer yıldızımız emre balak var dedik her topu sektirdi kaleci desen zaten tam kova forvetteki zati muhterem masallah damperli kamyon misali 2 dakikada dönecekte topa kosacak objektif düsünelim beyler bu takımın 2 yıldızı var ancak ikiside saglıkla olursa bişeyler yapabiliyoruz biri sakat olunca işte böyle oluyo  kadromuz zayıf ve devre arasında takviye yapmazsak 9-10 sıralar için mücadele ederiz.hadi hocayı gönderdik diyelim takımın basına kim gelecek bu kadroyla kim ne yapacak lütfen sagduyulu olup akıllıca düsünelim.son olarak özkan17 seninle birlikte boluya gittik samsunsporlulugundan cokta eminim hoca gitmeli dersin fikrindir saygı gösteririm ama bilip bilmeden bu haysiyetsiz adam tazminatda ister gibi hiçbişeye dayanmayan cocukca yorumları bırak olurmu ayrıca tanjunun futbol bilgisi vardır bizi biryerlere getirir demişsin yasın geregi sen bilmezsın ama kullandıgın haysiyetsiz kelimesini bütünüyle tanjuda bulabilirsin samsunspor böyle bi adamla şampiyon olacaksada olmasın.

edmontdante

Beyler bırakalım bu takım bir şeyi haketmiyor muhabbetini.Tam her zaman oyunu rakip sahaya yıkmaya başladığımız dakikalarda adamlar golü buldu.

Kızsakta ,bağırıp çağırsakta Çarşamba gününden sonra hepimiz GİRESUN deplasmanına gitme muhabbeti yapmaya başlarız.

Gurbetci Bülent

Yazik ama cok yazik bu kadar taraftara ve nezaman ümitlensek bu takimda is vat diye hemen ozaman bize darbeyi indiriyorlar.
FURKAN-CAN-MEHMET B.-SEFA-FATIH-SAMET bunlar ne ya kim bunlar bunlarlami süperlige cikacagiz hic cikmayalim daha iyi.
Ben yazmastim bu takima 3 oyuncu sart diye ve malesef türkürdügümü yaliyorum bu takima en az 6 futbolcu sart.

Kaleye 100% biri sart ancak bu kadar armut olunur her golde sucu vardi ilk 2 golde adamlar gelen ortaya senin 5 metre denilen kareden vuruyor ciksana be adam senin ellerin yumraklarin yokmu.

Defans han gec halisi gibi önüne gelen geciyor masallah.

Orta sahayi elestirmiyorum cünkü bizde orta saha yok veya var ama ben cözemiyorum.

Forvet desen CANER CANER diyoruz adam sahada yok ne pres var ne mücadele var ama nasil oluyorsa adam nerdeyse her macta 1 tane gol atiyor.

Bizde kanat oyuncularida yok yani tek bi kanat var koskoca sahada yani celilin kanadi eeee stadin sag kanadini bosuna yapmis adamlar, her topda her pasda celil araniyor adamdan utanin adam nerdeyse 33 yasinda iki kanadida idare edecek yasta degil artik.

Uzun lafin kisasi eger genclerri takima adopte edeceksen sonunda mutlu sona ulascam diye söz etmeyin bizde bileleim , eger mutlu sona ulascaksan bu kadroyla ancak gülünc olursunuz.

timofte

Maça iyi başlayamadık, gol de bulamayınca işlerin her an kötüye gidebileceği belli oldu. Nitekim adeta felç durumundaki sağ kanadımız, rakip için adeta bir maden haline geldi. İlk iki golü oradan buldular. Feridun'u sağ beke koyup, açıkta da baştan itibaren Samet'le oynamak daha iyi olabilirdi. Sağbekte Murat Duman haftalardır zaten sırıtıyordu. Sağ açık görevini yerine getirmeyi de ne Fatih Aytekin, ne de Sefa yerine getirebildi. Sefa'nın bir topu direkte patladı ama maç boyunca kelimenin tam anlamıyla döküldü.

O Yaser denilen adam gibi fuleli bir forvet oyuncusu nadir görüyoruz. İskender'e de Kartalspor maçı seyreden herkes dikkat çekiyordu. Bu ikisi işi bitirirken, kalecimiz için zaten artık kelime etmeye bile gerek yok. Orta sahamız ha keza yok. Forvette Caner ağır vasıta, Kemal Akbaba ise hızlı ama kontrolsüz, hedefe uzak görünümde seyrettiler. Serkan'ı çok aradık. Maç yapmayı bile zul saydığımız takımlara puan dağıtmaya devam ediyoruz. Yalancı bahar bitti, sonunda 11.liğe kadar düştük. Artık Giresun'a çok daha stresli gideceğiz.

samsunmania

Ben şunu anlayamıyorum.Birinci yarılar bomboş bir takım var ortada.Ne yaparsak ikinci yarılar yapıyoruz kendi evimizde.Ama bu sefer olmadı.Adamların tuzağına düştük. İlk yarı bizi uyutup ikinci yarı işi bitirdiler. Hocanın da temel hatası bu bence. Bu iki forvetin tehlikeli ve hızlı olduğunu ben bile biliyorsam hoca da bilmeli.Bu maçta defansın göbeği ile oynamamalı, sağ beke de ne kadar formsuz olsa da hızlı adam Feridun ile başlamalıydı. Bizim transferde yapmamız gereken yetenekli ve başrıya aç futbolcular almamız. Bugün Kartal'ın iki forveti bizi çürüttü resmen. Hocanın istifa etmesini isteyen arkadaşlar bence acele ediyorlar. Çünkü takımda ortasaha ve kaleci olmadan ancak bu kadar diyorum. Birbirinin kopyası üç gol yiyen defansı ve bilhassa toplara çıkmayı bile beceremeyen kaleciyi de tebrik etmek lazım.

veis

takımda oynamayı bırakın amatörde oynayamayacak adamlarla doluyuz.bizim kazmalardan kurtulmamız lazım.

celebi

bu sene küme kalma mücedelesinde bulunacağız yine anlaşılan 2. yarı bu adamlar hep folluğa dönerler. :evil:  :evil: