PTT 1. LİG 15. HAFTA | Mersin İY - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 November 2013, 22:38:41

« önceki - sonraki »

vanlioglu

keşke 5-0 yenilseydik. hafta sonunun a. koydunuz helal hepinize.

55.hakan

Allah ım şaka mı bu böyle bir maçta Doğan ı niye alırsın oyuna bütün orta sahayı verdin adamlara Kalpar sen verdin maçı sen

Duško Milinković

sersa

Allah belanizi versin hepinizin gelmeyin lan samsuna kodumun ibneleri elaleme rezil ettiniz lan bizi 3 - 0 dan mac mi verilir ibnenin evlatlari

furkan5534

ılk yarıdan bellıydı zaten.3-0 dan sonra hıc gıtmedık adamları oynattık.salakmısınız kardesım yakaladıgını cak yapıstır.bole aptallık yok ya yok.ne superlıgı ya hayal urunu :x(( :x((

KotuCocuk55

Yıllardır samsunspor izlerim bugün maçın ikinci yarısının başında açtım 3-0 öndeydik çok şaşırdım ama hiç rahat değildim..oyun oynandıkça bunlar bizi yenecek diyip durdum çünkü ikinci yarı hiç bişe oynamadık.anlaşılan ilk yarının sonunda bizim oyuncuların kafada maç bitmiş.mersin deli gibi saldırırken bizim oyuncular topa müdahale bile edemedi.komple seyrettiler.. hakkaten Mehmet yıldız yıllar sonra kendını star gibi hissetmiştir...

Çok güzel bir+3 puan ne yazıkki rakibe yazıldı ek olarak gene şu mersine pis bir yenilgi de sinir bozdu...

alperen

kime küfür etcemi şaşırdım topunuzun amına koyim, kanser olduk ***, hayatımızı siktiniz sonunda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kafa:

Integral

gençler oynasın, gençler oynasın.
gençler böyle durumlarda oynayamaz arkadaş!!
ne canberk, ne doğan. böyle psikolojideki bir maç tecrübe ister!  

Desiqner

Maça uçakla git , Adana'ya uğra kebap ye her türlü VIP otelde kal...
Daha sonra Mersin'e git 3-0'dan maç ver.Ben artık böyle hocada istemiyorum böyle topçuda.
Maç günü gelsin diye heyecanla bekleyen ve Samsunspor'a bağlı mutlulukları olan insanlara verdiğiniz hediye için teşekkürler.

GurbetciFanatik

Utanc verici.
3-0 hadi onu gectim. 4-2 yapmizsin 20 dakika var oyunu ne sogutabildijiz nede adam akilli kontra yapdiniz.

Sokaga cikasim yok rezil etdiniz bizi.

55.hakan

Sanki maç dakika 80 ve skor 5-0 Doğan ı alıyor adam.Yazıklar olsun senin gibi hocaya ne açıklayacaksın acaba.

SametYılmaz55

öleyim de kurtulayım a.q insan içine çıkartacak yüz bırakmadınız şerefsizler.3-0 olmuş deli gibi sevinirken *** olduk sayenizde

Duško Milinković

Mehmet yıldız bizim takımı tek başına dağıttı.

Duško Milinković

Bu doğan bizi mahfetti. %100 golü kaçırdı sonra kırmızı yedi.Bizim ipimizi çekti. Doğanın ne işi var bu takımda.....

city ultras