TFF 1.Lig, 13.Hafta | SAMSUNSPOR 1-3 Kartalspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 November 2007, 18:39:55

« önceki - sonraki »

berusa55

MeL_55

bu maci yenildik arkadaslar 7.den 14. düserizzzz

berusa55

Alıntı yapılan: "dr_ahmet"Nasıl bir aptalım ki bu takıma her sene umut bağlıyorum?
Suç bu adamlarda değil bende...
Ruh hastası ettiler bizi...
Yzıklar olsun hocaya, yazıklar olsun futbolculara...
Keşke madrid'de doğsaydım kaderimi....

cok haklısın kardesim bizim kaderimiz bu. hastası olmusuz vazgecemiyoruz da. bize üzülmek hak!

gnc bengülü

arkadaslar bu saatten sonra bi sey olmaz mac 3-1 biter dk.82 olmus zatenyapılacak iki sey var birincisi kaleci demeye dilim varmıyor m.bolukbasını kovacaklar ikincisi hoca ya ıstıfa etcek ya da onu da kovacaklar sinirden elım ayagım tıtrıyor bir daha macları izlemicem

MeL_55

ordu yeniyor bolu yeniyor diyarbakir yeniyorr biz 11.düseriz bu hafta üstdeki takimlar da yenir fark iyice acildi yaziklar olsun bu defansda ve kalecide is yok yücel hoca istifaaa...

Amsterdamli

Eee Yucel Ildiz bu. Istikrarli adam nede olsa.

5 hafta ust uste yenilmez ama sonrada 5 hafta ust uste yenemez.

MeL_55

istifa istifaaa yücel hoca istifaa istifaaa yücel hocaa istifa.... :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

erkan55

böyle istikrarziis takim görmedim ya 1 hafta yeniyoz 2 hafta yeniliyoruz haftaya yine yeneriz.
son dört maci bu mal kalecilerlen gecirecegiz sonra kesin kaleye adam lazim :evil:

gnc bengülü

arkadaslar futbolcular elinden gelenı yaptı kaleciyle hoca herhalda macı sattı 2 golu adamlar dizleriyle attı bızım mal kaleci yere yattı 3. golude içeri soktu boyle kalecıye laf soylemicende kıme soylucen takım guzeldı ayrıca celıl sakat sakat oynuyor belkı haftaya oynamaz kaleci kaleye gerse giresundanda üç tane yerız

berusa55

sanırım bu istikrarsız gidişle bu sene de play-off hayal!

erkan55

Alıntı yapılan: "MeL_55"istifa istifaaa yücel hoca istifaa istifaaa yücel hocaa istifa.... :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

melih sende yangina körükle gitme
diyelim ki yücel hoca istifa etti kim gelecek takimin basia

MeL_55

takim iyi busene teknik adamda is yok ordudada böyleydi yücel.. MECBUR ISITFA ETMESI LAZIM... SEZGIN BASKAN GETIR SURAYA IYI BIR ANTRENÖÖRRRRRR

MeL_55

Alıntı yapılan: "erkan55"
melih sende yangina körükle gitme
diyelim ki yücel hoca istifa etti kim gelecek takimin basia

yaknda erturgul saglami atarlar.. 2 hafta sonra... o bizi kurataracakk

ADAM GIBI ADAM ERTURGUL SAGLAM

King Of The North

Ben böyle takıma ne diyim artık,paralar tıkır tıkır alınıyo,arkanda muhteşem taraftarın var hala Kartal gibi takımları yenemiyorsun,bu lige demir atacağız anlaşılan artık ilk 6 hayalleri ile uğraşıp dururuz.

gnc bengülü

hakkı bayraktar valla yucel ildizden bın kat ıyıdır bos yere gonderdıler zamanında