PTT 1. LİG 14. HAFTA | Samsunspor'umuz - Adanaspor

Başlatan berusa55, 10 November 2013, 17:12:30

« önceki - sonraki »

berusa55

10 November 2013, 17:12:30 Son düzenlenme: 15 November 2013, 00:56:05 berusa55

Tarih: Pazartesi, 25.11.2013
Saat:  20:00

Önümüzdeki hafta milli maçlar nedeniyle liglerde maç yok. Bu maça gelince; görünen o ki şu gidişatta bu sene ilk ikiye girmek imkansız olmamakla beraber hayli zor gibi. 3.sıradaki İBB bile 25 puana ulaştı bugün. İlk etapta amaç, en az 6.sıradakiyle makası açmamak Süper Lig hayalini canlı tutabilmek adına. Bu yüzden artık içerde kazanmak zorundayız; dışarıdaki durumumuz malum.

lato

Kalan 6 haftada 9 puan. Devre arasında takım oyunundan anlayan 3 4 sağlam transfer. Hedef=süper lig. Kalan maçlarda yenme ihtimalimizin en yüksek olduğu maçlardan biri bu. 3 puan gelir inşallah.

cakir55

İlk yarı bitene kadar bir seri yakalamalıyız, o maç bu maç.

samsunmania

Karabudun

seyf55

Fazla bir sey demeye gerek yok vaziyetimiz ne yapmamiz gerektigini gosteriyor

kuzey55

Adana zor rakip,kazanamasalar da kaybetmiyolar.kendi sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok mutlaka kazanmalıyız.

Karabudun

Taha' ya güveniyorum, parça pinçik edecek Adana' yı.  :D Öyle böyle değil, tutabilene aşk olsun. Utandır lan beni Talha!  ;)

GökhanÇağlar

11 November 2013, 02:02:34 #8 Son düzenlenme: 11 November 2013, 03:12:39 GökhanÇaðlar
Hoca Allah'ını seversen Taha'yı, Serkan Çalık'ı sokma daha oyuna. Canberk ve Doğan'ı ilk 11 de başlat bir kere pişman olursan ben hiçbir şey bilmiyorum.

jean

bahanemiz kalmadi ekigho nun artik golle bulusmasi lazim

Sol Açık

Bence çok kötü durumda değiliz. Özellikle de kadro kalitemizi ve derinliğimizi düşünürsek. 2 oyuncumuz sakat diye kaç maça santraforsuz çıktığımızı unutmayalım.

Kalan 6 maçta 10-12 puan alırsak devre arasına gayet iyi bir şekilde girebiliriz. Bizim takım için hiçbir maç kolay değil, Adana maçı da kolay değil. Ama ben 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum.

HoliganSamSunLu

adana bu akşam yenerse kıran kırana bir maç olacak

cgr

Adana evinde Balıkesir'e kaybetti. Defans'ın en önemli isimlerinden Tuna Üzümcü kırmızı kart cezalısı. Daha başka cezalı olan var mıdır ?

80lerden

Ümit Tütünci gecen mac direk kırmızı Yemişti. Kac mac aldı bilmiyorum.

jean