PTT 1. LİG 13. HAFTA | Şanlıurfaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 06 November 2013, 23:14:04

« önceki - sonraki »

Karabudun

Onu atacaksın işte! Ama iyi vurdu şaka bir yana.

Desiqner

Altyapıdan çocuklar oynasın istiyorum artık.Arif'e bak ayağında top tutmaktan aciz.Bu adamlarla play-off sürpriz.

Karabudun

Ulan Haluk, şöyle körün taşı gibi denk getirip de atmazsın ki bir tane!

Ekrem

şimdi son dakika golümüzü halukk atıcakkk ...................

binikalamadım

Ahh Adil senin bu yaptığın hiç adil değil ama...

Desiqner

0-0'a yatan takım olmaz olsun ya.Böyle Samsunspor olmaz.Ruhsuzluk diz boyu.Bunun önüne geçemezsek beraberlik serisi geliyor.

binikalamadım

deplasman puanla dönmek iyidir...keşke kazanabilseydik.

Desiqner

Tesis ziyareti şart artık...
Son dakikada adam atağa çıkacakken Urfa gibi takımdan korkup ortasahada top yapıyor.
Yazık günah burada sinir krizine giriyoruz.

senol

serkan çalık ve turgay sahanın en çok koşanları ve iyi oynayanları. arif ölmüş sadece geziyor.

berusa55

kuzey55

resmen yürüdük sahada.1 puana yattık ve aldık.zaten belliydi bizim hocanın beraberliğe oynayacağı.devre arası düzgün transfer yapılmazsa bu adamlarla süper lig hayal.haluk,taha,serkan çalık,arif,şaban mutlaka gönderilmeli.

Stoper

Sakatlar ve cezalılardan dolayı zorunlu olarak stoper de oynayan Erdem ve sol bekte oynayan Murat sahanın en iyisi idi.Soner Şahin'e bir top geldi,onuda çıkardı görevini yaptı.. Arif Şahin bitik durumda,devre arasında sıkı bir kamp döneminde ancak toparlanabilir sanki.

İlk yarı bitene kadar üst sırayla puan farkını koruyup;forvet, bir orta saha ve bir kanat oyuncusu ile bi'şeyler yapabiliriz.Takımda 3-4 topcuda gönderilmeli.Aldıkları parayı hak etmiyorlar.

Ayberk

Bu Taha ne işe yarar birisi bana açıklasın. Musa Sinan neyin peşinde? Ekigho hayalet gibi ortalarda yok. Bu kadroyla, bu oyunla play off'a kalabilirsek büyük şans...

Ollivanders