PTT 1. LİG 13. HAFTA | Şanlıurfaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 06 November 2013, 23:14:04

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Taha, Serkan Çalık, Turgay'ın ilk 11 de oynadığı bir takım ve sırf genç diye Doğan'ı oynatmayan cesaretsiz, beceriksiz bir hoca. İşimiz çok zor...

cakir55

Klasik Kalpar takımı deplasmanda ilk hedef yenilmeyen atarsak bir tane maçı alırız havasıyla oynuyoruz.
Şu Taha'yi gördükten sonra Canberk, Ercan ve Doğan'ın hakkı yeniyor resmen.
Hucumda bir türlü etkili olamıyoruz tek atağımiz direkten donen top. Ama bu pozisyonu yakalıyorsan atacaksın yani.
Eğer ilk 2 istiyorsak bir seri yakalamalıyız, yoksa ilk 6'ya talip oluruz hatta o bile sikintiya girebilir.

* tapatalk

Gorkem

Sadece Samsunspor

Geçen sene ilk 11de erdemi görünce tırsıyordum hep bişeler yapacak maçın içine edecek diye. Bu sezonda görünce güven veriyor bana çok yerinde müdahaleler yapıyorum.

Ellibeş Numara

Üst üste 3.üncü beraberliğimiz hayırlı olsun. Başka ne deyim.. :D

orhan

Bu şartlarda deplasmanlarda alınan bir puan her zaman iyidir.Bu yüzden takıma fazla yüklenilmemeli. Sorun kendi sahamızda alamadığımız üç puanlar, o sorgulanmalı. Kesinlikle kendi sahamızdaki maçları kazanmamız gerekiyor ki hedefe oynayalım bu görüntüde zor gözüküyor.

Raqua55

Kalpar takımın stratejisi nedir bi açıklaya kontra mı oynuyoruz ne oynuyoruz 13 hafta oldu oyun şablonumuz yok daha damdum top oynuyoruz Sadece takım koşuyor  :(

lato

Takımın belli bir taktiği yok. Herkes ya top benden çıksın diye vuruyor ya da aldığı topu ezmekte ısrar ediyor.Taha Turgay Serkan o kadar boş adam var ki sadece sahada kalabalık görünmemizi sağlıyorlar. Turgay saçma sapan boş pozisyonda topa abanır taça atar. Taha'yı zaten ayağında top varken iki pas yaparken hiç görmedim. Serkan desen deli dana gibi koşsun dursun. Bir de sonradan girip peşpeşe rakibe top hediye eden koşmaktan aciz bir Arif'imiz var. Sahada dolaşan bu kalabalıkla en iyi ilk altıya gireriz devamı gelmez. Zaten şu takım süperlige hiç çıkmasın daha iyi. Süperligde oynayacak 2 ya da 3 oyuncu belki sayabiliriz takımda. Hadi çıktık diyelim. Yine 10- 15 tane adam alacaksın takıma. Sonra kendini tekrar kümede göreceksin. Kendi düşme rekorunu egale edip taraftarını kahredeceksin :(  Eğer süper lige çıkıp kalıcı olmak istiyorsak süper lig ayarında en az 4 transfer şart bu takıma. Diğer türlüsü günü kurtarmak olur sadece..

Shane_Falco

Hakan Arslan sadece koşuyor dedik söylemediğimiz laf kalmadı şimdi ise sahada sadece koşan adamlar var çözemedim gitti bu işi...

kumköylü ahmet

ARIF birseye yaramaz adam ayakda duramiyo bir degnek vermeli buraki gecicek bu gidisle az ayakda dur ya arif seni geldigind etanimiyordum yorumlara bakarak iyi oyuncu diye umdum ama bossun...Ekighoyu Trt spikeri cok övüyor ama Oda Maalesef Kötü bu ligi cokdan taniyip yirtmaliydi haaala biz patlayacak diye bekliyoruz bos bos maalesef..bu gidisle isimiz coook zor ordu direk gelir 2.ibb veya Ankara olur ya biz?kolay gelsin..Hocaya fazla yuklenmemk lazim bence adamin elinde mal cok

mehmet yılmaz

İl dışındaki bir cenazeye katılmam nedeniyle maçı seyredemedim. Sadece cepten birkaç pozisyonunu görebildim. Ancak anladığım kadarıyla seyretmeyerek sinir katsayımı, stres seviyemi artırmamış, kalp sağlığımı korumuş olmuşum. Özetleri seyrettim de, Soner günündeymiş. Ayrıca her şeye rağmen Adiloviç'in şutu girse kazanabilirmişiz...

ngonge

10 November 2013, 00:29:50 #131 Son düzenlenme: 10 November 2013, 00:33:39 ngonge
Maçın özetini izledim. En net pozisyonu biz bulmuşuz ama rakip çok daha fazla pozisyon bulmuş. Deplasmanda kaybetmemek iyi güzel de kazanmayı da unutmamak lazım. Galibiyetler gelmeden beraberliklerin bir esprisi yok.

Bu oyuncu kalitesi ile taktik yapılması zor çünkü onun için önce sağlam ortasahalarınız olması lazım.
Bundan sonraki fikstür oldukça zor ama göründüğü kadarıyla bu ligde ne olacağı hiç belli olmuyor. 6 maçta en az 11-12 puan almamız lazım.

Bu arada Musa Aydın'ı da bariz şekilde arıyoruz.

lato

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 10 November 2013, 00:10:05
ARIF birseye yaramaz adam ayakda duramiyo bir degnek vermeli buraki gecicek bu gidisle az ayakda dur ya arif seni geldigind etanimiyordum yorumlara bakarak iyi oyuncu diye umdum ama bossun...Ekighoyu Trt spikeri cok övüyor ama Oda Maalesef Kötü bu ligi cokdan taniyip yirtmaliydi haaala biz patlayacak diye bekliyoruz bos bos maalesef..bu gidisle isimiz coook zor ordu direk gelir 2.ibb veya Ankara olur ya biz?kolay gelsin..Hocaya fazla yuklenmemk lazim bence adamin elinde mal cok

Abi adamın elinde mal çok da o mallar gökten zembille inmedi. Kadro Kalpar'ın isteğiyle oluşturuldu. Tamam belki istediği verimi alamadı bazı oyunculardan ama her maç için Taha Turgay ısrarı nedir ya. Özellikle de Taha için söylüyorum neredeyse her maç oyuncu değişikliğinde Taha'yı kullanıyor. Bizim göremediğimiz ne görüyor bu adamda merak ediyorum. Turgay desen maç içerisinde geriye attığı pasların yarısını ileriye atsa maçlar pozisyondan geçilmez. Uzun forvetimiz var. Adama bir tane güzel orta yapılmaz mı kanattan. Taha Turgay sahada gezinsin vasatta olsa kanattan yardırabilecek Ekigho Musa kenara alınsın. Neredeyse aynı tip 4 orta sahayla maça devam et. Resmen gol yemeyelim 1 puanı alıp kaçalım dedi hoca. Evinde kazanama deplasmanda berberliğe yat. Nereye kadar gidecek bu durum :kafa:

samsunmania

10 November 2013, 02:10:42 #133 Son düzenlenme: 10 November 2013, 14:10:14 samsunmania
Süperlige çıktığımız sene 12.haftadaki puan ortalamamız ile şimdiki neredeyse aynı. Denizli 25 puanla lidermiş, miy 14 puandaymış o zaman. Tabii ki ligde şu an çok daha kuvvetli takımlar var ama herşey bitmiş de değil. Seri 3-4 galibiyet lazım bize. Devre arası çok iyi oyuncular almamız lazım. O zaman bir şeyler hakkında yorum yapabiliriz. Bugün 1 puan bu kadro ve bu oyuna göre çok iyi. zaten biz oynatmamaya dönük bir taktikle oynadığımız için göze hoş gelen bir futbol da ortaya koyamıyoruz. Burada hoca da haklı çünkü kadro kalitemiz yeterli değil. İnşallah Ankara maçının 2.yarısı gibi top oynayarak seri galibiyetlere imza atarız. Keza artık her puan kaybı telafisi olmayan durumlar yaratır.

jean

cok berbat oynadik son derece zevksiz bir macti bakalim ne zaman kazanmaya baslayacagiz ust uste