20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

55.hakan

Pas vermeyi öğrenene kadar yerine Canberk oynasın.

ult55ras

tam a2 oyuncusu 1 yıl pişmesi lazım. devre arasında kiralıkda verebiliriz.

##kdc##

uuuuuumaaaaaar uuuuuumaaaaaar ...

Jnr.Serkan

top ayagina gelince kendisini kaybediyor.tamam yetenekleri var ama fazla topla oynamasi takima zarar veriyor.buca ve ankara maclarinda benim saydigim 5 top var ataga cikarken topu kaptirip rakibe net pozisyon verdigi.burasi nijerya mahalli ligi degil.birisi ona bu durum anlatmali.

kamuri

bizimkilerle idman yapa yapa onlara benzedin nerde 3_4 haftadaki umar yalancı baharımı yasattın yoksa bize o zamanlar

seyf55

Bu mactan sonra umardan umudu kestim tam dayaklik ya 3 metre ilersine tek pas yapsakontra yapacagiz ama umar illa 4 kisinin arasina girip calim atmaya kalkiyor ona gosterilen tolerans bizim genclere gosterilse kazancli cikardik defansa gelip top aliyor ekzantirik paslar vermeye ugraasip kaptiriyor orta saha da kaptirdigimiz toplarin cogu umar yuzunden biri umara basit tek pas yapmayi ogretsin futbolun calim atmaktan ibaret olmadigi ogrenmeli sakatlandigi iyi oldu savsakladi iyice

kumköylü ahmet

bu macda oynadiginin farkina bile varmadim

altunay

Bu adami biz simarrttik 3 hafta yedek kalsn bakalm adam pas vercegi yerde calimn pesinde huseyin hoca hic uyarmiomu bu adami anlamiyorum goz var nizam var

Sioux

ilk golünü attı ama istediğimiz kıvamda değil hala.

emre

yedek kulübesine çekilmeli.

ngonge

İyi oyuncu ama değişik tavırları var yaşından mı bilmiyorum ama süperstar havalarında. Gol attıktan sonraki havası çok antipatikti.

cakir55

Bu maçta biraz daha iyiydi. İlk haftalardaki oyununa yakın bir performans gösterdi ama daha iyi olmalı.

* tapatalk

SametYılmaz55

yeteneklisin eyvallah ama biraz basit oyna şu oyunu.Adana maçında ağzında bir sakız,cak cak çiğnemekten başka bir şey yapmadın.ama en azından boş kaleye de kaçırmadın :P inşallah sende süper lige çıktığımız sene ilk yarı berbat oynayan Agbetu gibi sonradan açılırsın

Sadece Samsunspor

bugün iyidi ama fiziği güçsüz hemen yıkılıyor. 2.yarı sahada gözükmedi

Musti

Alıntı yapılan: Musti - 30 September 2013, 14:45:51
Yanlış yerde oynatılıyor hepsi bu. Bu adamın gole yakın yerlerde oynatılması gerekiyor. Bu adama defans yaptırırsan verim alamazsın. Net.

Mersin maçında Ekigho'nun yokluğunda Adiloviç'e yakın oynayarak daha verimli oldu. Gol de attı. İkinci yarıda ise Kalpar'ın takımı geriye çekmesiyle yine sol kanada hapsedildi ve haliyle savunma yapmaktan yine etkili olamadı.

Bu adam ben serbest oyuncuyum, gole yakın oynarım diye bağırıyor. Umarım Ordu maçında Kalpar ısrarından vazgeçip Adiloviç'in arkasında oynatır.