PTT 1. LİG 12. HAFTA | Samsunspor'umuz - Ankaraspor

Başlatan berusa55, 03 November 2013, 17:29:40

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Şuana kadar bütün orduspor maçını tv'den seyrettim. Ordu ile aramızdaki fark, adamlar gol pozisyonuna giriyor, %90'nını atıyor. Bizde çok gol pozisyonuna giriyoruz ama girdiğimiz pozisyonların %60'ını anca atıyoruz..

furkan5534

adnanın kayınpederı vefat etmıs.sanırım o yuzden cıktı oyundan

Ollivanders

kuzey55

bugün Adil'i izledikten sonra kaçan haftalara yanıyorum.zira çok farklı durumda olabilirdik.Ankaraspor defansını çok zorladı ki bu ligin orta sıra takımlarını duman eder biraz daha form tutunca.

55.hakan

Buca maçındaki 1 puana ne kadar üzüldüm ama burada puan çok önemliydi çünkü çok zor bir rakipten 1 puan çıkarttık.Yenebilirdik de.Şaban çok kötü.Takımın zayıf halkası.Umar bu maç da kötüydü bence.Artık ikinci yarı girip oyuna hareket getiren olmalı.Ortayı çok rahat geçti rakip.Ceza alanına bu kadar rahat gelmemeliler.Maçın ve takımın en iyisi ise Murat.Bugün de harikaydı.

lato

Bu maçı kazanmak çok önemliydi bence. Deplasmanda 3 puan alma konusunda iyi olmadığımız düşünülürse kaçan pozisyonlara yazık oldu. Ne diyelim kısmet :(

Musti

Maçı izlerken bir Ankara'da oynayan Ragıp'a baktım, bir de bizim 55 forma numaralı kaptanlık bandını takana baktım. Yazık dedim kendi kendime.

Kaya

En kötü takımların bile alan daralttiğı günümüz futbolunda bu kadar cağ dışı bir taktik ile bizi sahaya nasıl çıkardı hoca anlamak güç.Tamam rakip güçlü olabilir,topla da iyi olabilir bu sahayı onlara teslim edeceğimiz anlamına gelmemeliydi..

Kalpar'ı beğeniriz beğenmeyiz o ayrı ama senelerini bu işe vermiş bir hocaya ne olursa olsun yakışmadı bence dünkü oyun.Alan daraltıp kontralarla devirebilirdik ankarasporu,buna rağmen bu kadar yanlışa rağmen çok net pozisyonlarda bulduk.Neresinden bakarsak enteresan bir maçtı.1 puan kazanç gibi görünüyor şimdilik ilerleyen haftalarda umarım kaybetmedigimize sevindigimiz bir maç diye adlandırırız.

Özcan İNAN

Mutlak kazanmamız gereken maçtı kaçan gollere üzülmemek elde değil.Klişe olacak ama önümüzdeki maçlara bakacağız aynı hatalara düşmemek ümidi ile devam bakalım...

cakir55

Süper Lige çıkmak istiyorsan 1.kural evindeki maçları kazanacaksın. Biz aslında kötü oynamıyoruz, pozisyonlara da giriyoruz ancak bir türlü gol atamıyoruz. Dün en az 3 tane %100 lük pozisyon harcadık. Bizim için çok önemli bir maçtı yenseydik üst sıralara tırmanmak adına iyi bir galibiyet olacaktı. Şimdi Urfa maçı önemli bir hal aldı, ne yapıp ne edip kazanmalıyız maçı.

mehmet yılmaz

Bu performansla hedef ilk 6 olur. Sıçrama yapmak lazım, bunun için de maç kazanmak lazım.

HoliganSamSunLu

zirve istiyorsan evinde kazanıp deplasmanda kaybetmemeye özen göstermelisin yoksa zirve hayalden öteye geçmez.

Sonuna Kadar 55

kamuri

ilk yarı puanı hakedecek oyun oynamadık ama ikinci yarı bayağı bi zorladık ankarayı geceyle gunduz gibi iki devre oynadık