PTT 1. LİG 12. HAFTA | Samsunspor'umuz - Ankaraspor

Başlatan berusa55, 03 November 2013, 17:29:40

« önceki - sonraki »

berusa55

03 November 2013, 17:29:40 Son düzenlenme: 03 November 2013, 17:33:32 berusa55

Tarih: Çarşamba, 06.11.2013
Saat:  19:00

Henüz bay geçmemiş Ankaraspor'u ne yapıp edip bu maçta yenmeliyiz ilk iki veya play off adına... Dışarıda maç alamıyoruz bari içeride kazanma serisini sürdürelim.

Sadece Samsunspor

Normal şartlarda yenemeyiz bence ama ev sahibi olduğumuz için inanırsak alabiliriz maçı

kuzey55

Ankaraspor çok tempolu oynayan ve bence ligin en iyi takımı.işimiz çok zor ama içerde daha iyi oynuyoruz.mutlaka erken bir gol bulup kontra oynamalıyız yoksa galip gelmemiz oldukça zor.inş hoca bu maçtan ekigoyu ve umarı kanatlarda oynatır ve forvete adili koyar.

furkan5534

Zor bi maç olsada takımda 11 tane kazma olsada bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Üst sıralardaki rakiplerle hep farklı oynuyoruz.

55.hakan

Ekigho ve Umar'dan forvet yaratmayı bırak artık bu maçta Kalpar. Ayrıca Arif' te mutlaka oynamalı.Ara pasları çok iyi.En az 3 asisti var gollük ama atamadılar.Arif olmadan oyunu ileri taşıyamıyoruz. Ekigho,Umar kanat Arif forvet arkası Adiloviç te ilerde oynamalı bu maçta.Talha Serkan gibi adamların bu takımda yeri yok.

Sol Açık

Alıntı yapılan: 55.hakan - 03 November 2013, 19:51:02
Ekigho ve Umar'dan forvet yaratmayı bırak artık bu maçta Kalpar. Ayrıca Arif' te mutlaka oynamalı.Ara pasları çok iyi.En az 3 asisti var gollük ama atamadılar.Arif olmadan oyunu ileri taşıyamıyoruz. Ekigho,Umar kanat Arif forvet arkası Adiloviç te ilerde oynamalı bu maçta.Talha Serkan gibi adamların bu takımda yeri yok.

Bizim takım için meselenin özünü yazmışsın. Arif konusuna da katılıyorum, tek ek Musa Aydın sağlamken hangisinin oynayacağına form durumuna göre karar vermek gerek.

Ayrıca orta sahanın ortasında Adnan-Erdem ikilisinin çok iyi oturduğunu ve az gol yememizin sebebi olduğunu düşünüyorum. Onlar aşılınca gol tehlikesi oluyor!

55.hakan

Alıntı yapılan: Sol Açık - 03 November 2013, 19:54:53
Bizim takım için meselenin özünü yazmışsın. Arif konusuna da katılıyorum, tek ek Musa Aydın sağlamken hangisinin oynayacağına form durumuna göre karar vermek gerek.

Ayrıca orta sahanın ortasında Adnan-Erdem ikilisinin çok iyi oturduğunu ve az gol yememizin sebebi olduğunu düşünüyorum. Onlar aşılınca gol tehlikesi oluyor!
Katılıyorum sana Ayrıca Serkan ve Talha'ya yorulan bir Arif'i tercih ederim.İlerde faul alarak oyunu tutuyor en azından.

seyf55

İzmir dönüşü hafta içi yorgunluk olacak takım da Ankara gibi takımla oynamamız dezavantaj işimiz zor

Ahmeti

Dış sahada 1 puan , iç sahada 3 puan. Olsunda hep böyle olsun sezon sonu en kötü ilk 6'da bitiririz.

Sol Açık

Alıntı yapılan: Ahmeti - 03 November 2013, 21:17:35
Dış sahada 1 puan , iç sahada 3 puan. Olsunda hep böyle olsun sezon sonu en kötü ilk 6'da bitiririz.

Alıntı yapılan: Sol Açık - 25 October 2013, 23:53:36
Son 6 sezonda (bizim çıktığımız sezonu 32 hafta oynandığından dahil etmeyerek diğer 6 sezonda) 9.hafta sonunda liderler 19-22 puan arası toplamış, 6.lar ise 14-16 puan arasında almışlar. Yani bu sezondan çok da farklı değil!
Sezon sonları ise 2.ler 34 maçta 59-65 puan aralığında, 6.lar ise 51-55 puan (1 sezon 55, diğerleri 51-53 arası) aralığında toplamışlar. Yani bu rakamlara 4'er puan eklesek hedef belli olabilir. 63-69 puan toplamak ilk 2'yi; 55-59 puan ise ilk 6'yı garantilemek demek.

Bu hesapla; kalan 13 iç saha ve 13 deplasman maçımız var. Elimizde de 16 puan var. Sonuç: 16+13*3+13*1= 68 puan.

Yani bu hesapla direkt Süper Lige çıkarız...   ;)

Ollivanders

cakir55

Soner
Murat-Fatih-Cemil-Şaban
Erdem-Adnan
Umar-Arif-Ekigho
Adilovic

Şu kadro çıkarsa maçı net bir skor ile kazanırız diye düşünüyorum.

AllydeenleaR

kalpar adilovicle çıkmaz bu maç, ankarasporda defansta a.karmil var, markaja sokmak istemez, tabiki çok akıllı bir hoca olduğu için ekigho ile oraya delmeye çalışır bence.

takımın değişeceğini sanmıyorum, forvet hattımız bucada çok yorulmadığı için kondisyon düşüklüğü olmaz da orta saha çok kritik. ankarasporun ortasahası çok dinamik. eğer adnan ve erdem yorgun olursa hanni çok sıkıntı yaratır.

buca maçındaki futbolu ve kalparın saçma değişikliklerini gördükten sonra bu maç biraz karamsarım. tek umudum taraftarın direkt maça etki edebiliyor olması.

Duško Milinković

Tecrübelerime dayanarak diyebilirimki Samsunsporumuz bir garip takım. En zor maçları kazanıp en basit maçlarda zorlanabiliyor.Bu maç zor olduğuna göre kesin alırız.

ali ihsan

İç sahada kesinlikle Adiloviç ile başlamalıyız.Ekıgho ait olduğu sol kanata dönmeli,sağ tarafta ise Musa Sinan-Umar ikilisinden formda olan tercih edilmeli.
Ayrıca Serkan Çalık 18 e dahi girmemeli...