Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

her ne kadar kırgınlığımız olsa da mehmet nas'ın quiz'inde epeyce Samsunspor var..

http://www.ligtv.com.tr/haber/futbola-baya-yabanciydi

Desiqner

Kasımpaşa'nın şuanki yükselişinin sebebini bir kenara koyarak gerçekten kadrosunu çok beğeniyorum.Çok kaliteli ve çok iyi yerlere gelebilecek bir kadrosu var.Umarım birgün bizede nasip olur.Ama böyle arma değişterenlerle değil...

berusa55

29 October 2013, 01:13:57 #38507 Son düzenlenme: 29 October 2013, 01:19:11 berusa55
Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun; iyi ki doğdun Türkiye'm.

Sol Açık

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 28 October 2013, 22:00:50
her ne kadar kırgınlığımız olsa da mehmet nas'ın quiz'inde epeyce Samsunspor var..

http://www.ligtv.com.tr/haber/futbola-baya-yabanciydi

Özellikle en beğendiği asisti, asiste herkes dönüştüremezmiş, Serkan Aykut olmak kolay değil. ;) Gerçi Serkan'ın hakkını da teslim etmiş.

Yalan olmasın, düştüğümüz sene bizi epey kırdı, ama program güzel olmuş.

cgr

Ey Büyük ATATÜRK ! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ANT İÇERİM !

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

brigand

Futbolcuların profesyonel olduğu çoğu kez unutulabiliyor evet. Herkesin tabiri caizse Totti olması beklenebiliyor. Ama öyle olmuyor. O adrenalinle adını bile unutuyor bazen insan. Yine de gerçekten bizi kıran üzen sinirlendiren bir tutumdaydı Mehmet Nas. Takmamak, es geçmek en iyisi diye düşünüyorum. Bence duygusallığımızı sahadakilerin profesyonelliğiyle kıyaslamamak, ölçüştürmemek en doğrusu olacak. İstisna isimlere sahip, mazisinde ayrıcalıklar olan ender kulüplerden biriyken bunun değerine değer katmak, olgun olmak, daha da olgunlaşmak bize yaraşır.

berusa55

Atatürk Armalı Takımımıza Yakıştı

Kaynak

Karabudun

Alıntı yapılan: cgr - 29 October 2013, 01:53:50
Ey Büyük ATATÜRK ! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ANT İÇERİM !

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

80lerden

Pazar akşamı trtde tanju,Emin başkanın sözleri hakkında konuştu mu? Gecen hafta içi zaman yetmemiş pazar akşamına ertelemişti. Herhangi bir konuşma oldu mu bu konuyla ilgili?

5trawberry

Emin Başkan Tanju için : '' O gitsin, Galatasaray'ı ile ilgilensin. '' demiş. Tanju da canlı yayında : ''Başkan; Ertuğrul Sağlam'ı eline alıp Trabzon'a götürdüğün günleri ne zaman unuttun.'' dedi..

Çok ciddi bir iddia attı ortaya.

celebi

5trawberry

Biraz önce. Adiloviç için Kalpar : '' Ben bunu istemedim, Robak'ı istedim, alınan da sakat.'' demiş. Tanju da, ben Samsunluyum, Samsunsporluyum beni Tanju yapan bu camiadır, Samsunspor'un menfaatine konuşuyorum keşke çıksa golleri atsa alkışlasam ama, bir futbolcu 50 güne yakın nasıl iyileşmez. En kötü yan bağları kopsa bu kadar sürer dedi. Sonra da Emin başkan bana, o gitsin Galatasarayıyla uğraşsın bıraksın Samsunspor'u demiş dedi. Başkan ne çabuk unuttun Ertuğrul'u kolundan tutup Trabzon'a götürmeye çalıştığın günleri dedi.

Uğur Yıldız

Tanju mu dedi ben Samsunluyum Samsunsporluyum diye?

Shane_Falco

atalanta8

bu tanju ne kadar boş konuşuyo ya .gitsin belediye  başkanı mı ne oluyosa olsun uzak dursun bizden.