Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

radikal-fma

TANJU ÇOLAK AK PARTİDEN URLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞ. SAMSUN'UN EVLADI URLA'DA NE İŞİN VAR :P

sadece55

cembaba

Özcan İNAN

berusa55

seyf55

Kardeşlerim,abilerim,Askerliğim İstanbul Tuzla Piyade Asteğmen Okuluna çıktı askerliğim sevk tarihim pazartesi belli olacak büyük ihtimalle salı günü falan yola çıkarım herkes hakkını helal etsin kusurumuz olduysa af ola Samsunspor umuzun güzel haberlerini alırım inşallah askerde

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: seyf55 - 25 October 2013, 16:07:42
Kardeşlerim,abilerim,Askerliğim İstanbul Tuzla Piyade Asteğmen Okuluna çıktı askerliğim sevk tarihim pazartesi belli olacak büyük ihtimalle salı günü falan yola çıkarım herkes hakkını helal etsin kusurumuz olduysa af ola Samsunspor umuzun güzel haberlerini alırım inşallah askerde

hayırlı teskereler kardeşim.artık grup istanbullu olursun sende :).

5trawberry

Benim de Acemiliğim Ankara Mamak, Ustalığım Şanlıurfa Siverek'e çıktı. Topçu sınıfındayım. :)
Nasıl olacak bilemiyorum :)

kuzey55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 October 2013, 18:34:56
Benim de Acemiliğim Ankara Mamak, Ustalığım Şanlıurfa Siverek'e çıktı. Topçu sınıfındayım. :)
Nasıl olacak bilemiyorum :)

hayırlı tezkereler şimdiden.Allah yardımcınız olsun.

seyf55

Alıntı yapılan: sevmekyetmezmi - 25 October 2013, 17:13:04
hayırlı teskereler kardeşim.artık grup istanbullu olursun sende :).

Nerede Samsunspor orada biz :)

feticalik

Yanlış anlaşılmadan ötürü, 'Şevk kırıcı' birisi olarak bu toplumu hak etmediğimi düşünüyor ve hesabımı siliyorum. Hakkını helal eden etmeyen herkese hakkım helal olsun. Sağlıcakla.

maraton

Yaptıklarımızın sonucuna katlanacak ve onlarla yüzleşeceksin.. Sen laf söyleyeceksin giydireceksin biz söyleyince kaldıramayacakların yanlış anlamın diyeceksin ama bir özür bile dilemeyeceksin yazıyı siteden kaldırıp küfür eder gibi yerine başka açıklama koyacaksın sonra biz konuşunda hesabı silin.. Samsunsporlu olmak bu uğurda kavga etmek kolay olacak demedik hiçbir zaman biz herkese kafa tuttuk kaçmadık ama saygısızlık yapmadık büyüklerimizi kırmadık sıkıştık ama kaçmadık.. Özür dilemek de bazen büyüklüktür dilemesini bilen büyük adamlar için

maraton

Benim şevkim kırıldı moralim bozuldu şevk benim mesai benim sana ne di mi

kamuri

bu akşam ki bjk maçında kale arkasına asılan pankartlar neydi ya oyle insanın gozunun içine sokar gibi kocaman samsunlu kartallar yazmışlar bi kaç tane daha samsun yazısı vardı sanırım hey allahım sen buyuksun ya sinirler zıpladı  >:(

cgr

Saatlerinizi geri almayı unutmayın beyler.