PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: minci - 20 October 2013, 13:50:12
Sevgili arkadaşım eğer bol bol pozisyona girip hemen hemen hiç pozisyon vermiyorsan, rakibi hiç oynatmıyorsan ve lig lideri olan ve bizim maça kadar sadece 2 gol yiyen bir takıma 3 gol (bana göre normal koşullarda 6 olmalıydı) atabiliyorsan bir sistemimiz var demektir. Ancak bir Trabzon maçından söz ediyorsan son derece haklısın. Burada sana tamamen katılıyorum ve söylediklerinin altına imzamı atıyorum. Ancak biliyorsun ki bu Hüseyin Kalparın takımı. Onun takımları böyle olur. Zaten kendisi de bunu ifade ediyor. Onun için önemli olan mücadele etmek.Sonuca göze hoş gelen futbol oynayarak değil mücadele ederek gitmek var onun oyun planında. Göze hoş gelen futbol oynamak için teknik kapasitesi yüksek oyunculara ihtiyaç var. Bizde böyle oyuncu varmı? Bence eldeki malzemeye göre akıllı oynatıyor.
Çıktığımız sezonu düşünüyorum da kadro kalitemiz o sezona yakın.Teknik olarak değil ama piyasa değeri olarak.Orta sahamız o zamana göre daha kötü ama forvetimiz daha kaliteli.Defansımız ve kalemiz o zamana göre hemen hemen aynı kalitede.Yalnız o zaman takımın ne yapacağını kestirebiliyorduk 7.haftadan sonra kimin nerede oynayacağı ne hünerler sergileyeceği belliydi.Yani söylemek istediğim göze hoş gelen futbol değil zaten dünkü oyunda o da vardı.Takımın oyun dizilimi ve tarzıyla artık oturması dan dun oynamayıp artık oturması.Ben bu şekilde ilk 2'den çıkacağımızı düşünüyorum.Dünkü oyun için ben de mutluyum ama gelecek adına konuşuyorum.

Musti

minci

Bana göre asıl tartışılması gereken iç saha maçlarından çok dış sahadaki oyunumuz. Dışarıda ne yazıkki hiç iyi değiliz. Çok kötü oynuyoruz. Yaptığımız tek şek cansiperane kalemizi korumak. Bu sorunu çözebilirsek sorun kalmaz.

berusa55

fanatik samsunsporlu

samuray

:-[
Alıntı yapılan: jurista - 19 October 2013, 22:36:12
Farklı maçları mı izledik bilmiyorum , ama uzun zamandır seyrettiğim en iyi Samsunspor vardı sahada ...

Kalede Soner hatasızdı ,Allah nazardan korusun onu ,Murat çok iyi bir transfer hatasız bitirdi maçı son dakikalarda bir de ileri çıktı topu ileri taşıdı hucum yönü olduğunu da gösterdi .Şaban iyiydi ,Erdem Mükemmel oynadı keza Cemil bir o kadar  yürekten mücadele etti. Adnan ve Fatih İşini yaptı ,Musa attığı harika golün yanı sıra topu ezmemesi ,sağa sola kaçışları adam eksiltmesi ve hızı ile büyük beğeni topladı .Umar pişecek daha iyi olacak ,Ekigo onsuz olmuyor,bir futbolcu takımın ofansif gücüne nasıl katkı sağlar bugün hep beraber gördük.Kaçırdığı golleri konuşmayalım ,attırdığı goller yeter .Gerideki arkadaşlarına güven vermesi yeter.Onun olması bile bir moral unsuru bence takımda. 

Sahanın ilk yarı en kötüsü Arif iken ikinci yarı maçı kurtaran Koparan adam oldu. Bazen ben de dahil olmak üzere çok şey bildiğimizi zannedip sürekli ahkam kesiyoruz ,mesela ben olsam Arifi 30.dakikada oyundan almıştım , ama hoca bir plan kurgu sistem üzerinde hamle yapıyor. Süper lige çıktığımız sene hocayı en çok eleştirenlerdendim ama bu sene gayet güzel gidiyor ...Allah bozmaz inşallah.

Yani ben rakibini oynatmayan ,koşan mücadele eden rakibinden daha üstün bir takım seyrettim. Balıkesirin top oynadığını görmedim gören de olmadı onlarca insanla konuştum bu takım mı lider takım derken, sahada olmadığımızı topla daha çok onların oynadığını söylemen çok tuhaf olmuş.
farklı gözlerle izlediğimiz kesin herkesiin yorumlarına yorumlarına saygı duyarım alıntı yapmadan yorumunu yapsaydın daha şık olurdu burada beni eşetirmek yerine evet pozisyon vermedikk maç istatistikleri olsada bi baksak topla oynayan taraf balıkesirdi biz tam bi kontratak futbolu oynadık ve başarılı olduk sanki deplasman takımı biz gibi oynadık anlatmak istediğim de buydu neyse şimdi sevinme zamanı herkesin eleştirisine yorumlarına saygılı olalım

evolution55

Alıntı yapılan: samsunum - 20 October 2013, 00:20:47

Bu fotoğrafı kendim çektim rahatsız olduğum bir durum var.  rakip trabzonspor değil yada aramızda husumet olan bir takımla maç yapmıyoruz. ilk yarıyı 1 - 0 önde kapatmısız. bi sorun yok. ama 2.yarı ortada hiç birşey yokken bu kadar güvenliğin sahada ne işi var ? insanların sabırlarıyla oynanıyor sanki...

Sana sonuna kadar katılıyorum,ben şirinlere yakın bir yerde izledim maçı ve ortada hiç bir neden yokken polisler gitti şirinlerin önünde durdurlar.ortamda doğal olarak gerildi hatta çevremdeki herkes ne gerek var şimdi ortamı germeye gibilerinden aralarında konuştular.bu hareketler taraftarı da maçtan uzaklaştırıyor.daha sonra ise bol yıldızlı bir amca gelip polisleri içeri gönderdi sıkıntıda sona ermiş oldu

Ellibeş Numara

2010-2011 futbol sezonunda bizim kalemizi koruyan, müthiş performans sergileyen Ahmet Şahin ile balıkesirspor maçında dalga geçenleri KI-NI-YO-RUM ! :x(( Ne çabuk unuttunuz o günleri.. Herkes ahmettt ahmettt diye bağrıyordu.. İlk yarı oynanan futbol birçok taraftarımızı memnun etmemiştir ama ikinci yarı oynanan futbol iyiydi bence.. Golden hariç ekigho'nun 3, umar'ın 1, musa sinan'ın 1 olmak üzere 5 net gol pozisyonumuzun olduğunu hatırlıyorum. 3 puanı aldık mutluyuz..  :D

ramcQ_55

Bu ligde ne isi var iyi futbolun arkadas 3 puan geldimi tamamdir dunyanin en iyi futbolunu oynamis olursunuz yeterki 3 puan gelsin

yirmiuc

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 20 October 2013, 21:58:38
2010-2011 futbol sezonunda bizim kalemizi koruyan, müthiş performans sergileyen Ahmet Şahin ile balıkesirspor maçında dalga geçenleri KI-NI-YO-RUM ! :x(( Ne çabuk unuttunuz o günleri.. Herkes ahmettt ahmettt diye bağrıyordu.. İlk yarı oynanan futbol birçok taraftarımızı memnun etmemiştir ama ikinci yarı oynanan futbol iyiydi bence.. Golden hariç ekigho'nun 3, umar'ın 1, musa sinan'ın 1 olmak üzere 5 net gol pozisyonumuzun olduğunu hatırlıyorum. 3 puanı aldık mutluyuz..  :D

Ben de tebrik ediyorum. Tam tersine bazı şeylerin unutulmadığını gösterdiler.

seyf55

Güzel bir galibiyet oldu şükür kazandık çok iyi oldu

özkan

Çok güzel bir taraftar ve Hüseyin Kalpar galibiyeti oldu.Devamı bucaya inşallah..

s_uzunkaya

eski bir emniyet genel müdür muavini samsunspor taraftarı olarak maçı izlemeye geldi. muhtemeldirki ona karşı "polis iş başında" mesajı vermek için boncuk gibi dizilmişlerdir.

ali ihsan

Yediği 2 golle Samsun'a gelen lidere 3 atıp pozisyon vermiyorsak doğru yoldayız demektir.Ekigho takımın hücumda vites yükseltmesinde baş roldeydi.Hareketli olduğu için arkadan gelenlere alan açtı ve rakip defansın dengesini bozdu.
Kalpar'ın en büyük artısı oyun disiplini konusundaki hassasiyeti bence.Bu sene bu lig çok zevkli geçecek ...