PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

berusa55

berusa55

Eyvallah barnebau55 kardeşim sağolasın. Buca maçı başlığını King1965 kardeşimiz açmış. Bu seferlik de böyle olsun.  :kanka:

buonanotte

Yalnız bu galibiyetten sonra rakiplerin bize karşı oyun anlayışları tamamen değişir.Kapanan takımlar bizi bekliyor.

cakir55

Güzel futbol ile 3 puanı aldık, Ekigho gol kaçırsa bile önemi bir kez daha ortaya çıktı. Gol atamasa bile orayı çok güzel karıştırıyor :D
1. ile aramızda 3 puan fark kaldı yanlış hatırlamıyorsam, aynı şekilde devam ederiz inşallah.
Bir parantezde taraftara açmak istiyorum gerçekten müthiş bir taraftarımız var, hangi saat olursa olsun fulle yakın oynuyoruz.

samsunum

Bu fotoğrafı kendim çektim rahatsız olduğum bir durum var.  rakip trabzonspor değil yada aramızda husumet olan bir takımla maç yapmıyoruz. ilk yarıyı 1 - 0 önde kapatmısız. bi sorun yok. ama 2.yarı ortada hiç birşey yokken bu kadar güvenliğin sahada ne işi var ? insanların sabırlarıyla oynanıyor sanki...

ramcQ_55

Artik takim hedefe kosarken şu 55'nci 61'nci dakikalari biraksak 55 tamamda 61sıktı artik takim tam atağa kalkacagi dakikalarda bu tezahüratlarin yapilmasi olumsuz etkiliyor gibi biktim artik ts muhabbetinden onlar küçükse bizdemi kücülelim..?

Duško Milinković

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 11 October 2013, 13:28:27
Ahmet Şahin kalelerindeyse uzaktan şut çekelim.Uzaktan şutlarda bizi yakmıştı süperligde. Bkz. Galatasaray maçı.

Uzaktan çok gol yer ...

King1965

Alıntı yapılan: barnebau55 - 19 October 2013, 23:16:06
Tuh kesin mahlubiyet ama ben bugunku mac icin yeneriz yazdiydim foruma gene totemimim yapim mac basligina

:) Şakacı

King1965

Alıntı yapılan: samsunum - 20 October 2013, 00:20:47

Bu fotoğrafı kendim çektim rahatsız olduğum bir durum var.  rakip trabzonspor değil yada aramızda husumet olan bir takımla maç yapmıyoruz. ilk yarıyı 1 - 0 önde kapatmısız. bi sorun yok. ama 2.yarı ortada hiç birşey yokken bu kadar güvenliğin sahada ne işi var ? insanların sabırlarıyla oynanıyor sanki...

Birde şu yelekli olanlara kulüp para veriyor dimi 2 metre mesafe var aralarında.. hadi Ts ile mac olsa anlarımda Balıkesirle oynanan bir maç olaysız geçeceği belli.

55.hakan

Dünkü oyunu beğendiğimi söyleyemem.3 puanın önemli olduğu bir maçtı.Goller tam gerektiği zamanda geldi Allah'tan Balıkesir'in gardı düştü de korkulu rüya yaşamadık.Geriye düşsek ne olurdu diye düşündüğümde de belli bir oyun düzenimizin olmadığını görüyorum.Bu özellikle deplasmanda bize sorun yaşatacak.Musa Sinan ve Ekigho aynı mevkinin oyuncuları olmasına rağmen ikisi de oyunda.Muhtemelen Ekigho'yu forvet oynatıyor hoca ama o bölgenin oyuncusu değil.Umar top getiriyor ama ileride tıkanıyor.Dolayısıyla sağda solda forvette oturmuş bir kadroyla çıkmadığımız için ileriye yönelik ne yapacağımızı kestirmek zor.Çıktığımız sezon gibi kimin nerede oynayacağının belli olması lazım artık.İki sol kanat iki sağ kanat ile maça çıkıp oyunu tıkıyoruz özellikle deplasmanlarda.O sebeple özellikle Adiloviç'i artık ısındırıp oyun düzenini oturtması lazım hocanın.Yoksa istikrar sağlayamayız.Oyunu kırmak için Musa Sinan'ın ki gibi acayip gollere ihtiyacımız olur.Lige çıkmak için de istikrar şart.

usare

Alıntı yapılan: King1965 - 20 October 2013, 10:14:25
Birde şu yelekli olanlara kulüp para veriyor dimi 2 metre mesafe var aralarında.. hadi Ts ile mac olsa anlarımda Balıkesirle oynanan bir maç olaysız geçeceği belli.

yeşil yelekliler polisti, turuncu yelekliler güvenlik görevlisi. Bakan, stadlarda güvenliği çekip polisleringörev yapacağını söylemişti bjk-gs maçından sonra.

Özcan İNAN

Bence iyi bir oyunla kazandık bu her şeyden önemliydi bizim için vede lidere karşıydık göz önünde bulundurmak lazım...
Arif için ben ilk yarı ortasında dedim kesinlikle çıkması lazım ama sonradan oyuna kattığı hava farklıydı keza Ekigho farkını tekrardan gösterdi bizlere gol atmasa da o hücum hattına verdiği hareketlilik yeter Umar ile de iyi bir ikili oluyorlar bence Umar Ekigho'nun olduğu oyunlarda daha etkili.
Umarım emin adımlarla devam ederiz Süper Lig yolunda...

minci

Dün takımı beğenmeyen arkadaşlara biraz sitemim var. Eğer bir takım bol miktarda pozisyona girip kalesinde pozisyon vermiyorsa ve maçı lig liderine karşı 3-0 gibi farklı bir skorla alıyorsa ve hele bu takım kalesinde sadece 2 gol görüp ligin en fazla gol atan bir takımıysa kimse kusura bakmasın mükemmel bir maç çıkarttığımızı ileri sürmek son derece gerçekçi olacaktır. Normal koşullarda bu maçın sonucu ne olmalıydı? Kaçırdığımız o kadar çok net gol pozisyonlarını değerlendirmiş olsaydık kaç gol atabilirdik. (En az 6 Olurdu.) Peki kaç pozisyon verdik. Hatırlayabildiğiniz varmı? Üstelik bu takım ligin lideri en çok atıp en az yiyeni. Sevgili arkadaşlar bırakalım onu bunu da işin keyfini çıkartalım. Sonuçta biz Barcelona ya da Real Madrid değiliz.

55.hakan

Benim isteğim bu takımın ilk 2'den çıkması.O sebeple konuşmam gelecek adına istikrar yakalamak istiyorsak oyun düzeni ve kurgusunu oturtmamız lazım diyorum.Bu sene lig çıktığımız sezonkinden kat kat zor.Takımların %50 si iyi %40 ı çok kötü.Böyle olunca da ilk 6'yı ciddi ciddi bırakmayacak 10 takımdan bahsediyoruz.Keyfini çıkartalım tabi ama bu doğruları görmemize engel olmasın.

minci

Alıntı yapılan: 55.hakan - 20 October 2013, 13:37:26
Benim isteğim bu takımın ilk 2'den çıkması.O sebeple konuşmam gelecek adına istikrar yakalamak istiyorsak oyun düzeni ve kurgusunu oturtmamız lazım diyorum.Bu sene lig çıktığımız sezonkinden kat kat zor.Takımların %50 si iyi %40 ı çok kötü.Böyle olunca da ilk 6'yı ciddi ciddi bırakmayacak 10 takımdan bahsediyoruz.Keyfini çıkartalım tabi ama bu doğruları görmemize engel olmasın.
Sevgili arkadaşım eğer bol bol pozisyona girip hemen hemen hiç pozisyon vermiyorsan, rakibi hiç oynatmıyorsan ve lig lideri olan ve bizim maça kadar sadece 2 gol yiyen bir takıma 3 gol (bana göre normal koşullarda 6 olmalıydı) atabiliyorsan bir sistemimiz var demektir. Ancak bir Trabzon maçından söz ediyorsan son derece haklısın. Burada sana tamamen katılıyorum ve söylediklerinin altına imzamı atıyorum. Ancak biliyorsun ki bu Hüseyin Kalparın takımı. Onun takımları böyle olur. Zaten kendisi de bunu ifade ediyor. Onun için önemli olan mücadele etmek.Sonuca göze hoş gelen futbol oynayarak değil mücadele ederek gitmek var onun oyun planında. Göze hoş gelen futbol oynamak için teknik kapasitesi yüksek oyunculara ihtiyaç var. Bizde böyle oyuncu varmı? Bence eldeki malzemeye göre akıllı oynatıyor.