PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

çok önemli bir maçı kazandık şükürler olsun.. buca maçından alınacak 3 puan yarışta varız dedirtir...

furkan5534

maçtan çok zevk aldım hele 3-0 olunca  :deli: :oyun:

samuray

çok güzel sonuç 3.0 hakem çok toleranslı davrandı rakibe faullerde 20.ye 8 bi olumlu tarafı penaltı pozisyonu vermedi hakem fatihmi cemilmi formasından çekip indirdi ,iyiki vermedi penaltıyı yalnız oynanan oyun tatminkar değildi rakibe çok boş alan bıraktık topla onlar oynadı biz golleri attık sanki deplasmanda oynar gibi tuhaf bi durum vardı deplasmanlarda böyle oynayalım yenemiyeceğimiz takım olmaz tabi gol yemezssek ya bu adiloviç ne zaman oynayacak hala sakatmı hazırmı değil anlamadım neyse herşeye rağmen güzel bi galibiyet tebrikler samsunsporumuza  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

jean

Hèle sukur rahat bir Mac aldik ciktigimiz seneki linyit macina benzetmistim skor dahil gercek oldu cok sukur son derece onemli bir gozdagi verdik herkese ilk yariyi ilk 6 da bitirmeliyiz

evolution55

Ekigho kaçırmaktan vaz geçip atsa maç 5 olurdu,3 oldu  :P umar 1 ay öncesine dönmüş bir görüntü çizdi,tek eksiği golü de bulursa tadından yenmez. ::) bir de Biz kendi stadımıza bayrak sokamazken rakip taraftar nasıl içeri sokabiliyor  ve bir de sallayabiliyor?

fanatik samsunsporlu

mehmet yılmaz

kıbrıslı_mete

Çok güzel bir mücadele sonucu rahatça kazandığımız ve ligin yeni yetme takımına bu ligin kralı ve abisi olduğumuzu hatırlattığımız bir maç oldu. Cemil'in her hafta can siperane oynayışı, Umar'ın geri dönüşü (ama hala topla çok oynayıp, kendini yoruyor), Musa Sinan'ın kendini geliştirmesi takım için iyi işler. Ancak Ekigho hala daha tekniğini geliştirmemiş ve saç baş yoldurmaya devam ediyor.
Ancak eğri oturup doğru konuşalım. Maç skoru çok güzel, savunma süper ama hala doğru düzgün bir sistemimiz ve hücum taktiğimiz yok. Musa Sinan'ın o şutu her zaman gol olmaz, Arif'in topunu da her kaleci yemez (ki top şansa önünde sekip kaldı). Yani maç 0-0 devam etse yine aynı rahatlıkta maçı alabilir miydik acaba? Organize tek atağımız, Ekigho-Arif-Ekigho ile idi, onu da dışarı attı. Gerçi 3. golümüz de organize sayılır. Sonuç olarak, takımımız mücadele açısından çok iyi. Ama hala teknik ve taktik açıdan sıkıntılıyız. Hele çok gol kaçırmamız bize sıkıntı yaşatabilir. Umarım ilerleyen haftalarda kişisel değil de takımın oluşturduğu goller izleriz. Ve yine umarım sene sonunda bence tarihin en zor ptt liginde şampiyon oluruz.

SametYılmaz55

eve daha yeni geldim.süper bir maçtı gerçekten :) Ekigho kaçırsada net pozisyonları takımda olması ayrı bir hava katıyor.Milletin gözünde büyüttüğü Balıkesir'e 3 tane yapıştırıp gönderdik

yirmiuc

Çok güzel maç oldu, herkes elinden geleni yaptı maç boyunca.  >l<

isa55

Bu Balıkesir, Antep'ten de A. Demir'den de kötü takım.

kumköylü ahmet

Esimin Anneannesi persembe Günü Refaaat Etti.Gurbette Oldugumuz icin Ucak Bulamadik Ve Cenazeyede Yetisemedik.Bugün Ise SAMSUNSPOR`umuzun Aldigi Güzel Oyun ve Galibiyet En Büyük Morel Oldu..Tessekkürler Samsunspor..Herkez Cok Iyi Oynadi ve Farki Bile kacirdik.Musanin Golu Süperdi..

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 14 October 2013, 23:08:51
Çıktığımız sezon içeride oynadığımız tavşanlı maçı gibi olacak, tavşanlı da çok burnu havada gelmişti Samsuna, 3 tane sallamıştık  :) Kapanmayan kendi futbolunu oynamaya çalışan takımlara karşı güzel futbol oynuyoruz içimden çok rahat bir galibiyet alacakmışız gibi geliyor. Bayramın da etkisiyle dolu tribünler önünde takım rahat bir galibiyet alır, şampiyonluk yürüyüşümüz başlar  :holey:

8)

jurista

Alıntı yapılan: samuray - 19 October 2013, 16:41:55
çok güzel sonuç 3.0 hakem çok toleranslı davrandı rakibe faullerde 20.ye 8 bi olumlu tarafı penaltı pozisyonu vermedi hakem fatihmi cemilmi formasından çekip indirdi ,iyiki vermedi penaltıyı yalnız oynanan oyun tatminkar değildi rakibe çok boş alan bıraktık topla onlar oynadı biz golleri attık sanki deplasmanda oynar gibi tuhaf bi durum vardı deplasmanlarda böyle oynayalım yenemiyeceğimiz takım olmaz tabi gol yemezssek ya bu adiloviç ne zaman oynayacak hala sakatmı hazırmı değil anlamadım neyse herşeye rağmen güzel bi galibiyet tebrikler samsunsporumuza  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Farklı maçları mı izledik bilmiyorum , ama uzun zamandır seyrettiğim en iyi Samsunspor vardı sahada ...

Kalede Soner hatasızdı ,Allah nazardan korusun onu ,Murat çok iyi bir transfer hatasız bitirdi maçı son dakikalarda bir de ileri çıktı topu ileri taşıdı hucum yönü olduğunu da gösterdi .Şaban iyiydi ,Erdem Mükemmel oynadı keza Cemil bir o kadar  yürekten mücadele etti. Adnan ve Fatih İşini yaptı ,Musa attığı harika golün yanı sıra topu ezmemesi ,sağa sola kaçışları adam eksiltmesi ve hızı ile büyük beğeni topladı .Umar pişecek daha iyi olacak ,Ekigo onsuz olmuyor,bir futbolcu takımın ofansif gücüne nasıl katkı sağlar bugün hep beraber gördük.Kaçırdığı golleri konuşmayalım ,attırdığı goller yeter .Gerideki arkadaşlarına güven vermesi yeter.Onun olması bile bir moral unsuru bence takımda. 

Sahanın ilk yarı en kötüsü Arif iken ikinci yarı maçı kurtaran Koparan adam oldu. Bazen ben de dahil olmak üzere çok şey bildiğimizi zannedip sürekli ahkam kesiyoruz ,mesela ben olsam Arifi 30.dakikada oyundan almıştım , ama hoca bir plan kurgu sistem üzerinde hamle yapıyor. Süper lige çıktığımız sene hocayı en çok eleştirenlerdendim ama bu sene gayet güzel gidiyor ...Allah bozmaz inşallah.

Yani ben rakibini oynatmayan ,koşan mücadele eden rakibinden daha üstün bir takım seyrettim. Balıkesirin top oynadığını görmedim gören de olmadı onlarca insanla konuştum bu takım mı lider takım derken, sahada olmadığımızı topla daha çok onların oynadığını söylemen çok tuhaf olmuş.