20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

ailevi sorunmu var, parasınımı alamıyo, başka takımlardan transfer tekliflerimi aldı nedir sıkıntı!!! 18 yaşında bu çocuk yaa. neyse derdi halledin şunu. sanki kasıtlı oynamıyor. sopalık olmaya başladı  :kafa:

##kdc##

daha transfer sezonunun başlamasına kaç ay var, bence kafası başka yerde teorileri doğru değil.
her oyuncunun formunun düştüğü belli zamanlar olur. Bu çocuk herkesin yattığı dönemde dünya kupası maçları oynadı. Bir kaç haftaya ilk günlerine dönecektir inşallah..

Sadece Samsunspor

Ali adnan rizede süperligde harikalar yaratıyor. hadi umar hadi koçum neyin eksik bu lig tam sana göre kendini geliştir

Sercan

Bizim kaşar futbolcularımız, geçtiğimiz maçlarda adama bariz 4-5 kere pas atmadılar. Bunların çoğu %90 gol olacak pozisyonlardı. Yoksa bir anda neden bu kadar kötüleşsin? Daha gencecik yaşta, ülkesinden ayrı bir yerde, bu tarz sebeplerden psikolojisinin bozulması çok normal. Farkında değil misiniz? Adam her pozisyonda defansa koşuyor, belki topu kaparım diye. En azından savunmaya yardım etmeye çalışıyor. Ben kesinlikle art niyetli olduğunu düşünmüyorum. İnşallah düzelir. Bunu da düzeltecek olan Hüseyin Kalpar...

Akyol

Sercan

cakir55

Formunun düşmesinin nedeni Ekigho ve Kalpar. Ekigho ile iyi anlaşıyorlardı şimdi takımda ona ayak uyduracak adam yok. Neden Kalpar çünkü adamı çok geriye gelmesini istiyor. Umar Murat'a yardım etmekten hücuma çıkamıyor ki. Kaleye daha yakın oynatılmalı bu şekilde performansı daha çok artacaktır.

seyf55

Bizim kulupte futbolla ilgilu bir suru yonetici var hoca var su adamin sorunu neyse cozemiyorlarsa gidip biz mi cozelim bariz bir sikinti var ayaginda top tutamiyor surememeye basladi kac hafta oldu sahada gezinen topcu
gormek istemiyoruz yeter artik

Karabudun

10 October 2013, 20:08:49 #248 Son düzenlenme: 10 October 2013, 20:11:55 Karabudun
Ekigho' nun yokluğunda bir numarası olmadı. Balıkesir maçında coşar inşallah.

domin55

toparlan artıkın umar umar

seyf55

Kendine gelmesini bekliyoruz biri  getirsin artik sunu

Özcan İNAN

Sirkelen ve kendine gel artık bu maçta Umar beklentimizi karşıla...

cakir55

Yarın golü var.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Samet Torun

İlk haftadan sonra ki en iyi oyununu oynadı bana göre.  :_nazar

SametYılmaz55

ilk 20 dakika çok kötüydü sonrasında iyi performans gösterdi ama takımda Ekighodan başka pas atacağı oyuncuların olduğunu fark etmesi lazım.sadece Ekigho'ya pas atmayı tercih ediyor