İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

oguzhann555

Dün arkadaşla okul partisine gitmek için otobüse bindik.O ara benim arkadaş Ayvalıktan tanıdğı bir arkadaşını gördü bizim okuldan.Eleman yanımıza geldi arkadaş bizi tanıştırdı neyse 2 3 dakika sonra takım muhabbeti açıldı.Eleman benim arkadaşın fenevli olduğunu biliyor bir umutla bana sordu ''kardeşim sen hangi takımlısın?'' diye.Bende tabiki Samsunspor dedim.Klasik soruyu sordu tabi ''Başka yok mu onu soruyorum?'' tabi cevap gecikmedi bizde başka yok sadece Samsunspor ! Meğer bu arkadaş okulda Ultravestilerin başını çekiyormuş benide deplasman yapacakları zaman çağıracakmışta falan fişman.Bende dedim yok kardeşim ama sende boşver bu İstanbul takımlarının boş işlerini kovalamayı bak Balıkesirspor ne güzel gidiyor destekle işte memleketini, ihanet etme şehrine. :--* Olmadı biz arada arkadaşlarla yakın deplasmanlara kaçıyoruz gel senide götüreyim gerçek aşk neymiş, memleketçilik neymiş bir gör dedim.Sonra muhabbeti değiştirmeye çalışmalar falanlar filanlar işte.  8)

Ollivanders

06 October 2013, 21:35:32 #166 Son düzenlenme: 09 October 2013, 14:16:07 Serpico
İstanbul eminönünde otururken ufaklık geldi . Elinde bir kutu . İçinde malum takımların ıslak mendilleri . Abi hangi takımlısın dedi samsunspor dedim . Efendim abi ne dedi . Dedim samsunsporu tutuyorum . Aman be abi süper lig de kimi tutuyorsun abi dedi . Başka yok bizde sadece samsunspor dedim . Güldüm . Olsun abi dedi bizde o da var sende diğerini alırsın lila olanı dedi :) sivri zekasına hayran oldugum ve samimiyetini sevdiğim için ben de aldım la :)