PTT 1. LİG 6. HAFTA | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 19 September 2013, 22:25:15

« önceki - sonraki »

samsunmania

Dünyada kalesine tek şut gelmeden maçtan mağlup ayrılan bir takım yoktur bizim dışımızda. İnsanın aklı almıyor. Çok bedava puanlar dağıtıyoruz. Sakatlık melaneti lig başında yakamıza yapışıyor. İnsanın sinir sınırlarını zorluyor bu durum. takım şuursuzca mücadele ediyor, tek artımız beygir gibi koşturmak. Fark yaratacak kimse kalmadı takımda. İnşallah sakatlar çabuk iyileşir, biz de puanları toplamaya başlarız.

Özcan İNAN

Sahada fark yaratabilecek tek oyuncumuz umardı her ne kadar formsuz gözükse de onu çıkaran zihniyete diyecek kelime bulamıyorum  :kafa:
Rakip bizden iyi oynasa eyv deriz de bu nedir ya hakem yaptı yapacağını ama hakeme rağmen kazanabilirdik.
Arif Şahini görmek istiyoruz artık 11 de Adnan değil lütfen...

cakir55

çok kötü top oynuyoruz, ekighonun bu takımın çok önemli bir silahı olduğu bir kez daha ortayı çıktı.
oyun kuramıyoruz cemil fatih aldıkları topu bam güm vuruyorlar.
kaleye giden tek umar vardı onuda çıkardı sir alex kalpar.

Samet Torun

Golü atanın yeneceği bir maçta atan yendi. bu kadar ruhsuzluk olmaz.  :kafa:

alperen

Tek taktiğimiz var şişir topu veya duran topta kes ortayı olursa olur olmazsa yapcak bişe yok..

mimar55

Afferin trt aynen devam verilmeyen penaltıyı gösterme afferin size ayıp bu kadarda olmaz

cany

adamlar hiç bi şey yapmadan aldı 3 puanı. kendi kendimize debelenip durduk

FaTiH_HaN

Ligin en zayıf takımlarından birine yenildik, oynadığımız toptan hocanın oyuna müdahelesinden topçuların ne yapmaya çalıştığından hiç bir şey anlamadım. Ekigho ve Adilin aynı hafta sakatlanması çok büyük şanssızlık kabul ama elimizde etkili olabilecek canberk ve arif varken onları yedek başlatmanın da bir izahı yok, Hüseyin hoca yine inatlaşmaya başladı 2. anıl taşdemir olayını yaşayacağız galiba.

lato

Haluk'un yediği tekme özetlere konmamış. Ama trtsporda yorumladılar. Musa Sinan'ın penaltı için çok ucuz yorumu yaptılar. Haluk'un pozisyona sadık ilhan penaltıyı çalmıyor bari endirek çalsın adamın alnına geliyor tekme dedi. tanju da izlememiş gelen mesajlarda yüzde yüz penaltı diyorlar dedi. Ki bana göre de haybeden penaltıyı yedi hakem. Ayrıca bize karşı rakiplerin bu kadar sert oynamasına izin vermeye devam ederlerse sene sonuna kadar beli doğrultamayız. Art niyetli bir hakem vardı istediğini de aldı. Hakemi 3 puandan dolayı tebrik etmek gerekir.

samsunsporlu1994

Bu futbolla Süper Lig'e çıkamayız. Kendimizi kandırmayalım. Haftalardır kötü futbol oynuyoruz. Boluspor maçından tek farkı geçen haftalarda kötü oynarken kaybetmiyorduk. Kötü oynarken puan veya puanlar almak çok önemli ancak her zaman kötü oynayarak puan alamayız. Nitekim bu akşam bir penaltı golüyle yenildik. Bence penaltı degildi. Genel olarak bakarsak takımın oynadıgı futbol umut vermiyor. Üst üste 5-6 pas yapamıyoruz. Orta sahada yaratıcı,atakları yönlendirecek,şut çekecek,pas trafigini saglayacak,kısacası bir Hakan Bayraktar tarzında oyuncumuz yok. Haluk iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyor ancak Samsunsporda oynayacak kalitede bir oyuncu degil. Musa Sinan iyi bir alternatif ilk 11 oyuncusu degil. Musa Aydın'ın performansını artırması gerekiyor. Umarda bir form düşüklügü var ancak dogaldır,her hafta aynı performansı göstermesi mümkün degil. Son 3 maçta 7 puan kaybettik.  Toparlanmamız gerekiyor. Gaziantep B.B maçını kazanmalıyız.

seyf55

ben böyle işin ta ... biz bu oyunla yenilmeye mahkumuz köy takımı boluya yeniliyoruz yazık ya nerelerden nereye geldi Samsunspor taraftarı olmayan takıma yenilip de makara konusu yaptınız bizleri bolular bizle taşak geçebiliyorsa herkes bir düşünmeli kurdu kuzuya madara ettiniz yazıklar olsun

ChucKeR

golü yiyene kadar fena değildik bence. hiç pozisyon vermedik ilk pozisyon gol oldu orda da sahada 10 kişiydik ve boş alandan sızdı oyuncu. içerdeki gs maçı geldi aklıma büyük şanssızlıktı.
golden sonra dağılıyoruz ads maçında da benzer durum oldu. belki beraberliği çok geçmeden yakaldık fakat maç başındaki baskıyı kaybettik. bunun üzerinde durulabilir. psikolojik taktiksel neyse ne işte.
bolu çok düz bir takım doğrudur ama ben savunmalarının çok iyi olduğunu düşünüyorum. özellikle ortadaki cemille bulgar topçu iyi tandem olmuşlar. sene boyu az gol yerler. bizim hücum hattı da zaten malum durumda olunca iş biraz belli olur gibi oldu zaten. ilk golü yemeyecektik yersek çıkaramazdık öyle de oldu.
kadro dar bunu biliyoduk bi de üst üste sakatlıklar gelince baya sıradanlaştık. devre arası alternatif santrafor kesin alınmalı. gerçi adilin nasıl çıkacağı net değil belki abdulu alırız oraya ama halukla olmayacağı belli bu işin. ben adilin de zorlanacağını düşünüyom kalparın sistemidnen dolayı. zenke gibi topla birlikte akacak adam lazım kalpara. geniş alanda birbirine uzak oynuyo oyuncular.
musa aydın yarım saat çok iyi oynuyo sonra kayboluyo zamanla yerini arife vereecektir genedle böyle deneyimli oyuncuları maç sonuna saklamayı doğru buluyom ben. o bölgede bir şekilde idare ederiz
adnanın yerinde sıkıntı mevcut. adnan çok iş yapmıyo zaten bi de alternatifi de yok o bölgenin. ne taha ne musa ne arif tam oranın oyuncusu değil. turgay zaten evlerden uzak. oraya da takviye lazım.
bir de cemil-fatih cidden çok kötü top kullanıyolar. madem bu kadar hücumda geniş alanda oynamayı planlıyoruz ayağı iyi arka oyuncusu lazım. önleridneki erdem de beceremeyince o işi gevelenip duruyoruz. kapanan iç saha takımalrına karşı bari ercanı oynatmak lazım. hepsinden iyidir ayağı.
ben çok ümitisiz değilim. ilk 2 yapamayacaz belki ama akıllı takviyelerle ilk 6 yı sonuna kadar zorlarız gibime geliyo.

Sadece Samsunspor

Musa aydinin yaptigi milyonlarca ortanin korner atisinin ayni noktaya gondermesine ve butun toplari bolulu oyuncularin almasina ne demeli

ugrass

Şu kalparın garantici futbol anlayısı yüzünden bitiyoruz arkadas. Uzun top işi ne zaman tuttu bu takımda alan dolduruyor ileriye sanki real madridsin sanki ileri ucta ibrahimovic var. Doğan kemal gibi gençlerin varken neden yararlanmıyosun?

brigand

Ayrıca o penaltıyı vermeyen hakeme de sevgi ve saygılarımı sunuyorum  >:(