PTT 1. LİG 6. HAFTA | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 19 September 2013, 22:25:15

« önceki - sonraki »

minci

Meti
Alıntı yapılan: samsun 55 - 22 September 2013, 14:38:02
dimitrov ve iskender alın sakat olması lazım
Metin Depe de Balıkesir maçında 44. dakikada çıkmış. Nedenini bilmiyorum. Sakatlanmış olabilir.

seyf55

Biz kendi oyunumuza bakalım onlarda kim oynarsa oynasın gerekeni yapalım onlar düşünsün

GurbetciFanatik

1 puan güzel  3 puan mükemmel olan bir mac.

Eksiklerimiz düzelene kadar ne kadar zararla atlarirsak okadar iyidir.

Bolusporun bizden fazlaligi yok canli izledim normal sartlerde 3 puanlik mac tabi futbol bu.

Harun55

Allah yuzumuzu kara cikarmasin allahin izniyle 3 puan almak dilegi ile..YENILGI YOK BUGUN !!

Shane_Falco

Yapabileceğim en büyük totemi gerçekleştiriyorum net olarak maçtan galip ayrılacağız :) Elimde olmayan sebeplerden dolayı maçı izleyemeyeceğim ve küçük de olsa maç sırasında bir yolculuk da olacağım. Daha öncede zorunlulukdan maçı izlemeyip yolculuk yaptığım 3 maçı ki onlarda çıktığımız sene Denizli,düştüğümüz sezon Eskişehir,geçen sezonda GBB maçlarından galip ayrıldık. Her sezon bir maç denk geliyor böyle bu sezonda şans Bolu'ya denk geldi :) 3 puanımız hayırlı olsun :))

Karabudun

Gönülleri mest eden bir futbolla kazanalım, alalım 3 puanı.

Shane_Falco

Samet Torun

Ben en kötü ihtimalle beraberlik alacağımızı düşünüyorum. Gol atmamızda sıkıntı yok. Forvetsiz de olsak bir şekilde golü buluyoruz. Gol yememizde de hiç sıkıntı yok  :kafa: Defansa acil çözüm üretilmeli. İddaacılara da tavsiyem karşılıklı gol üst ve süprizcilere 0 veya 2 öneriyorum. Ben üst verdim :D :D

samsun 55

İlk 11
1. SONER ŞAHİN
3. CEMİL ADICAN
4. FATİH KILIÇKAYA
6. ERDEM ŞEN
7. MUSA AYDIN
55. ADNAN GÜNGÖR
9. HALUK TÜRKERİ
11. MUSA SİNAN YILMAZER
20. AMINU UMAR
32. MURAT AKYÜZ
54. ŞABAN ÖZEL
Yedekler
16. ATİLLA ÖZMEN
5. TURGAY GÖLBAŞI
21. CANBERK AYDIN
22. ARİF ŞAHİN
23. ERCAN YAZICI
8. SERKAN ÇALIK
88. TAHA YALÇINER
Teknik Sorumlu

SSKLA

kamuri

22 September 2013, 19:35:45 #55 Son düzenlenme: 22 September 2013, 19:40:57 kamuri
koşmuyodur  :(

GurbetciFanatik

Arif vr canberk  yedek haluk oynuyor  komik bi olay

mehmet yılmaz

Yine hincahinc dolu bolu tribunleri. Buyuk taraftarı yalniz birakmamis onlari. (!) Bjk-gs maci etkili olmuş

SSKLA

küçük şehirin küçük taraftarı istanbul maçı görünce stada gelmemişler :) yeminle bizimkiler daha çok  :evet:

city ultras

Haydahh su bize heryer samsun atkisin cikarin tribünden