2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Stoper transferi yapılmayacak herhalde,yönetimden bir açıklama gelmedi.

55.hakan

Samsunspor, Boşnak golcü Eldin Adiloviç ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyen Arif Şahin'le bu gün saat 14.00 de mukavele imzalıyor.

Samsunspor, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Boşnak golcü Eldin Adiloviç ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyen Arif Şahin'le her konuda anlaşmış ve bu futbolcuların evraklarının tamamlanması ile  2 futbolcunun da bu gün  Nuri Asan Tesislerinde basın önünde saat 14.00 de  resmi sözleşmeye imza atacaklar.

kaynak: http://www.samsungol.com/haber-duyuru-detay.asp?Id=221

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cgr - 06 September 2013, 13:10:22
Dün akşam idmanın son bölümlerini izleyebildim. Sağ kanattan Umar ve Canberk, Ekigho ve Adiloviç'e orta kesti sürekli.

Kısacası hava toplarında çok iyiydi.Vuruşların neredeyse hepsi gol ile sonuçlandı.

Adil neyse de Ekigho ne yaptı gelen ortalara ben onu merak ettim :) 3 sezondur Türkiye de bir kere kafa vurduğunu görmedim adamın :)

_Jack Daniels_

Eskişehir'e kafa golü atmıştı Eki Adem'in ortasında. :)

cgr

Desiqner

twitter

minci

cgr

Büyük ihtimalle bugün bir Stoper ile imzalanacak, hatta anlaşma sağlandı ama adı açıklanmadı diye biliyorum.

Desiqner

Alıntı yapılan: cgr - 06 September 2013, 15:15:01
Büyük ihtimalle bugün bir Stoper ile imzalanacak, hatta anlaşma sağlandı ama adı açıklanmadı diye biliyorum.

Bak bu çok güzel haber abi :)

yirmiuc

eger kemalse cok iyi olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Desiqner

feticalik

Kemalin yeğenine sordum haberim yok dedi. Belki gavat bana da söylemiyordur :D

Ellibeş Numara

Kalparinho kemali ısrarla istiyordu ama yönetim sıcak bakmıyordu. Duyduğuma göre, Kemal Tokak'a resmi teklif bile yapılmamış zaten..  :evet: