2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

berusa55

Mesajı yanlışlıkla beğendim; telefonun azizliği. Yatan bir şey yok; iki futbolcuyla da imzalar atılacak. Prosedürler, evrak işleri hallediliyordur.

kamuri

berusa55

Samsunspor Roberts İle Yollarını Ayırdı

Samsunspor yabancı transferindeki pürüzler nedeniyle kendine kulüp bulmasını istediği oyuncusu Darryl Roberts ile yollarını ayırdı.

Samsunspor'da yabancı kontenjanı nedeniyle kendisine takım bulunması istenen Roberts'in sözleşmesi karşılıklı olarak fes edildi. Başkan Emin Kar ile görüşen Roberts kendisine sunulan anlaşmayı kabul etti. Roberts yönetim, teknik heyet, futbolcu ve personelle vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

PROFESYONELLİKTE BÖYLE DURUMLAR VAR

Samsunspor'u çok sevdiğini belirten Roberts,"Güzel anılarla Samsun'dan ayrılıyorum. Kimseye kırgın değilim. Profesyonellikte böyle durumlar var. Şu anda Türkiye'de takımlarla görüşüyorum.  Takım bulamazsam ülkeme geri döneceğim" diye konuştu.

Başkan Emin Kar ise Roberts'e katkıları kulübe katkıları nedeniyle teşekkür ederek, yeni hayatında başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak

Böylece Adiloviç'e resmi imzanın atılmasının da yolu açılmış oldu. Muhtemelen yarın Arif Şahin'le beraber imza töreni olur.

Roberts'a da verdiği emekler için teşekkürler; yolu açık olsun.

mehmet yılmaz

Arif eşyalarını almak için antep'e gitmiş.  Her iki oyuncu da tamammis.  Imza töreni yarin olacakmış. 

beşnumara

Roberts'ı nedense ayrı seviyorum. Karakteri düzgün papazligini duymadim hic ama ondan beklentiler farkliydi tabii.
Allah'ım yolunu acik etsin. Basarilar roberts.

mehmet yılmaz

Roberts kaliteli insandi ama bizim aradığımız yabancı değildi.  Yerli olsa kesinlikle kalsın isterdim...

Bu arada arif ile resmi sözleşme yapilmis. Tff.org da güncellenmiş. Arif Şahin samsunspor ;)

altunay

beşiktaş'dan defans oyuncusu gelebilirmiş yarın netlescekmiş son durumu

jean

Arif Sahin eskisehir dogumlu diye yaziyor vikipedide trabzonlu olsada farketmez bu tur seyleri asmamiz lazim artik

Karabudun

Haysiyeti olduktan sonra nereli olduğunun bir önemi yok. Çıkıp edebi adabıyla oynadıktan sonra, taraftarın boynunu bükmedikten sonra fahri Samsunlu... Hepsi bir kenara iş nüfus cüzdanına kaldıktan sonra burada kaç kişi Samsunlu? İnsan kendini nereli hissediyorsa oralıdır. Ben buna inanırım. İyi transfer yaptık, gerisi tırı vırı.

sadece55

Gerçekten iyi takım olduk ayrıca yalnızca iyi takım kurmadık.Kontratlarda öyle hazırlanmışki seneye çok hazır bir kadro olacak elde

Akyol

sadece55

doðan

Arif ŞAHİN ; trabzonlumudur ? evet ...
Benim bir arkadaşımın da Akrabasıdır , geçen senede transfer teklif ettik hatta ön görüşmeyi de ben yaptım gelmek istedi fakat elazığ bonservisini vermedi , sonra devre arası daha yüksek bir rakama Gaziantep e gitti , çalışan koşan Bzim dilaver tipinde bir futbolcudur , bu arada her trabzonlu trav.zonsporlu değildir..  imzalarsa hayırlı olsun ... bu seneki girişiminden benim de haberim olmadı ... görüyorsunuz ki ne kadar haberdarız olaylardean  ;D :D değilmi marathon ton ton  :kanka:

evolution55

Alıntı yapılan: doğan - 05 September 2013, 11:36:07
Arif ŞAHİN ; trabzonlumudur ? evet ...
Benim bir arkadaşımın da Akrabasıdır , geçen senede transfer teklif ettik hatta ön görüşmeyi de ben yaptım gelmek istedi fakat elazığ bonservisini vermedi , sonra devre arası daha yüksek bir rakama Gaziantep e gitti , çalışan koşan Bzim dilaver tipinde bir futbolcudur , bu arada her trabzonlu trav.zonsporlu değildir..  imzalarsa hayırlı olsun ... bu seneki girişiminden benim de haberim olmadı ... görüyorsunuz ki ne kadar haberdarız olaylardean  ;D :D değilmi marathon ton ton  :kanka:

abi sabah ntvspor da alt yazı geçiyordu 2 yıllık imzaladı diye...