2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cgr

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 September 2013, 01:00:21
22 dakika önce İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan foto paylaşmış Adiloviç'in

THY'Nin 01:15 uçağı vardı en son. Onunla geliyordur büyük ihtimalle.

berusa55

Foto Bosna'daki havalimanında çekilmiş besbelli arkadaşları uğurlarken; paylaşımı İstanbul'dan atmış face'e...

Musti

Transfer sezonu 6 eylülü 7 eylüle bağlayan gece bitiyormuş.

SSKLA

Shane_Falco

Arif Şahin nasıldır bu konuda bilmiyorum ama tehlikeli noktalarda kazanılan serbest vuruşları kullanacak bir adamımız yok. Geçen sene Dimitrov,Abdülkadir,Fatih Şen bu konuda bolca alternatifliydik. Fethiye maçınca topun başına Erdem gelince ağlayasım geldi TV karşısında  :rulet:

germencisse

Arif Şahin dün gece geç saatlerde tesislere ayak bastı.Şimdiden Arif'ede hayırlı olsun diyelim.Arif &Adil el ele..

55.hakan

Ertuğrul Sağlam

SSKLA

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 03 September 2013, 10:44:34
Aslen trabzonlu ve ts taraftarı! sanırım...

olmasa daha iyi ama mesela serkan çalıkta trabzonlu ne yapalım profesyonelse benim için sıkıntı değil.

55.hakan

Öyle olması daha iyi Trabzonspor a sövünce daha etkili oynar kötü oynayınca bana da kızmasınlar diye.

King1965

sadece55

Sadece Kökene bakarsak sıkıntı yaşarız..Başkan da doğum itibariyle oralı ama Varını yoğunu Samsunspor için vermediğini söyleyebilecek bir kişi bile çıkacağını sanmıyorum

samsunsporlu1994

Arif Şahin'in nereli olduguna takılmayalım bence. Sonuçta profesyonel futbolcu. Kaliteli bir oyuncu da. Takımımıza katkı saglayacaktır.

qunqor55

arif adil ekigho umar ilerde arkalarında adnan musa defansta fatih cemil murat saban kalede soner bence banko çıkarız bu takım çıkamazsa yuh olsun artık ŞAMPİYON SAMSUNSPOR

mehmet yılmaz

Arif Şahin ve eldin adilovic hayirli olsun. Bugun imzalar atilir. Ikisi de tesislerde. Maşallah eldin komando gibi :) arif bence cok dogru ve iyi bir transfer. Bu takım iş yapar.