PTT 1. LİG 3. HAFTA | Samsunspor'umuz - Fethiyespor (2-0)

Başlatan berusa55, 25 August 2013, 21:27:42

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Fethiye'nin hocası taraftarımızı övüyor..  >l<

Kadir ÇELEBİ

binikalamadım

hoca taraftarımıza hasta olmuş maçı Samsunspor taraftarı aldı dedi

samuray

sonuç güzel ama oynanan futbol beni tatmin etmedi açıkçası bu kalpar bi ara 6 savunma oyuncusuyla oynattı takımı ya kendi sahamızda bu kadar geriye yaslanıp oynamak ta nesi hatta turgayıda sayarsak 7 savunmalı  bi takım hemde kendi sahamızda olacak ey değil ya neyse galibiyet yinede güzel herşeye rağmen üç maç 6 puan atlan gol sayısı 4 yenen gol 1 tebrikler samsunsporum  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

mimar55

Takımda düşüş var gecen hafta 3-0 bu hafta 2-0   :deli: :holey: :--* :suslen: ;)

Musti

Şu orta sahada tempoyu ayarlayan, topa hükemeden, top dağıtabilen biri lazım. Erdem, Taha, Turgay sadece mücadele edebiliyor, vasatlar.

Sol Açık

Öncelikle iyi ki Fethiye ile oynamışız, çok yumuşak bir rakipti.

Gol yemememize karşın, savunma arkasına atılan toplar çok tehlikeli oldu. Bu savunmamızın bir zaafı mıydı, yoksa rakibin becerisi mi konusunda tam yorum yapmak için tribünden maçı seyretmek gerekirdi. Seyreden birisi yorumlarsa sevinirim, bence ciddi sıkıntı olabilirdi.

Takımın en kötüsü kesinlikle Ahmet Burak Solakeldi. Hem savunmada sıkıntılıydı, hem de hücuma çıkmaya çalışsa da çok kötüydü. Ortaları, pasları, duran topları vs hepsi kötüydü.

Umar çok ama çok yetenekli. Geçen haftalara göre özgüveni daha yüksekti, savunmaya müthiş destek verdi, ancak hücumda bence paslarını geliştirmesi gerek.

Canberk bu tür maçlarda oynamalı diye düşünüyorum. Bugün özellikle 2.yarı onun için çok uygun bir oyun vardı.

Tekrar olacak ama bu haftaki rakibimiz iyi ki Fethiye'ydi. Adilovic'i heyecanla bekliyorum. Bu oyun planında, bu kadronun ona çok acil ihtiyacı var. Ayrıca orta sahada Adnan'ın (geçmişiyle ilgili tartışmalar bir kenara) yokluğu (bence Doğan da yokken) ciddi sıkıntı yaratıyor.

Herşeye rağmen güzel bir lig başlangıcı yaptık. Umarım devamı gelir...  :ok

mimar55

Ne taraftarımız varmış fethiye anlata anlata bitiremiyor  :ok :D ;D

mimar55

Alıntı yapılan: samuray - 01 September 2013, 22:05:41
sonuç güzel ama oynanan futbol beni tatmin etmedi açıkçası bu kalpar bi ara 6 savunma oyuncusuyla oynattı takımı ya kendi sahamızda bu kadar geriye yaslanıp oynamak ta nesi hatta turgayıda sayarsak 7 savunmalı  bi takım hemde kendi sahamızda olacak ey değil ya neyse galibiyet yinede güzel herşeye rağmen üç maç 6 puan atlan gol sayısı 4 yenen gol 1 tebrikler samsunsporum  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

5 attık :kanka:

Musti

Bu arada TFF'de Doğan esame listesinde yedekler arasında görünüyordu.

Sol Açık

Rakip takımın hocası da oyuncuları da taraftarı övüyor. Televizyondan göründüğü kadarıyla taraftar çok iyiydi. Faüllerde vs oyuna müdahale etti.

Haftaya Denizli'yi de yenersek, Demirspor maçı harika olur.

Sol Açık

Alıntı yapılan: Musti - 01 September 2013, 22:09:46
Bu arada TFF'de Doğan esame listesinde yedekler arasında görünüyordu.

Evet, sen yazınca şimdi farkettim. Ben milli maçta sanıyordum. O zaman Canberk'e ek olarak Doğan da bugün düşünülebilirdi.

Samet Torun

Sol Açık

Bu arada bu haftaki son maç ne olursa olsun (Balıkesir'in erteleme maçını 4-0 aldığını kabul edersek), haftayı 3. sırada bitirdik.

Mersin, Bolu ve Ordu gibi 4 puanı olan 3 güçlü takımın maçı eksik olsa da, geçen sezon çıkabildiğimiz en üst basamak 4.lüktü (1 hafta 6., 2 hafta da 7. olabilmiştik ve bunların tamamı ligin ilk 4 haftasındaydı) ve üst sıralarda olmak güzel...

Tufan

Musa Aydın bu takımda 90 dk oynayamaz sol bek Şaban olmalı Serkan zaten kesik yer forvet gelince. Gördük Fethiye'nin 10 numarasını kumaşı hemen belli etti kendini pas atacak top yapacak adam ve Adiloviç sağlam çıkarsa uçarız.
birde Ekigho'yla Umar'a futbolun takım oyunu olduğu hatırlatılmalı.