PTT 1. LİG 3. HAFTA | Samsunspor'umuz - Fethiyespor (2-0)

Başlatan berusa55, 25 August 2013, 21:27:42

« önceki - sonraki »

SSKLA

Musti

Ahmet Burak (31), Ekigho (23), Cemil (26), Fatih (28), Erdem (24), Soner (32)
Serkan (27), Umar (19), Taha (26), Murat (32), Musa (33)

Yaş Ortalaması: 27,36

Cheregi

02 September 2013, 00:58:27 #272 Son düzenlenme: 02 September 2013, 01:02:41 Cheregi
Umar yetenekli, bugünde iyiydi ama ayağında fazla top tutuyor, bugün biraz bencildi. Ekigho bildiğimiz gibi, iyi bir forvetle çok daha verimli olacaktır. Ahmet Burak çok vasattı, böyle giderse Şaban'dan bir daha forma alamaz. Erdem maçın iyilerindendi, iyi mücadele etti ama bu adama şut çekmeyi yasaklamak lazım. Musa geçen seneden çok farklı. Murat Akyüz en az Ekigho ve Umar kadar iyi transfer. İyi ki almışız. Taha, Serkan, Turgay'ın bu takımda işi yok. Eldin ve Adnan'ın kadroya girmesi ve alınırsa iyi bir orta sahayla forma yüzü göremezler.

Takım orta saha transferi istiyorum diye bağırıyor, topu çevirip çevirip rakibe teslim ediyoruz. Tek tek oyuncularımız iyi ama kilit noktalardaki eksikliğimiz iyi takımlara karşı bir çuval inciri berbat eder görüntüsü veriyor. Oyun kurmakta ve son vuruşlarda zorlanıyoruz. Ama iyi bir orta saha ve forvetle bu takım tadından izlenmez  :ok

lato

Alıntı yapılan: twitter - 02 September 2013, 00:16:17
bu arada bence adnan gerekli takıma, orta sahayı güzel toparlıyor.

Spiker kadroyu sayarken Adnan güngör dedi ıslıklar geldi. Bir de büyük kaptan diye maratona çağırıldığı sırada ıslıklr yükseldi. Çıkıp o tribünler önünde oynamak yememiş olabilir.

mehmet yılmaz

cgr

Alıntı yapılan: Dartagnan - 01 September 2013, 23:30:41
Kader macımızı aldık cgr :))

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Yendik kafaya oynuyoruz işte. Artık kaderin belli.

atalanta8

ben  ptt1.lig seviyesinde güzel futbol beklemiyorum skora oynasak yeterli.
ayrıca eldin geldiğinde çok gol atan bir takım olaçağımıza inanıyorum

Stoper

Orta sahada top yapacak yönetici pozisyonunda futbolcumuz olmadan,merkez forvetimiz olmadan 3 maç sonunda 6 puan çok iyi.Tavşanlı ve Fethiye gibi ligin mütavazi takımlarıyla arka arkaya oynamamız da bizim için şans. Transferler yapılır ve 1 haftalık milli maç arasından sonra gerçek Samsunspor'u izleriz. 3 puan,keyifli bir hafta.. Tebrikler.

berusa55

02 September 2013, 01:15:58 #278 Son düzenlenme: 02 September 2013, 01:48:08 berusa55
Orta sahaya alınacak isim kim bilmiyoruz ama forvete Adiloviç de gelince işler daha rayına oturacak gibi. Defansa alınacak adam da önemli. Şu anki halimizden daha iyi olacağımız kesin. Forvetsiz kadroyla İBB maçındaki kazayı bir kenara bırakırsak son iki maçımızda beş gol atıp altı puan kazandık; önemli bir başarı. Devamı seri olur inşallah; bu güzel havamızın kaybolmaması dileğiyle tebrikler Samsunspor'umuz. Mutlu mesut en az iki hafta bizi bekler.

cgr

Özetlerde hep Serkan Çalık görünüyor. Uzaktan çektiği şutlar, ya da atağı başlatan isim olarak...

Nasıl oynadı ? En çok merak ettiğim ve oynamasını sürekli istediğim isimlerden birisi.

Furkan

Alıntı yapılan: cgr - 02 September 2013, 02:25:34
Özetlerde hep Serkan Çalık görünüyor. Uzaktan çektiği şutlar, ya da atağı başlatan isim olarak...

Nasıl oynadı ? En çok merak ettiğim ve oynamasını sürekli istediğim isimlerden birisi.

Ekstra bi oyun oynamadı ama biraz kuvetlenmiş gibiydi mücadelesi iyiydi top dağıtımı yaptı birazda. Ama defansif olarak hicbi faydasını görmedim ben

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: Musti - 02 September 2013, 00:30:12

forma çok güzel ama o reklam yazısı ne öyle arkadaş yaa...herkez göğsünde pano taşıyor gibi.... bence krımızı şerit bozulmadan o pis, iğrenç "spor toto" yazısı beyazın üstüne iliştirilmeli....

sadece55

Alıntı yapılan: cgr - 02 September 2013, 02:25:34

Gelseydin de görseydin kardeşim  Biz mi dedik Sana Taşkınlık yap diye :P

Burak

Adnan neden kadroda sayıldığı halde oynamadı acaba bilgisi olan var mı?

samsunmania

Alıntı yapılan: Burak - 02 September 2013, 09:10:08
Adnan neden kadroda sayıldığı halde oynamadı acaba bilgisi olan var mı?

Isınırken sakatlandı.