2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Akyol

Adiloviç az önce geldi. Kendisine havaalanında atkı hediye ettim, hatıra fotoğrafımızı çektirdik.Tercümanı aracılığıyla mesajımı ilettim inşallah herşey güzel olacak  ;)

cakir55

Adilović'e kanım çok ısındı vallahi. Videolara göre değerlendirdiğimizde ceza sahası içi golcüsü. Ceza sahasında topla buluştuğu zaman affetmıyor. Yeni Gekas hayırlı olsun :D

twitter

Ben de aslinda pek umutlu degilip pek sevmem boyle uzun boylu forvetleri ama insallah yanilirim.

Özcan İNAN

Beni heyecanlandıran bir transfer...
Umarım sahada da aynı şey olur hadi bakalım hayırlı olsun inşallah... :)

Samet Torun

binikalamadım

SSKLA

Boşnak olması - bosnalı için geçerli değil ama boşnaksa evet- uyum problemi yaşamasını engeller en azından uyum süreci kısa olur. Sonuçta bizim kültürümüzden ayrılmış bir toplum.

samsunluhakan

Shane_Falco

ErkÇay55

Bugünkü Hedef halkın haberine göre Abdülkadirde sona yaklaşıldığını >l< >l< >l< >l< >l< yazıyor.Sivas başkanı ikna aşamasına gelmiş.Bekle bizi Süper lig geliyoruz samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

feticalik

Hem adiloviç hem de abdül olursa 4-4-2 ye dönebiliriz.

Samet Torun

Burak

Umar - Ekigho - Adiloviç - Abdulkadir bu 4 lünün üçü kesin oynayacak gibi duruyor hatta Umar 10 numara da bile oynayabilir kaldı ki ilk haftalarda Abdulkadir sakat olacak bu sezon 36 maç var lüks değil bence gerekli 2 forvet alınması Haluk'a bel bağlayamayız

samsunsporlu1994

yirmiuc

Alıntı yapılan: Burak - 30 August 2013, 11:35:15
Umar - Ekigho - Adiloviç - Abdulkadir bu 4 lünün üçü kesin oynayacak gibi duruyor hatta Umar 10 numara da bile oynayabilir kaldı ki ilk haftalarda Abdulkadir sakat olacak bu sezon 36 maç var lüks değil bence gerekli 2 forvet alınması Haluk'a bel bağlayamayız

O 4 lünün 2'siyle sözleşmemiz yok daha :)