2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samsun 55

Yönetimimiz bir bomba daha patlatacak Abdülkadir Özgen Samsunspor'a gelecek .. Görüşmelerde sona gelinmiş.

facedeki haber

samuray

ya bu haberler süpergerçekten adiloviç a.kadir ooho bomba diye buna derim işte ama henüz resmi açıklama yapılamdan sevenemiyorum malesef te inşallah olur diyelim

feticalik

twitter

mantıklı aslında ofansif ortasaha transferi yerine abdülkadir ile 4-4-2 yapıp, adnan  ve taha(erdem) orta sahası ile devam edebilirsin.

cembaba

Abdülkadir haberleri yalan arkadaşlar. Adiloviç, bir orta saha ve bir stoper ile transferler bitecek.

King1965

AlıntıSamsunspor Bosna Hersek'li santrafor Adiloviç ile 2 artı bir yıllığına her konuda anlaşmaya vardı.
Dün akşam geç saatlerde Samsun'na gelen Adiloviç ve menajeri  bu sabah Samsunspor Nuri Asan Tesislerine gelerek Samsunspor yönetimi ile transfer masasına oturdu.
Başkan Emin Kar'ın da katıldığı  transfer görüşmesinde her konuda anlaşma sağlanırken Adiloviç'in 2 artı bir yıllığına kırmızı beyaz formayı giyeceği öğrenildi.
Boşnak santrafor Adiloviç'in  bu gün akşam saatlerinde tekrar ülkesine  dönerek kulübü ile olan mukavelesini fesih edeceği ve gelecek hafta  Salı günü Samsun'a geleceği sonrasında  Samsunspor ile olan yeni mukavelesini imzalayacağı bildirildi

_Jack Daniels_

binikalamadım

CeLL-O

Bosna Hersek'li santrafor Adiloviç 2+1 yıllığına Samsunspor'da... (via samsungol.com)

Dün akşam geç saatlerde Samsun'na gelen Adiloviç ve menajeri bu sabah Samsunspor Nuri Asan Tesislerine gelerek Samsunspor yönetimi ile transfer masasına oturdu.

Başkan Emin Kar'ın da katıldığı transfer görüşmesinde her konuda anlaşma sağlanırken Adiloviç'in 2 artı bir yıllığına kırmızı beyaz formayı giyeceği öğrenildi.

Boşnak santrafor Adiloviç'in bu gün akşam saatlerinde tekrar ülkesine dönerek kulübü ile olan mukavelesini fesih edeceği ve gelecek hafta Salı günü Samsun'a geleceği sonrasında Samsunspor ile olan yeni mukavelesini imzalayacağı bildirildi.

Kaynak : Samsunspor Facebook Sayfası

Sol Açık

Alıntı yapılan: feticalik - 30 August 2013, 11:17:23
Hem adiloviç hem de abdül olursa 4-4-2 ye dönebiliriz.

Ben de Abdülkadir işinin en azından devre arasına kadar olmayacağını düşünüyorum. Ama olsa bile Adilovic santrafor, Umar ve Ekigho kanat, Abdülkadir de forvet arkası oynayabilir. Geçen sene de bazı maçlarda oynamıştı. Yani sistem değişikliği gerektirmez.

özkan

Tam bir rafael havasında bir golcü,alıp giden şılakk diye oturtan bir fovet .Fark yaratacaktır hele hele umar ekıgho adilovic üçlüsü agbetu h.bayraktar zenke üçlüsünden bana göre daha verimli olacaktır.İnşallah feyhiye maçında sahada görürüz kendisini.

Furkan

Büyük taraftar gör gel de attığın gollerin bi anlamı olduğunu anla

SSKLA

adama çılgın taraftar falan demeyelim sakın çünkü adam doğu avrupa görmüş adam rezil olmayalım sonra :)

mimar55

:) süper ya allah utandırmasın işte budur diye bağırdım :)

samsunsporlu1994

Ercüment Gül ‏@samsungol 2 sa
Bosna Hersek'li santrafor Adiloviç 2 artı bir yıllığına Samsunspor'da....