2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

ugrass

Piazzada veya balıkcıda yemek yedirip göndermeseler iyidir:)

cany

GökhanÇağlar

Bu adam da olmazsa forvetsiz kalırız devre arasına kadar.

Ellibeş Numara

Bu sezon samsuna getiripte başka takıma giden futbolcular oldu. Örneğin; mehmet yıldız, abdullah karmil, metin depe vs aklıma gelen isimler. Samsuna kadar geliyorsa arada küçük pürüzler vardır bence. Mesela yıllık alacağı ücrette anlaşırsın, ancak belli peşinat ister futbolcu. Kulüpte de sıcak para yoksa, transfer gerçekleşmeyebiliyor. Önceden bu mevzuları yaşadık malesef. Bir yandanda kulübün ödemesi gereken borçları var. Hem bu borcun parasını bulmak, hemde bu transfer için sıcak para bulmak kolay değil. Gerçi hastanelerden biraz para geldi. İnşaAllah gerçekleşir bu transfer..

samuray

imza atılmadan inanmamak gerek inşallah olur böyle bi santrafor.a ihtiyacımız var ama emin başkan hala maddi kaynak arıyor haberlerine ne demeliadiloviç transferi için

Sercan

Az önce arkadaşımla görüştüm. Adiloviç ile aynı uçakta geliyormuş. Menajer ile konuşmuşlar 180 Bin Euro karşılığında 3 senelik imzalamaya geliyormuş. Kesin olarak anlaşmışlar ;) Çocuk resim bile çekinmiş, Facebook'a atmış. Kaynak: Sağlam :))

55.hakan

ali ihsan

alperen

Hayırlı olsun diyelim o zaman:) Bir adım daha yaklaştık sanırım süper lige:)

King1965

OOooooOoOOOooOOo Adilooooooooooooooviçççççç  :deli:

Raqua55

cany

Ellibeş Numara

Eldin Adilovic ile yarın 1+1 yıllık imzalanacak, tabi ki sağlık kontrolünde sorun çıkmazsa..

samsunsporlu1994

FaTiH_HaN

Gol vuruşları iyi klasik bir ileri uç oyuncusu ama ben gol sayısına bakarak çok umutlanmak istemiyorum attığı goller güzel ama oynadığı lig çok zayıf sanki attığı gollerde defans oyuncularını pesteki gibi kırmızı inişte yapmışlar  :) İnşallah faydalı olur hayırlı olsun.