2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

55.hakan

Lekic hakkında çok fazla olumlu yorum almadım Gençlerbirliği taraftarı arkadaşımdan. Depetris'i tercih ederim.

amisos5506

Ollivanders

Ayberk

Depetris gayet iyi fizik olarak falan saglam ayaklari da fena degil is yapar

Shane_Falco

Depetris'i geçen sezon 3-4 maç izledim.Gayet iyiydi her türlü iş yapar...

germencisse

Lekic mi ? yoksa Depetris mi ? derseniz.Hiç tartışmasız tercihimi Lekicten yana kullanırdım.Hem istedigimiz pivot tipli bir oyuncu hem kanatları harekete gecirebilecek yapıda.Depetris biraz daha kontra atak futboluna yatkın sürekli ona top taşınması gereken bir isim..

Ayberk

Alıntı yapılan: germencisse - 24 August 2013, 12:35:28
Depetris biraz daha kontra atak futboluna yatkın sürekli ona top taşınması gereken bir isim..

o zaman tam bizlik daha doğrusu kalparlık :evet:

germencisse

Alıntı yapılan: Ayberk - 24 August 2013, 13:14:13
o zaman tam bizlik daha doğrusu kalparlık :evet:

Kontra atak için zaten 2 tane onemli silahımız var bu iki oyuncumuzun aktif çalışabilmesi için top saklayabilen akıllı bir santrafor gerekli,Depetris bu ozellikleri karşılayan oyuncu değil.Önemli olan hocanın ne tip oyuncu aradığı sürekli dal daldan dala atlanıyor.Mehmet Yıldız,Depetris,Lekic 3ude farklı stilde oyuncular..

jean

twitter

MeL_55

Sadece Samsunspor

Hani tavsanli macina yeni forvetle cikacaktin emin baskan. Hep cok acele aciklama yapiyosun baskan sonra hayalkirikligi oluyor

samsun 55

ADILOVİÇ HAREKATI

Forvet arayışlarını sürdüren Samsunspor, yeni bir isme yöneldi. Kırmızı-Beyazlılar, Bosna Hersek Premijer Lig ekiplerinden Zeljeznicar Sarajevo'nun golcüsü Eldin Adiloviç'i yakın takipe aldı.

Ümit Gürsoy, bu futbolcuyu izlemek üzere bugün Bosna Hersek'e gitti 

GÜRSOY İZLEYECEK
Samsunspor'da golcü transferi konusunda uzun süredir çalışmalar devam ediyor.  Şu ana kadar bir çok oyuncuyla görüşen fakat sonuç alamayan Kırmızı-Beyazlı ekibin son gözdesi ise Eldin Adiloviç.  Abdulkadir ve Depetris ile de temaslarını sürdüren transfer komitesi, Bosna Hersek Premijer Lig ekiplerinden Zeljeznicar Sarajevo'nun golcüsü Eldin Adiloviç'i de yakın takipe aldı.

RAPORA GÖRE
Kırmızı-Beyazlı ekip, 27 yaşındaki futbolcuyu izlemesi için Ümit Gürsoy'u görevlendirdi. Gürsoy, bu sabah Bosna Hersek'e gitti.  Zeljeznicar Sarajevo'nun ligde oynayacağı karşılaşmada Adiloviç'i izleyecek. Samsunspor'un Eldin Adiloviç konusunda Ümit Gürsoy'dan  gelecek rapora göre hareket edeceği belirtildi. Adiloviç, daha önceki yıllarda milli takım forması da giydi.

Ayberk

Buca ve Bolu da istemiş bu oyuncuyu. Bolu gazetelerine göre yüksek fiyattan dolayı vazgeçmişler, İzmir basınına göre ise kulübünün paraya ihtiyacı varmış ve 100 bin euro istiyorlarmış. Tabii bir de şu var, oyuncu sırasıyla tüm takımlara önerilirken bize de mi önerildi, yoksa gerçekten transfer etmeyi düşünüyor muyuz?

SSKLA

ben ümit gürsoyun öneripte işimize yaramayan topçu bilmiyorum.