Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CeLL-O

Alıntı yapılan: özkan - 24 August 2013, 13:15:34
Oturmuş olduğunuz adreslerde suriyeli seçmenlerin olup olmadığını bu adresden kontrol edebilir,bı yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız eğer ilgili nüfus müdürlüğüne başvurunuz.

http://esecmen.chp.org.tr/

Teşekkürler bilgi için. Bizim dairede 4 kişi yerine 2 tane tanımadığımız kişi çıktı. Toplam 6 kişi yaşıyor görünüyoruz. Bu kontrol edicez en kısa zamanda.

Bu arada bu paylaşımın siyasetle ne ilgisi var ? Herkesin dairesinde yanlışlık olmuş olabilir ki biz de öyle.

feticalik

bence siyasetle ilgisi olan kısım tarafların birbirine yazarak mevzuyu uzatması :)

teksas3455

İkametgahım şehir dışında idi listeyi görünce noluyo lan dedim de sonradan jeton düştü  :D

cembaba

Alıntı yapılan: feticalik - 24 August 2013, 15:23:40
bence siyasetle ilgisi olan kısım tarafların birbirine yazarak mevzuyu uzatması :)

Ben de bundan bahsetmiştim.

Burak

Alıntı yapılan: barnebau55 - 24 August 2013, 16:36:31
partı taraftarı degılım lakın lınke tıkladımıda partı raklamı adamn gozunu vuruyr özkan senınle alakalı degıl yalnız burda o partı tarafından art nıyet ararım

ne tür bir art niyet mesela ? sonuçta ücretsiz bir kamu hizmeti veriyor bu parti reklam değil zaten direk kendi sitesinden yapıyor bunu

Ellibeş Numara

Bence burada siyaset falan yok.. Bir hizmetdir bu. Tc kimliğin ile hem ailen de hemde binanda bulunan oy kullanacak kişileri öğreniyorsun. Bende haberlerde görünce bu hizmetten yararlandım.

ult55ras

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 24 August 2013, 20:13:09
Bence burada siyaset falan yok.. Bir hizmetdir bu. Tc kimliğin ile hem ailen de hemde binanda bulunan oy kullanacak kişileri öğreniyorsun. Bende haberlerde görünce bu hizmetten yararlandım.

Sercan

Siyaseti her boka karıştıranlar siyaset yapmayın tribine giriyor sürekli. Bu siyasi engellemeleri bdp ye yapsalardı, şimdi daha rahat olurdu bu ülke...

muzaffer4

Alıntı yapılan: Sercan - 24 August 2013, 22:31:40
Siyaseti her boka karıştıranlar siyaset yapmayın tribine giriyor sürekli. Bu siyasi engellemeleri bdp ye yapsalardı, şimdi daha rahat olurdu bu ülke...

Herhangi bir partinin adını kullanmışsın sitede siyaset yasak

Ellibeş Numara

yüzde yüz katılıyorum sana..

Ertuğrul Sağlam

mesela kim onlar?

Tufan

##kdc##

biz Samsunsporluyuz, siyaset işin içine girdikçe aramızda anlaşmazlıklar çıkacak ve dağılacağız. sırf bu muhabbetler yüzünden farkında olmadan omuz omuza deplasman yaptığımız birçok adam siteden kaydını sildi.
biz Samsunspor etrafında toplanalım, birbirimize destek olalım. herkes herkesin düşüncesine katılmak zorunda değil.

Tufan

Cüno dediklerine harfiyen katılıyorum fakat ülke futbolu hatta maalesef takımımız bu kadar siyasete bulaşmışken susmak çözüm müdür bunu tartışmak lazım. ama burada yazarak birbirimizi kırarak bir çözüme ulaşacağımızı da biliyorum.
çare tribün!

Sercan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 24 August 2013, 22:52:17
Herhangi bir partinin adını kullanmışsın sitede siyaset yasak

İşte dediğimin yanıtı. Bu ibneleri bir parti ve bir siyasi oluşum gibi görenlereydi benim yazdıklarım. Bunu da yapanlar belli. Neyse bu işi bırakalım burada. Bugün maçımız var, maça dönelim biz...